Hiç İstanbul dışına çıkmamış. Öyle bir çember ki Bahçelievler'i kaplayamamış. Ben anlamıyorum arkadaş. O kadar bariz ki işin içinde paralar döndüğü, telefonlar olduğu. 1 ay gibi bir süre kalmış doğumgününe. Hop teslim oluyor. Avukatı ben E-5 üzerinden aldım onu diyor. Yok ya! Biz de yedik. Her yerde yakalandı diye haber geçiyor asılsız şekilde. Acındırma yapılıyor. Sürekli çocuk deniyor. Kıskançlık deniyor. Hafifletici sebepler bir bir sıralanıyor. Millete acındırılıyor. Yok sucuk-ekmek çekmiş canı falan. 13 yıl bile ceza yemez.
Tek dileğim hani kötü zamanlarda milletimiz birleşir ya. Öyle bir şey olması. Devlet milletinden korksun yeter! Bakın o cezanın hafifletici sebebi kalıyor mu o zaman? Yazık oldu. Olan garibim Münevver Karabulut'a oldu. Oyuncak gibi düşünüyorum kendisini. Her oyuncağın da bedeli vardır. Bu sefer ki oyunun bedeli 10 küsür yıl. Belki daha azı.
Çok yazık. Türkiye'de parası olana adalet de var, kanun da. Hemen para miktarına göre yorumlanabiliyor anayasa. Değiştirme de değiştirmiyoruz ki cebimiz boşalmasın.
Münevver'in anası da kızına ağlasın.