Celal Açar

İlk haftadan istifa krizi çıkmaz hiç bir sağlıklı yapıda.

Gelen her yönetimde bu yaşanıyorsa bütün süreçleri tekrar tekrar yaşıyoruz demektir.

Belki de kriz değil anlaşmalı bir durumdu.Bazı liselilerin desteği alınmış olabilir Celal Açar ismiyle.

Belki de kriz değil anlaşmalı bir durumdu.Bazı liselilerin desteği alınmış olabilir Celal Açar ismiyle.

Mayıs'da seçim olacak yine. Öyle olacaksa da seçilen yine liselilerin gösterdiği isim olacaksa 3 ay yeni gelen yönetimin bazıları pr yapsın diye mi seçtik/seçildi.

Samimiyet testi bunlar.

[FONT=&quot]SporxOnaylanmış hesap @sporx 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Galatasaray'da başkan seçilen Mustafa Cengiz'in yönetim listesinde yer alan 79 yaşındaki Celal Açar; "Sayın Başkan beni yaşlı bulduğunu söyledi. Bunu öne sürerek ve 24 saatlik yoğun tempoya dayanamayacağımı düşünerek bana bir görev verilmedi. Ben de istifa kararı aldım"
[/FONT]

[FONT="][URL="https://twitter.com/sporx"]SporxOnaylanmış hesap @sporx[/URL] 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT="]Galatasaray'da başkan seçilen Mustafa Cengiz'in yönetim listesinde yer alan 79 yaşındaki Celal Açar; "Sayın Başkan beni yaşlı bulduğunu söyledi. Bunu öne sürerek ve 24 saatlik yoğun tempoya dayanamayacağımı düşünerek bana bir görev verilmedi. Ben de istifa kararı aldım"
[/FONT]

zaytung haberi gibi ulan lanetlendik be camia olarak...

Pl6rL5.gif

:asd: Bariz zaytung haberi.

Dedeye ayıp etmişler, üzülmüş adam.

[FONT=&quot]SporxOnaylanmış hesap @sporx 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Galatasaray'da başkan seçilen Mustafa Cengiz'in yönetim listesinde yer alan 79 yaşındaki Celal Açar; "Sayın Başkan beni yaşlı bulduğunu söyledi. Bunu öne sürerek ve 24 saatlik yoğun tempoya dayanamayacağımı düşünerek bana bir görev verilmedi. Ben de istifa kararı aldım"
[/FONT]

puhahaaaaa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt