Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.791
- 17.574
- 1.868
Daha bunun Istanbul ayagi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar aşağılık bu kadar namussuz bir takım olamaz.
Olsun. Benim için bahane olsun.Bu resmi hesap değilki ne alaka
Resmi hesap sanmıştın di miOlsun. Benim için bahane olsun.
Nasılsın Keramettin? Akşam Beşiktaş Hatayspor maçı var? Kıymetli yorumlarını okumak isterim.Resmi hesap sanmıştın di mi
Ligi saldım maç falan izlemiyorum artık. Son 5 GS maçından bile üçünü izledim. Bu maçı da izlemem muhtemelen zaten 30 milyon euromuza mal oldu, geçen seneki versiyonu.Nasılsın Keramettin? Akşam Beşiktaş Hatayspor maçı var? Kıymetli yorumlarını okumak isterim.
Bu kadar aşağılık bu kadar namussuz bir takım olamaz.
Şampiyonluğa oynasak her maçı izlersin amaLigi saldım maç falan izlemiyorum artık. Son 5 GS maçından bile üçünü izledim. Bu maçı da izlemem muhtemelen zaten 30 milyon euromuza mal oldu, geçen seneki versiyonu.
Sen nasılsın?
Maç saatlerine plan yapıyorum artıkŞampiyonluğa oynasak her maçı izlersin ama
ne gibi plan üstatMaç saatlerine plan yapıyorum artık
Sanmam
Ben de iyiyim teşekkür ederim. Maçları ben de alışkanlıktan izliyorum gülerek. Bazen stada gidiyorum. TFF değişmeden keyif olmayacak artık.Ligi saldım maç falan izlemiyorum artık. Son 5 GS maçından bile üçünü izledim. Bu maçı da izlemem muhtemelen zaten 30 milyon euromuza mal oldu, geçen seneki versiyonu.
Sen nasılsın?
Gel bu akşam seni içmeye götüreyim. Çok sıkıcı bir yere gitmem gerek yalnız gitmeyeyim.Maç saatlerine plan yapıyorum artık
Sanmam
Bu havada İstanbul'a gelmedin t geçiyorsun di mi sksjsjGel bu akşam seni içmeye götüreyim. Çok sıkıcı bir yere gitmem gerek yalnız gitmeyeyim.
Bu haftasonu gelecektim ama hakikaten hava yüzünden erteledimBu havada İstanbul'a gelmedin t geçiyorsun di mi sksjsj
Gelmeden haber et öyle bir durum olursaBu haftasonu gelecektim ama hakikaten hava yüzünden erteledim![]()
Halı saha maçı yapabilecek bir ortam da olursa futbol dersi vermek isterim.Gelmeden haber et öyle bir durum olursa