Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

cem biyerden sonra içinde tutamamış. cem GALATASARAY 'a çok zor şartlar altında geldi.zengin bebeler gibi değildi durumları ,hali .cemi bırakmasınlar !

Bu yönetimin ve Teknik ekibin felsefesi kazanmak değil yok etmek. Misimoviç bunun en büyük örneği. Misi ye acımayan Cem'e mi acıyacak. Egolarını tatmin edecekler, bak bi sorun vardı postaladık hallettik diyecekler yine. Cem kesinlikle cezasız kalmamalı ama aklı selim bir ceza olmalı bu.

Peki bu durumda kaptan! Arda ne işe yarar?

Bülent hoca cem'i servetin odasına göndermiş.Cem birde orda tokat yemiş.Bülent Hocada oyuncu kayırıyor belli..Hala müdahale edilmiyor..Servet gitmek için herşeyi yapıyor.. Sık sık avrupaya gitmek istiyorum diyor..

Ya bırakın Allah aşkına. Ne anlıcak herkes. Şikayet yeri mi orası. Gidersin hocana anlatırsın. Oldu ya. Önüne gelen idmanda olanları yazsın. Ne demek bu.

Hadi gitti anlattı diyelim ne olacak? Servet bir daha yapma diyecekler en fazla.Cem Sultan az bile yapmış ben olsam bana vurdu diye polise şikayet ederdim, mahkemeye verirdim.

Ya bırakın Allah aşkına. Ne anlıcak herkes. Şikayet yeri mi orası. Gidersin hocana anlatırsın. Oldu ya. Önüne gelen idmanda olanları yazsın. Ne demek bu.

Zaten hocasının tavsiyesiyle gitmiş özür dilemiş adam gibi Servet''den ama sonra özür dilediği için küfür yemiş adam Servet'den. Daha ne yapsın bu adam ?

Adam tokat atmış arkadaş.Kendini bi bu adamın yerine koy.Özür dilemeye gidiyosun tokat yiyosun.

Bülent hoca cem'i servetin odasına göndermiş.Cem birde orda tokat yemiş.Bülent Hocada oyuncu kayırıyor belli..Hala müdahale edilmiyor..Servet gitmek için herşeyi yapıyor.. Sık sık avrupaya gitmek istiyorum diyor..

Gitsin ya gitsin. Ne cehenneme gidecekse gitsin. 3 senedir gitcem de gitcem. Satın lan şu adamı. Olmadı bedava verin. Nedir abi bu ya. Böyle rezillik olmaz olsun

bizde bu adam kaptan oalrak sahaya çıktı. tehlikenin farkında mısınız ?

Bülent Ünder adamsa Cem'e sahip çıkar.

Cem Sultan Allah'tan Servet'le tartısmıs Baros'la,Kewell'la tartıssaydı bu taraftarın cogu Cem Sultan'ı dıslardı yakısıklı futbolcusunun moreli bozulmasın diye

Allahtan Allahtan

zihniyeti kes...

o dediğin "yakışıklılar" futbolculuk, insanlık, medeniyet, karakter, profesyonellik, mesleğe duydukları saygı ve daha sayamadığım bir çok kulvarda servet çetin isimli insan irisinden fersahlarca ötede olduğundan ötürü öyle bir davranışa imza atmazlar zaten. kafanı rahat tut.

mesele basit bir tartışma değil. mesele sırf yaşı küçük diye takım arkadaşına tokat atma hakkını kendinde bulmak. sıkıyorsa arda'ya filan atsın o tokadı servet efendi.

Zaten hocasının tavsiyesiyle gitmiş özür dilemiş adam gibi Servet''den ama sonra özür dilediği için küfür yemiş adam Servet'den. Daha ne yapsın bu adam ?

Of ya bide siz çıktınız. Ben demiyorum vursun etsin. Servet de defolup gitsin bu kulüpten, hatta hemen şimdi, şu anda pılını pırtını toplayıp gitsin. Sözleşme fesh edilsin. Ama Cem bunu orda burda anlatmıcaktı. Yanlış yaptı

orda bulent korkmaz gıbı bı kaptan varken cok merak edıyorum servet kıme nasl tokat atacak

Bülent kaptan varken Fatih Terim de Hagi de Hakan Şükür de Arif Erdem de vardı.Hepsi Galatasaray kültürünü bilen isimlerdi.Şu anda ne yönetim var ne bi şey.Arda hangi birine yetişsin?

Cem Sultan, Servet Yeniçeri!

Satılsın diye beklenilmemeli direk feshedilmeli sözleşmesi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt