Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Of ya bide siz çıktınız. Ben demiyorum vursun etsin. Servet de defolup gitsin bu kulüpten, hatta hemen şimdi, şu anda pılını pırtını toplayıp gitsin. Sözleşme fesh edilsin. Ama Cem bunu orda burda anlatmıcaktı. Yanlış yaptı

Kimse zaten yazmasından taraftar değil ama bunu oraya yazmaya mecbur bırakanlar da suç. Burada en az suçlu Cem. Yönetim yok, teknik ekip arkanda değil tek çare derdini böyle anlatmakta görüyor 20 yaşındaki bu çocuk.

Kimse zaten yazmasından taraftar değil ama bunu oraya yazmaya mecbur bırakanlar da suç. Burada en az suçlu Cem. Yönetim yok, teknik ekip arkanda değil tek çare derdini böyle anlatmakta görüyor 20 yaşındaki bu çocuk.

Arda ile hiç konuşdumu merak ediyorum..

Bu olay bir dönüm noktasıdır herşey ya iyiye gideceğimizin sinyalini verecek yada en dibe gittiğimizin!

ulan her gun farklı bi skandal.. ne kulup olduk be anasını satıyım.. yonetim bozuntusu olcak herifler bos bos tv'ye cıkıp konussun , dava acsın anca... dingonun ahırı iltifat kalır..

O kadarda degil bence. 1 ay beklensin satılsın. Kulüp bulması falan istensin.

Para hesabı yapmak yerine değerlerimize sahip çıkılmasını tercih ederim ben ve Servet gibi birinin bunca şeyden sonra hala Galatasaray futbolcusu olarak geçirdiği her saniye utanç vericidir!

Antrenman görüntülerinde Cem gerçekten gereksiz yere sert ve kasıtlı zorlamalar yapıyor. Bana kalırsa bu işin geçmişi de var sadece antrenman olayı tuzu biberi olmuş

Bu olay bir dönüm noktasıdır herşey ya iyiye gideceğimizin sinyalini verecek yada en dibe gittiğimizin!

Bu olay çok hayırlı olacak bence.Servet gibi kendini takımın önünde gören h.dükler bu formanın o kadar ucuz olmadığını anlayacaklar.

FATİH TERİİİİİİİİİİİİİMMMMMM. Hadi imparator gel artık. Bizimkiler iyice azıttı

aralarında ne geçmiş bilmiyorum ama cem sultanın yaptığı yanlış.haklı olsa bile.bu tür şeylerin dışarıya sızmaması gerekirdi

Neden diğer adamlar bu kadar sert oynamazken Cem bu kadar sert acaba. Bence de geçmişi var bu işin

Harbi harbi olay bu kadar buyukse Cem gider

Birseyler yapılmalı böyle odun gibi Servet'e defol git demeyle Cem'i kazanamayız

Ünder'de gözümde bitti

Servet'i şimdi gönder 4aylık maaşını alamadığını reklam eder!

Cem Sultan'a mutlaka ceza gelecektir. İşler daha da karışacak. Demedi demeyin, bu çocuk sene sonu ayrılırsa şaşırmam.

Cem icin bir destek kampanyasi baslatalim. Bu Servet denen pislikten ve onun gibi olanlardan kurtulmamiz lazim, yoksa gelecek sene yine öbür takimlarin sampiyonluk kavgalarini izleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt