Çaykur Rizespor'da Okan Buruk Dönemi Başladı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
5ba8cf5c66a97c0d7cdf0c58

Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine Okan Buruk getirildi. Buruk, Rize'ye gelerek takımla buluştu.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor İbrahim Üzülmez'den boşalan teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getirdi. Çaykur Rizespor ile anlaşan Okan Buruk, takımın Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı tribünden izledi. Bugün, Rize'ye gelen Okan Buruk, futbolcularla buluştu. Buruk, basına kapalı gerçekleşen buluşmanın ardından bu akşam yapılacak antrenmanda takımın başında sahaya çıkacak. Çaykur Rizespor yönetiminin Okan Buruk'la 1 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

DHA

Medya'da Rize'ye yakismiyo dese biri nasil hisseder acaba?
yavsagin teki
Tudor'a ettigi sozleri unutmadik.

Okan Hoca da bu Rize'yi kurtaramazsa daha kimse kurtaramaz. Ben hala düşme adayları arasında Erzurum, Rize, Alanya, Akhisar bu 4'ten 3'ü küme düşer diyorum. Sadece bir takımın kurtulma şansı var.

Hayırlı olsun Okan Hoca için haftaya güzel bir başlangıç bekliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Medya'da Rize'ye yakismiyo dese biri nasil hisseder acaba?
yavsagin teki
Tudor'a ettigi sozleri unutmadik.

Tudor piçine ne kadar laf etse azdır. Tudor’a Fenerbahçe’nin teknik direktörü laf etse yine hak verirdim. Adi pislik, hain. Bir de bu adama “Gelecekte büyük teknik direktör olabilecek potansiyel var ama şimdi erken diye olmadı bizde bıdı bıdı bıdı” diyenler vardı. He yavrum he 10 yıl sonra Real Madrid’i Chelsea’yi çalıştıracak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deplasmandaki fener maçında hocamız olarak çıkmalı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt