Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Cem herhalde kovulmaktan korktu, cocugun isi zaten zor, sözlesmesini uzatmiyorlar galiba, öyle dediydi burdan bir kac arkadasimiz, son sanslarini kullanmak, degerlendirmek isterken böyle birsey patlaya verince, kolay degil ...

Bu yonetim zaten Cenki almaz Sarp gibi adamlari alir, futbolcudan bu kadar anliyorlar.

Ben Cem'in yerinde olsam Servet hastanedeydi su an.

Ezik gibi oturmaktansa Cem'in yaptigi daha dogru bence.

Sen sana biri vurunca ne yapiyorsun, onu soyle dogrusu ne sana gore ogrenelim, Cem'e de onu onerelim.

Arkadas cok basit bir soru sordum. Uc cumle yazmissin ucunde de sordugum soruya direk cevap yok. halbuki Evet veya hayir diye iki kolay secenek vardi senin icin.

1) Cem'in yerinde olsan Servet'e ne yapardin diye sormadim..

2) Cem ezik gibi otursun diyende olmadi.

3) Benim ne yapacagim ya da yapmis olabilecegim hic onemli degil.

Lakin ne yapmam gerekirdi diye kendi fikrimi sorarsan sahsen konuyu kapali kapilar ardinda yoneticilerle cozmeye calisirdim. Simdi burada ne yoneticisi arkadas yonetim mi var, hepsi pasif, yonetimden anlamayan insanlar falan diyecegini bildigim icin sunu da soyleyeyim ki sartlar ne olursa olsun cem'in olayi twitter'de bu seviyeye getirmesi cok yanlis. Bunu sende cok iyi biliyorsun cunku sordugum soruya acik yureklilikle "cem'in yaptigi dogrudur" diyemedin. Dolayli yollardan cem'i hakli cikarmaya calistin ki hala cem'i hakli cikarmaya calisman gercekten gereksiz. Cunku burada kimin hakli olup olmadigi onemli degil. Sonucta su durumda hic kimsenin kazanmadigi gibi herkes zarar goruyor. Daha da uzatmayalim lutfen..

adam abi diyor, özür dilemeye gidiyor. sen bi daha olmasın diyip abilik yapacagına küfür ediyor saldırıyorsun. Suçlu Servet'tir ve gitmeli.

Ayrıca Cem in sosyal medyadan bu konuyu herkeze anlatması iyi oldu. Herkez görsün diye içimizdeki Fenerli ajanları...

Arkadas cok basit bir soru sordum. Uc cumle yazmissin ucunde de sordugum soruya direk cevap yok. halbuki Evet veya hayir diye iki kolay secenek vardi senin icin.

1) Cem'in yerinde olsan Servet'e ne yapardin diye sormadim..

2) Cem ezik gibi otursun diyende olmadi.

3) Benim ne yapacagim ya da yapmis olabilecegim hic onemli degil.

Lakin ne yapmam gerekirdi diye kendi fikrimi sorarsan sahsen konuyu kapali kapilar ardinda yoneticilerle cozmeye calisirdim. Simdi burada ne yoneticisi arkadas yonetim mi var, hepsi pasif, yonetimden anlamayan insanlar falan diyecegini bildigim icin sunu da soyleyeyim ki sartlar ne olursa olsun cem'in olayi twitter'de bu seviyeye getirmesi cok yanlis. Bunu sende cok iyi biliyorsun cunku sordugum soruya acik yureklilikle "cem'in yaptigi dogrudur" diyemedin. Dolayli yollardan cem'i hakli cikarmaya calistin ki hala cem'i hakli cikarmaya calisman gercekten gereksiz. Cunku burada kimin hakli olup olmadigi onemli degil. Sonucta su durumda hic kimsenin kazanmadigi gibi herkes zarar goruyor. Daha da uzatmayalim lutfen..

Ezik biri olmadigi icin Cem'i takdir ediyorum o kadar, insanin onuru herseyden ondedir benim icin. Boyle dusunmeyenlerin de gorusune saygi duyarim.

Ezik biri olmadigi icin Cem'i takdir ediyorum o kadar, insanin onuru herseyden ondedir benim icin. Boyle dusunmeyenlerin de gorusune saygi duyarim.

Aynen, dediklerine bende katılıyorum. Haberi okuduysan tamam Cem hatalı davranmış ve özür dilemek istemiş. Servet denilen fenerin artığı kabul etmeyerek daha da hatalı bir duruma düşmüş. İnsan bir abilik yapar, alttan alır. Böyle Servetin yaptığı gibi küfür etmek, tokat atmak olmaz.

Ortada tam ikna olmadığım bir konu var.

Sanki Cem bunu gitme hazırlığına gerekçe olarak kullanıyor gibi geliyor. Umarım yanılırım.

Adam gerekirse futbolu bırakırım yazmış belliki onuru fazla kırılmış. arkadaşın birisi servet böyle bişey yapmaz cem illaki bişey yapmıştır diyor, hakkaten hayal gücü çok yüksek olan arkadaşlar var forumda, adam idmanda "15 yaşındaki çocuklar tepemize çıkıyor diyor" sen hala tutmuş serveti savunuyorsun. o arkadaşa tavsiyem açıp Cem'in arka arkaya attığı twit'leri okusun, bi insan arka arkaya bu şekil yazıyorsa suçluluk psikolojisinden değil öfkesindendir.

Sanki Cem bunu gitme hazırlığına gerekçe olarak kullanıyor gibi geliyor. Umarım yanılırım.

"Istedığınız kadar vurun dusurun ben yıne kalkıcam o Taşıyamadığız kutsal formayı en iyi şekilde taşıcam yazıklar olsun sıze" Cem Sultan..

Tam olarak anlayamadim. Sence Fenerbahce veya baska bir kuluple anlastida, gitmek icin bahane mi ariyor diyorsun?

Valla ben bunu dusunmedim ama mantiklida gelmiyor degil. Gecen Fenerbahce ile anlasacak diyorlardi zaten. Eger boyle birsey varsa 2-3 haftaya kadar cikar ortaya.

O zaman burada Cem'e "Adamsin adam" diyenleri topyekun carmiha gereriz.

"Istedığınız kadar vurun dusurun ben yıne kalkıcam o Taşıyamadığız kutsal formayı en iyi şekilde taşıcam yazıklar olsun sıze" Cem Sultan..

Kutsal formanın rengi konusunda bir açıklama da yapmış mı? Benim de içim hiç rahat değil.

Bu twitter açıklamalarından sonra kadroya girememe cezası alacak. Genç ve potansiyelli. Gönlünde başka takım varsa çeker gider.

Galatasaray 'a imzayı atsa idi ve biz de topyekün destek olsaydık.

Zaten "Istedığınız kadar vurun dusurun ben yıne kalkıcam o Taşıyamadığız kutsal formayı en iyi şekilde taşıcam yazıklar olsun sıze" diye yaptigi aciklama tamamen taraftarin gonlunde taht kurma adina yapilmis tipik kurnaz futbolcu oyunu. "Kutsal forma, ruh, arma vb." gibi kelimeler taraftarin kulagina ayetten okunan sureler gibidir. Ben samimi bulmuyorum.. Birde" vurun, dusurun," gibi kelimeler kullanarak birden fazla kisiye catiyor. Yani Servet'ten baska sitem ettigi kisilerde var. Bence bir an once kuluple iliskisi kesilmeli. Ileride problem yaratacak gibime geliyor. Servet'in gonderilmesini zaten 1 senedir istiyorum.

ben bu cem sultanın galatasaraylı olduğuna inanmıyorum.altyapıdan çıkıp böyle horozlanan başka bir insan var mı tarihimizde? gerçekten bu sene ilkleri yaşamaktan yorulmadık.kim olursa olsun karşısındaki galatasarayla şampiyonluk yaşamış milli formayı defalarca giymiş galatasarayda maçın ilerleyen sürelerinde kaptanlık pazubandı takmış kendinden 10 yaş büyük galatasaraylı bir futbolcu.bu ne ya liseli bebe tam hakikaten twitterda laf söylemeler.sıkıyosa servetin yüzüne sölesinde bi daha yesin yumruğu.Galatasarayın geleceği bunun gibiler olamaz beyler.hani ardanın anlattığı floryada verilen galatasaray terbiyesi?hani kendinden bir yaş büyük arkadaşına dahi abi denmesi?abiyse her olayda abidir.arifin hasan şaşın ardaya neler yaptığını arda gururla anlatır gülerek anlatır.tamam bu kavga tabiki gurur duymasın ama böle takım içindede mehmet helvacılık yapmasın.cem helvacı.

Ve sununda altini cizeyim. Cem'e Arda vurmaya kalksaydi ve Cem bu twitter'de sarfettigi kelimeleri Arda icin yazmis olsaydi su an Cem icin defolsun fener'e gitsin diyenler cogunlukta olacakti. Cem'in sansi taraftarin zaten pek sevmedigi bir futbolcuyla tartismaya girmis olmasi. Nitekim ben dahil taraftar servet'in gitmesi icin gun sayiyor.

mayısın sonunda bitiyor sözleşmesi galiba 20 gün felan kaldı. göndeririz ama başka bi yerde gol kralı olması iyi bi futbolcu olması çok yüksek ihtimal.

görecegiz bakalım, yazdıklarında beni göndermeyin külüpte kalayım istegi ve birazda reklam yapma çabası gördüm bende. Ne yapacagım belli degil,sözleşme imzalayacaklarmı göndereceklermi belli degil !!! diyor yazdıklarında bence tamamen gelecek kaygısı.

Ve sununda altini cizeyim. Cem'e Arda vurmaya kalksaydi ve Cem bu twitter'de sarfettigi kelimeleri Arda icin yazmis olsaydi su an Cem icin defolsun fener'e gitsin diyenler cogunlukta olacakti. Cem'in sansi taraftarin zaten pek sevmedigi bir futbolcuyla tartismaya girmis olmasi. Nitekim ben dahil taraftar servet'in gitmesi icin gun sayiyor.

Abi sorunda o zaten:) hem takıma maximum zarar verip hemde idmanda bile profesyonelce davranamaması.. hadi sahadakini bi yere kadar anlarızda bu ne oluyor ? kendinden 10 yaş küçük birine odana özür dilemeye gelmesine rağmen küfür+tokat atıp yollamak.

cem sultan ayrıca bana kalırsada gitmek için ayak yapıyor,yolunu hazırlıyor...

sözleşme imzalansa bile Galatasaray'da oynatılmayacagı çok açık, bence İ.B.B ye falan gitsin.

Yapan mi suclu, yoksa söyleyen mi ?

Servet mutlaka bu takimdan yollanmali!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt