Çaykur Rizespor ve Ankaragücü Süper Lig'e Yükseldi!

2 ekibi de buradan lanetliyorum.

Db4GFI8WAAAzqe4.jpg

Db4FqTkW4AA70pR.jpg

Rizeyi tebrik eden yok tekrar oku yorumları.

bence sen tekrar oku gerçi virgül kullanmamışım ondan yanlış anlamış olabilirsin ama ben ankaragücünü kutluyor rizeye fener dostu diyorsunuz demek istedim

rize fener dostu doğru da ankaragücünün kutlanmasını da anlayamıyorum

Rize nedir ya geldikleri gibi giderler umarım.

Yarın ankara deplasmanına gidince taraftarımıza saldırır bu holiganlar.

Rizenin çoğunluğu fenerli diyor kimle konuşsam
Benim tanıdığım rizelilerinde hepsi Galatasaraylı
Valla bu işte bi sakatlık var

Rize gelmeseydi iyiydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rize'yi sevmem ama Ankaragücü 5-6 sene önce "yok oldular" denilen takımken buralara kadar geldi. Büyük olay gerçekten.

AGücü'nün durumunda olan çoğu takım yok olup gitti ama büyük camia olmanın farkıyla kurtardılar. Koskoca Kocaeli bile kaç senedir toparlanamadı ama Agücü kısa sürede toparlandı.

Yine o lanet olası kamera açısından maç izleyeceğiz Rize de. En nefret ettiğim deplasmanlardan biri.

sent via GSC

Ankaramizin en büyük kulübü tekrar hoşgeldin hakkettiğin yerdesin

Ankara'nin gercek takimi mi? Ankaragucu Kenan Evren'in takimidir. Basaksehir su an neyse 80'lerde Ankaragucu oydu.

Rize'nin gelis sebebi, kimlerin Rizeli oldugu malum. Umarim derhal geri asagiya yol alirlar.

yanlışın çok, 1910da kurulan takım nasıl olurda aradan 75 sene sonra kenan evrenin takımı olur? başakla kıyaslaman tam anlamıyla fiyasko olmuş yani kenanın tek yaptığı ankaragücü tr kupasını aldığında süperlige çıkarması bu kadar.

ankaragücü aslında istanbul takımıdır. Atatürk 1. dünya savaşı sırasında kendilerine burda silah üretemezsiniz diyip ankaraya yollamış. ankarada mke kurulmuş ve burda yollarına devam etmişler.

özetle başak gibi bir fiyasko ve hükümet projesi değil, cumhuriyetin kuruluşunu görmüş 3 büyüklerden sonra en köklü türk takımıdır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

özetle başak gibi bir fiyasko ve hükümet projesi değil, cumhuriyetin kuruluşunu görmüş 3 büyüklerden sonra en köklü türk takımıdır.

Eh, Basak da IBB'nin futbol takimiydi, daha eskiydi yani

Ankaragucu'nun de siyasetle cok iliskisi olmustur, onu demek istedim. Unutmamak, unutturmamak gerek.

Organik bir ekip degil.

Eh, Basak da IBB'nin futbol takimiydi, daha eskiydi yani

Ankaragucu'nun de siyasetle cok iliskisi olmustur, onu demek istedim. Unutmamak, unutturmamak gerek.

Organik bir ekip degil.

ibbnin kuruluşu 1990, daha yeni yani.

ankaragücünü zaten o siyaset mahvetti. beşiktaşın kocası geri döndü bu bizim için güzel böyle düşün

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt