Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Burda suc kesinlikle Servet'tedir. Ulan Cem daha bacak kadar cocuk sayilir, o sana küfür etse bile sen bir büyügü olarak bu konuyu konusmayla halledeceksin. Böyle vurmayla nereye varacagini saniyorsun sen.

Küfürü edende Servet.

Servet büyük ayip etmis. Yaptigi delikanliliga sigmaz. Kendinden 10 yas kücük cocugu dövmek delikanlilik degildir, ******liktir. Sert girmismis. Su balesi yapmiyorsun, futbol oynuyorsun. Sen Abi´sin. Cem Sultan´in yanindayim. Ikisinden biri gidecekse, giden Servet Cetin olmalidir. Ya da kusura bakmayin ama köpek gibi basin önünde özür dilemelidir.

292435353.jpg

:asd:

Bu akşam 19.30 da Ünal Aysala bir soru hazırladım ..Telefona kaydettim ve tam 19.30 da lig radyoya göndereceğim...Sorumu? Rijkaard gönderilikten sonra benzincilerde Rijkaardı ben gönderdim yeaaaaaa diye göğsü kabara kabara pompacılarla sohbet eden Ayhan Akman ,Rijkaard gitsin diye defansta kademe bile almayan Servet ,Bizi avrupadan eleyen ve topa omzunu bile koymayan Hakan Baltayla yolunuza devam edecekmisiniz,yoksa sizde futbolcuya dayalı çeteleşmeye gözmü yumacaksınız...Servet benim için Rijkaard olayından sonra Gs nin futbolcusu değildir...Cem in tırnağını o ayıya değişmem..Aferin Cem 3 kuruşluk adamlara şerefini ezdirme...

tamam haklı olabilirde. şu yazdıklarıyla haksız duruma düsmüş. cok burnu kalkık bir cocuga benziyor..

Bu ne olm, dalga geçiyor biri. 15 yaşında ki adamın yazmayacağı şeyler. İncisözlük işi gibi. Gerçekmiş gibi mi davranıyorsunuz üyeler, anlamadım?

işte tam forum gençlerinin servete hakaret etmesi için güzel bir fırsat.hadi hepiniz küfür edin servete :) sporx te pozisyon u gösteriyor. çocuk hırs yapmış.Galatasaraylı gibi davranmamış eğer yazdıkları gerçek ise takımdan uzaklaştırılmalı.

Bu ne olm, dalga geçiyor biri. 15 yaşında ki adamın yazmayacağı şeyler. İncisözlük işi gibi. Gerçekmiş gibi mi davranıyorsunuz üyeler, anlamadım?

Sercan, Tweet doğrulandı.Olay gerçek miş.

"Sizin tasiyamadiginiz kutsal formayi en iyi sekilde tasiyacagim"

Cem Sultan

Helal olsun sana. Arkandayiz. Baba diye geciniyordu, delikanli ayaklari yapiyordu, kücücük cocugu dövüyor. Büyük hata yapti Servet, farkina da varacaktir.

bence cem sultan bağlarını koparmış kulüple.. o yüzden inceldiği yerden kopsun diye yazmıştır o sözleri....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt