GSC Haber Cem Kınay: "Icardi, futbol kariyerinin sonuna kadar Galatasaray'da oynamak istiyor"

o götle zor ama bence de buradan ayrılmak istemeyecektir. lakin taraftar çok acımasız sacma sapan olaylar yasanması da mümkün. takımın kötü gitmesiyle ipe götürülecek ilk isimlerden olur. gönül ister ki geleceğimizi gsli yapan bu adam uzun süre forma giysin ve güzelce ayrılsın ama yasanır mı böyle bir sey sanmıyorum.

Bu kadar kısa sürede ikon olabilen bir futbolcunun kulüp efsanesi olarak bırakmasını isterim tabii ama bunu tamamen kendi çabası ve fedakarlığı belirler artık.

Verin sozlesmeyi krala
Kendine gelir bu şekilde

oyuncu, manager, yönetim
herkes gider

icardi kalır

MV5BZGZjOWFiNmEtYjM3Yi00MzcxLTk2MzktYzI0NWU3NDU0NDRhXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Bro ilk sezon herif tek başına şampiyon yaptı, bu kadar kızmamızın sebebi kendi yeteneğine ihanet ediyor. Şu sevgiyi görüp daha çok çalışması gerekirken, herif obez gibi geziyor. Sakatlık da işin bahanesi oldu millete, geldiği sezondan sonra düşüş yaşadı. Kiralıkken nasıl oynuyordu hatırla. yoksa 1 şampiyonlukta bana göre herkesten fazla payı olan adama niye kızalım. Osimhen'den bile yetenekli herif forvet olarak, 100 kilo dahi gol atabiliyor, Avrupa'da da iş yapsın istiyorum, ilk sezonun %70'i kadar oynasın 5 senelik kontrat verilsin ama zor duruyor işte, kontrat için bu sene çalışsa bile geri yatışa geçme ihtimali yüksek, bu imajı kendisi verdi
Başına gelmeyen kalmadı ama Targutay bence kredisi bitmedi.
Fiziği toparlarsa hala ligi geçtim Avrupa'da bile en iyi bitirici bence biraz zaman tanımak gerek.

Geri
Üst Alt