Cem Kınay

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
49b63eb5a9ed48969893218934aac8e7.jpeg

1958 İstanbul doğumlu olan Cem Kınay, Avusturya Lisesi’nin ardından Viyana Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Magic Life Hotels zinciri kurucusu olup, bir dönem Rixos Hotel grubunda yönetiminde bulunan Dr. Cem Kınay hali hazırda aile işletmesi olan Sheraton İstanbul Maslak'ta İcra Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Avusturya'da “Yılın Adamı” seçilen Kınay, “Avusturya Devleti Onur Payesi ve Madalyası" sahibidir. Cem Kınay, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Son düzenleme:
interpol tarafindan aranan ve benim pek tutmadigim yönetici.

Adamin yeri yordami belli. Madem ariyorlar alsinlar adami. Bana baya bir sacma geldi. Adam elini kolunu sallaya sallaya geziyor. :D

Son düzenleme:
Anlamadım bu herif İnterpolda ne arıyor ne yapmış ki? İnterpol ne oluyor.

Google'layinca corruption/rüsvet haberleri cikiyor anca

Alpay yanlış anlama renkdaş ama sırf hürriyetten paylastıgin için tıklamadim Galatasarayımız için

Hürriyet, Milliyet, Sabah, Fotomaç, Fanatik, AMK, Ntv, TRT bitmiyor ki aleyhimize propoganda yapan gazete, yayın kuruluşu...

Hükümet yanlıları sevmez, muhalefet kanadına ait yayın organları Fener'li, kim kaldı geriye?

Yapacak bir şey yok yani...

Hürriyet, Milliyet, Sabah, Fotomaç, Fanatik, AMK, Ntv, TRT bitmiyor ki aleyhimize propoganda yapan gazete, yayın kuruluşu...

Hükümet yanlıları sevmez, muhalefet kanadına ait yayın organları Fener'li, kim kaldı geriye?

Yapacak bir şey yok yani...
Aynen tek çare GSC

Bu kirmizi bulten de bir halt degilmis demek ki. Adam ulu ortada kafasina gore geziyor. Ulan bu yarsuvat'in listesi de bi enteresan. Bir bakiyorsun azize'nin avukati cikiyor, bi bakiyirsun interpol'un kirmizi bultenle aradigi adam... Daha neler gorecez acaba :D

Geri
Üst Alt