Celta Vigo, Galatasaray'a Rakip Oldu!

Emre Arslan

Cezalı
vargas.jpg

Celta Vigo Galatasaray'a rakip oldu Galatasaray'ın transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Eduardo Vargas'a Celta Vigo talip oldu.

AS gazetesinin Şili edisyonunda Eduardo Vargas'ın Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardığı ancak İspanyol kulübü Celta Vigo'nun devreye girerek futbolcunun aklını çelmeye çalıştığı yazıldı.

VARGAS'IN ESKİ HOCASI

Sağ açığa skorer bir oyuncu isteyen Celta Vigo'nun teknik direktörü Eduardo Berizzo, Şili Mili Takımı'nda Marcelo Bielsa'nın yardımcılığını yaptığı dönem Vargas'la birlikte çalışma fırsatı bulmuştu. Vargas'ı yakından tanıyan Berizzo, kulüp yönetimine bu futbolcunun transferini şart koştuğu ifade edildi.

Gamaspor

Celta Vigo alir biz de mal mal arkasindan aglariz.

bizimkiler vargas'i forvet icin almak istiyorsa gelmesin

oreallana, pablo hernandez,marcelo diaz şili çetesine yeni eleman alıyor desenize

Vargas hic gündeme gelmemis ki yahu. Oyuncu alamiyoruz, alinca sadece Türkiye.

dis ülkedeki futbolculara gelince FFP, Süper ligden oyunculara allah kerim komisyon cepe hesabinda yönetim

Biz kimseyi alamayiz, net.

uefadan men almış maddi krizde boğulan ve terörün pik yaptığı bir devredeyken celta vigo'ya karşı hiç şansımız olamaz.
gerçi ben bu tarz haberlerin yalan oldugunu düşünüyorum . aslına bakarsan en fazla vasat bir stoperle takviye alıp 2. devreyi açarız.

Geri
Üst Alt