Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Madem herkez burdan Cem'e sesleniyor, bende bir kaç kelam edicem. Kıssadan hisse olsun ama kısa olsun:

Cem. Futbol'da ne yetenekler saksı boyu kadar yol alamadan bu alemden yok olup gittiler sayısını biliyormusun? Yıldız olmak için sadece adam olmak ve yetenekli olmak yetmiyor. Ayrıca zeki olmalısın ve onüne gelen nadir bir kaç fırsatı da kaçırmamalısın. Öfkeni kontrol edemiyecek kadar zeki değilsen üstüne üstlük uzun yıllardır beklediğin şansı bu hafta yakalamışken senin yaptığın bu harekete kusura bakma "ahmakça" bir hareketti denir.

Sen hele ilk önce şu köprüyü bir geç canım kardeşim. Ha, Gün gelip emekli oduğunda anılarını istediğin kadar en detayına kadar yazıp, Servet ile doğanın güzide hayvanı Ayı arasında bulduğun benzerlikeri ve bügün yaşananları kaleme al yada tweetle, röportaj ver, ekstra gündem yarat, para kazan, ne yaprsan yap. Dolmuşla antremana gidiyorsun, fazla dolduruşa geliyorsun. Sakin kardeşim. Sakin.

Sonuna kadar katılıyorum

cem_sultan_servet_600.jpg

Şu fotoyu daha yeni gördüm, şimdi kafam daha çok karıştı.

Belliki ciddi bi tartışma olmuş oyüzden bu tür bi yaklaşımı olmuştur Cem'in. Servet yüzünden daha neler olucak kim bilir..

Şu fotoyu daha yeni gördüm, şimdi kafam daha çok karıştı.

Servet'in bu hareketlerden sonra Cem'e kızması cok normal

Anormal olan Cem'in özür dilemek icin Servet'in odasına gittiginde odaya alınmaması ve Servet tarafından tokat yemis olması

O kim mi cem sultan? “Bir yıldız futbolcunun kafasını tekmeleyen savunmacıya çok az rastlanır. Maalesef Servet gibi kazmalar futbolcu oluyor” D. Maradona

Ntvspor.net Alıntı.

Oha be neler olmuş..

Bu hareketten sonra servet hafta sonu yine o formayı giyerse,yazıklar.Bilmem kaçıncı kez bunu söyledik bu sezon ama yazıklar olsun.Ben kendini kulüpten,camiadan bu kadar büyük gören,Galatasarayı bu kadar ayaklar altına alan bir topçu daha görmedim.

Taekwondo bu galiba :)

Resme bakıp servete hak vermeyin.Ben az önce izledim pozisyonu servet klasik top saklama(!) adı altında cemi itiyor,bişeyler yapıyor, cem de topu alıcam diye serveti çekmiş,üstüne çıkmış vs. aptal aptal hareketler.Futbolla alakası yok servetin yağtıklarının tabi ki,cem de çekip indirmiş yere.Her ne olursa olsun gencecik bir çocuk özür dilemeye gelmişken onu tokatlıyorsan karşılığında her türlü hareketi,hakareti hakediyosundur.

Bakın biz bütün antrenmanda ne yaşanmış bilmiyoruz , diyelim ki 1-2kere Servet hep topu öyle sakladı Cemde artık sinirden 3cu defa Serveti yere inirdi , Servette sonrasinda onu isteyerek yere indirdi , ama bugun odasina gidip ozur dileyen bir kucugu olarak Cem , eee peki Servet bi buyu olarak affetmesimi gerekir yoksa kufur edip tokat atmasi mi ??

O tokati atti , peki hiç mi duşunmedin be adam bu genç çocuğun onurunu , tahmin edebiliyorum Cemin nekadar kırıldığını , belkide Twittera böyle şeyler yazmazdı takımdan biri onu korusa , ama ayni anlarda Arda olun Ayhan olsun Bulent Under olsun eminim hepsi Servetin tarafindaydi.

onu bunu bilmem ama bu takimdan en az 10 futbolcunun kovulmasi lazim yoksa bu is düzelmez !

10624.jpg
10633.jpg

10641.jpg
10646.jpg

Sen misin abine bacak arası atan

Cem Sultan, Servet Çetin’e hem çalım attı, hem formasını çekti. Bunu “racona ters” bulan Servet infazı geciktirmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt