Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Bu twitter GERCEKTEN bu Cem Sultan'a mi ait? Ben hic ama hic inanmiyorum. Twitterde boyle seyler diyecegine hic ama hic inanmiyorum, Servet bunlari gorse dalar Cem Sultan'a ustelik Galatasaray formasi giyiyor ikiside. Disiplinci Bulent Under'in bunlari gorebilme ihtimalline karsin bunlari yazmis olamaz, gordugu an kapi onune koyarlar adam'i.

Yok gercek ise valla burda ki yazilanlar cok yerinde olmus. Ha twitter ile bunlari paylasmasi ne kadar dogru tartisilir ama helal olsun.

Bu twitter GERCEKTEN bu Cem Sultan'a mi ait? Ben hic ama hic inanmiyorum. Twitterde boyle seyler diyecegine hic ama hic inanmiyorum, Servet bunlari gorse dalar Cem Sultan'a ustelik Galatasaray formasi giyiyor ikiside. Disiplinci Bulent Under'in bunlari gorebilme ihtimalline karsin bunlari yazmis olamaz, gordugu an kapi onune koyarlar adam'i.

Yok gercek ise valla burda ki yazilanlar cok yerinde olmus. Ha twitter ile bunlari paylasmasi ne kadar dogru tartisilir ama helal olsun.

dogruymus.. cuneyt tanman ntvspora acıklama yapmıs.. 2 futbolcuyla da konustum yonetime de rapor vercem yarın fln dedi..

Kalite farkı bence de var. Bana göre Cem daha iyi. Ama bu Adnan Sezgin ile arasında birtakım mevzuların olduğu gerçeğini dğeiştirmez.

neye göre var kardeşim hadi beraber analiz yapalım hız anılda iki ayak anılda fizik anıldac(cem kıloya musaıt ve kalça kısmı kalın,anıl c.ronaldoya yakın bir fiziğe sahip bilmiyorum yakından gördünmü abartmıyorum)oyun zekası anılda son vuruşlar sol ayağında olduğu zaman eşitler belki orda cem daha iyidirkanatlarda oynayabilme anılda .hava toplarında iksininde eksiklikleri var şuan için bence cem ondada 1 milim anıldan iyi olabilir..ayrıca anıl takım oyununa çok daha uygun bir forvet.özmek için söylemedim 4 senedir takip ediyorum analizlerim bu şekilde

Konu Cem değil beyler hepiniz iyi biliyorsunuz . Sorunu şudur ki ; Kendini takımda bir büyük gören Servet gibilerinin kendisinden küçük yaştaki futbolculara yol göstermesi gerekirken onları tabiri caizse dövmesidir.

Biz en azından benim yaşımdakiler için söylüyorum. Hakan Şükür'ün abi ve şefkatli yaklşaşımlarıyla büyüdük. Biz Servet gibiler yüzünden bu haldeyiz. Hepiniz koca bir hiçsiniz.

Cengiz Saltuk mesaj kutuna bakabilir misin ?

neye göre var kardeşim hadi beraber analiz yapalım hız anılda iki ayak anılda fizik anıldac(cem kıloya musaıt ve kalça kısmı kalın,anıl c.ronaldoya yakın bir fiziğe sahip bilmiyorum yakından gördünmü abartmıyorum)oyun zekası anılda son vuruşlar sol ayağında olduğu zaman eşitler belki orda cem daha iyidirkanatlarda oynayabilme anılda .hava toplarında iksininde eksiklikleri var şuan için bence cem ondada 1 milim anıldan iyi olabilir..ayrıca anıl takım oyununa çok daha uygun bir forvet.özmek için söylemedim 4 senedir takip ediyorum analizlerim bu şekilde

ylnız sorn anıl cem değil cem servet. cem cenk tosun tarzı topcu cenk 12 mac 10 gol takım antep

Kardşeim anlamıyormusun. Sana göre Anıl daha iyidir , bana göre ise mevkileri farklı olmalarına rağmen Cem daha iyidir. Bu çok bariz belli oluyor. Ama sorun o dğeil neyini tarşıyorsun benimle.

burası cem anıl kıyaslama yeri değil ama ben anıl dilaver hayranıyım,kıyaslamalarıda yıldız takımlar platformunda değilde paf takım ve atakım seviyesinde yaparsanız sevinirim 13 yaşında bende adapazarı bölgesel yıldız takımında 17 maçta 33 gol attım.oda dahada avantajlıymıdı galatasaray topçusuydu ve galatasaray yıldız ve b genç takımları unutmayalım taçspor fılızspor sefakoy yıldırım bosnayla felan oynuyor maçlar 15 0 felan bitiyor.ee bu maçlarda bende 8 gol atarım

Kardşeim anlamıyormusun. Sana göre Anıl daha iyidir , bana göre ise mevkileri farklı olmalarına rağmen Cem daha iyidir. Bu çok bariz belli oluyor. Ama sorun o dğeil neyini tarşıyorsun benimle.
ne ile belli oluyor anlamadım benmi futbol bilmiyorum kaç defa izledin cem ve anılı merak ediyorum cem ve anılı kıyaslayanın futbol bilgisinden şüphe ederim.kalmadı öyle tanju gibi altı pas topçusu

Yav olayın aslını astarını bilmeden nasıl hemen gaza geldiniz onu anlayamadım.

Belki adam herşeyi anlatmıyor bazı gazetelerin yaptığı gibi belki özür dilemeden başka bişey dedi yada aslında oraya özür dilemek için gitmedi.Yani tam olayı bilmeden kimse kimseyi yargılamasın.

ylnız sorn anıl cem değil cem servet. cem cenk tosun tarzı topcu cenk 12 mac 10 gol takım antep

cemle cenk birbiriyle kuzey ve güney kadar gfarklı yaw etmeyin cem sağ ayağına top geldımı beklede 10 dakıkada sol ayagına alsında dönsün cenkin iki ayağıda raket gıbı.cem hantal cenk drıblınklı topçu.herkes futbolu biliyorya iflit oluyorum ya

en azından cüneyt tanman çıkıpta olayı doğruladı..servet çetin yine çıkıpta birşey yok diyecekmi acaba..abilik kardeşine tokat atmakmı,ayrıca tamam pozisyonu izledik sert mücadele var ama servetinde maşallah pozisyonda salladığı dirseklerin haddi hesabı yok..olayın diğer boyutu tartışılır..cem bunu twitten paylaşması doğrumu o tartışılır biri çıkar yanlış der ne gerek var der, diğeri çıkar niye söylemesin zaten sezon bitmiş,umut yok, kaybedecek birşey yok der..

ne ile belli oluyor anlamadım benmi futbol bilmiyorum kaç defa izledin cem ve anılı merak ediyorum cem ve anılı kıyaslayanın futbol bilgisinden şüphe ederim.kalmadı öyle tanju gibi altı pas topçusu

Bırakalım kimin daha iyi olduğuna zaman karar versin. Daha kariyerlerinin başlarındalar. Umarım 2 si de Galatasaray'a büyük hizmetler verirler. Tartışmanıza lüzum yok.

Eğerki bu olaylarda ötürü Cem'e forma vermezse Ünder gözümde adamlığından zerre tanecik kalmaz

bunları yazıyorum bilhassa öyle ahım şahım topçu değil cem zaten gs ahım şahım olduğunu görse anıla yaptıkları kontratı cemede önerirlerdi..yanı hagi futbolu bılmıyor tugay bilmiyor altyapı hocaları bilmiyor burdan yazan bazı arkadaslar biliyor vay anasını

Futbol bilgimi seninle kıyaslayacak değilim ki övünmüyorum da ama her türlü de seninle kapışırım. Ama hala söylüyorum sana göre Anıl daha iyidir bana göre Cem, yeri burası değil. Bir de herkes senin gibi çok bilgili değil be abi , sen uçmuşsun abi sen analizlerini başka yerlerde yap bu forumlarda çürüyorsun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt