Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

He fenere gidecek, ondan olay çıkarıyor, gazetede her okuduğna inan sen, servet de bundan sonra kıntratını uzatmayan adama dalsın, öyle bir misyon yükleyelim. Sığ görüşlerinden arın öyle gel.

Servette suçlu ama bana cem sultan hiç masum gözükmüyor.Antremanda öyle bir girişi var ki olay çıkarmaya çalışır gibi

Sana değil kardeş, ben halen Servet'in savunulmasını anlamıyorum, vazgeçilmeyecek bir oyuncu sanki, şu hareketi Baros yapsa takımla ilişiği kesilirdi, eline plaket verili uğurlanırdı, servet yapınca savunuluyor.Delleniyorum.

Bu hareketi Baros yapsaydı hepiniz onu savunurdunuz asıl! Servet2e olan düşmanlığınızdan dolayı hemen saldırmaya başladınız!

Bu arada ben Servet'i falan da savunmuyorum sadece olayın doğrusunu bilmiyoruz bir öğrenelim diyorum, sonrasında da olay doğru olsa bile bunu elaleme malzeme vermek yerine içeride halledebilirdi diye Cem'e kızıyorum.

Hala bu olayi mi tartisiyorsunuz ya?

"Ben bana guvenilen yerde oynarim." - Servet Cetin.

Cem'in o cumlesini Fener'e gidecek diye yorumlayanlar bunu nasil yorumlayacaklar acaba merak ediyorum.

Bu hareketi Baros yapsaydı hepiniz onu savunurdunuz asıl! Servet2e olan düşmanlığınızdan dolayı hemen saldırmaya başladınız!

Bu arada ben Servet'i falan da savunmuyorum sadece olayın doğrusunu bilmiyoruz bir öğrenelim diyorum, sonrasında da olay doğru olsa bile bunu elaleme malzeme vermek yerine içeride halledebilirdi diye Cem'e kızıyorum.

Baros öyle bir şey yapacak karakterde adam değil. Öyle bir şey yapacak potansiyele sahip olsa, zaten sevmezdik. Ankaragücü maçında tek başına çırpınıp yorgunluktan sakatlandığı maçı hatırlayın bi. Hani Servet karaktersizinin sattığı maç, bildin mi ?

Bunu okudum, yine delerdim... Bu nedir arkadas yav, çildiracam sart olsun...

birisi gelip senden özür diliyorsa affedersin, özür dileyen kişi kendinden küçük ise lafını bile etmezsin. insan olan bunu yapar. ama bahsedilen servet tabi. kendisinden başka kimseyi düşünmeyen, takımın menfaatlerini hiçe sayan, bencil topçu servet.

cem sultan taraftarına sığınmış, taraftarıyla; onu en iyi anlayabilecek, şu anda galatasaray adı altında varlığından emin olduğu tek kişilerle paylaşmış yaşananları. kullandığı ifadelerin bir kısmı ağırdı, ama doğruluğu su götürmez gerçekler. ceza alması gereken,kadro dışı kalması gereken kişi servettir. yıllardır kangrenimiz olmuş bu futbolcuyu kesip kurulmanın tam zamanıdır. beşiktaş yıllardır kaptanlığını yaptığı adamdan vazgeçti benzer bir olay yüzünden, ki deli ibo'nun yaptığı daha kabul edilebilir bir şeydi bana göre.

sevgili cem, -burayı okuyacaksındır eminim- o dediğin "taşıyamadığınız kutsal forma" lafını okuyunca gözlerim doldu. sen ve senin gibi futbolcularımız olduğu sürece düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz. arkanda galatasaray taraftarı var, dert etme kendine gözümüzde 5 para etmeyen adamları. yürüyedur!

galatasaray'ın hasan tahsin'i olmuştur.

Bunlar da var.:)

Olay yalan olsaydı;

-Her kişiden yalanlama gelirdi.

-Cem'in kulüple ilişiği anında kesilirdi.

-Servet çıkar yalan söylüyor derdi.

Hangisi oldu bu olayların?

Baros bu hareketi yapsa, siz hepiniz gitsin, kovalım, zaten yatıyor derdiniz,Sağduyulu taraftar da gitsn derdi,Olayın yabancı düşmanlığı ile alakası var, çünkjü sene başından beri kendini misimovic'in, pino'nun yerine koy ve servet in padişh düzeyinde yaptıklarını ve halen burada bulunmasını düşün.Cem'in sığınacak tek limanı taraftardı ve onu yaptı, eğer adamlık özür dileyen, 10 yaş küçük kardeşini dövmekse servet adamdır.

Kavgada bile söylenmez!

Galatasaray’da Servet Çetin ile genç Cem Sultan arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Son olarak Cem’in twitter hesabından Servet aleyhine söyledikleri, sarı-kırmızılı cephede oldukça ses getireceğe benziyor.

.........

Öte yandan HT Spor'a göre kulübe yakın kaynaklar, her ne kadar “O kutsal formayı en iyi şekilde taşıyacağım. Sağol abi başlamadan futbolu bana bıraktırdın” gibi açıklamalar yapsa da Cem Sultan’ın Fenerbahçe ile anlaştığını ileri sürdü.

G.Saray’da sözleşme yenilemeye yanaşmayan genç futbolcunun gider ayak böyle bir eylemde bulunduğu yorumları da yapıldı.

Kaynak Milliyet!

Buna ne diyorsunuz!

Kavgada bile söylenmez!

Galatasaray’da Servet Çetin ile genç Cem Sultan arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Son olarak Cem’in twitter hesabından Servet aleyhine söyledikleri, sarı-kırmızılı cephede oldukça ses getireceğe benziyor.

.........

Öte yandan HT Spor'a göre kulübe yakın kaynaklar, her ne kadar “O kutsal formayı en iyi şekilde taşıyacağım. Sağol abi başlamadan futbolu bana bıraktırdın” gibi açıklamalar yapsa da Cem Sultan’ın Fenerbahçe ile anlaştığını ileri sürdü.

G.Saray’da sözleşme yenilemeye yanaşmayan genç futbolcunun gider ayak böyle bir eylemde bulunduğu yorumları da yapıldı.

Kaynak Milliyet!

Buna ne diyorsunuz!

edit.

Milliyet haberlerini de yasaklayin. Tüpcü gazetesi istemiyoruz

Bi fenerli kadar olamıyor bazıları. Bu adamın kaçıncı takımına ihaneti. göremiyorlar ne yazıkki

Kavgada bile söylenmez!

.........

Kaynak Milliyet!

Buna ne diyorsunuz!

Gazetelerden okduğna inanıp, Cem'e bel altı çakmanın anlamı yok diyorum.Kontratını uzatır veya uzatmaz, bunun konu ile alakası yok.Kontrat diye bel altı vurmayın, ortada bir orantısız güç var, Servet bunu yapıyor ve halen kontrat muhabbeti dönüyor.Sığ düşünceler bunlar.

Kavgada bile söylenmez!

.........

Kaynak Milliyet!

Buna ne diyorsunuz!

Kaynak Milliyet! Diyorum.

"Ben bana guvenilen yerde oynarim." - Servet Cetin.

Cem'in o cumlesini Fener'e gidecek diye yorumlayanlar bunu nasil yorumlayacaklar acaba merak ediyorum.

Burda kimse Servet i savunmuyo. Servet kadar Cem in de suçlu olduğunu soyluyolar.

Fenerli medya da bakin sizin gibi dusunuyor. Mutlu olun medyayla

Ayni fikirdeyiz diye. İsinize gelince sallarsiniz.

Gazetelerden okduğna inanıp, Cem'e bel altı çakmanın anlamı yok diyorum.Kontratını uzatır veya uzatmaz, bunun konu ile alakası yok.Kontrat diye bel altı vurmayın, ortada bir orantısız güç var, Servet bunu yapıyor ve halen kontrat muhabbeti dönüyor.Sığ düşünceler bunlar.

Aleyhinize haber olunca yalan haber, lehinize olunca doğru haber tebrik ediyorum sizi arkdaşlar!

Sen o kadar derinsin ki boğulmayasın derinliklerde!

Burda kimse Servet i savunmuyo. Servet kadar Cem in de suçlu olduğunu soyluyolar.

Ben savunuyorlar demedim oyle yorumlayanlar acaba bunu nasil yorumlayacaklar diyorum. Biri sinirle soylenmis birnsoz digeri kameralar karsisinda mikrofonlara soylenmis bir cumle.

Ünal Başkan bize Schevchenko'yu getir!!

Aleyhinize haber olunca yalan haber, lehinize olunca doğru haber tebrik ediyorum sizi arkdaşlar!

Sen o kadar derinsin ki boğulmayasın derinliklerde!

He ondan ondan.Servet'e bundan sonra misyon verelim, kontratını yenilemeyen futbolcu dalsın.Mantıken artık servet in bu takımda tutulmasının bir nedeni kalmadı.Savunacak tutunacak dalınız da kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt