Cem Sultan Kayserispor'da!

Cevap: Cem Sultan Kayserispor'da!

Kötü oldu bu.En azından kiraya verilebilrdi.Bu adam gençlerden en fazla umut beklediğim kişilerdendi.Neyse belki daha Hayırlı olur böylesi.Yolu açık olsun.

Kötü oldu bu.En azından kiraya verilebilrdi.Bu adam gençlerden en fazla umut beklediğim kişilerdendi.Neyse belki daha Hayırlı olur böylesi.Yolu açık olsun.

Sözleşmesi bitmişti.O yüzden kiraya verme durumumuz yoktu.

CemSultan40 Cem Sultan

11 yıldır galatasarayın ekmegını yedım butun galatasaray camıasına ve taraftarına cok tesekkur edıyorum galatasaraya para kazandırdıgım ıcın

CemSultan40 Cem Sultan

11 yıldır galatasarayın ekmegını yedım butun galatasaray camıasına ve taraftarına cok tesekkur edıyorum galatasaraya para kazandırdıgım ıcın

CemSultan40 Cem Sultan

çok mutluyum.

CemSultan40 Cem Sultan

Bedava'ya gitti.Ne demek istedi acaba?

Gitmemeliydi. Hele de Kayseri'ye. Kendi bilir ama. Yetiştirme bedelini ödedi sanırım Kayserispor değil mi?

Koca bir alkış o zaman, seçecek başka takım bulamamış gibi yolu açık olur inş

Sanki kalsa iyi olurdu gibime geliyor bana, geleceği parlak bir oyuncu yorumları yapılıyordu.

Kayseri , antep , gençler bu takımlardan birisini seçmesi gerekiyordu ve antepten sonraki kendi için en iyi olacak takımı seçti , kimler geldi geçti , cafercan , mülayim , mehmet hepsi yıldız olacak denildi hepsi 20 li yaşlarına kadar kaldılarda ellerine ne geçti ? hiç ... bu sezon çocuğa şans bile verilmedi umarım büyük bir patlama yaparsın ve seni 10 dakika bize izlettirmeyenleri utandırırsın .

bu kadar konuşulacak birşey yok ya.alt yapıda bi çocuktu gitti kayserispora.

Yetiştirme bedeli olarak 375 bin euro ödenecekmiş. Yine de yetiştirme bedelini para kazandırmak olarak görüyor , gercekten ahmak bu ya.

koskaca Galatasaray camiası bir tane yeni yetme futbolcunun arkasından ağlamaz , en fazla 1 yıl içinde yeniden cazibe merkezi olacağız.

Kayserispor ha ? iyiymiş.Beklentilerin en yüksek olduğu bir oyuncuydu.Yazık oldu.Eğer 1 2 yıl sonra 2 katı para verip almaya kalkışırsak işte ozaman üzülürüm.

Çok Büyük Potansiyeli Vardı Anılı Bile Oynattılar Cem Oynamadı Kızmaya Hakkımız Yok Oynatmayanlara Kızmamız Lazımdı !

Geri
Üst Alt