Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Aslinda söyle birsey de var. Servet´in kücücük cocuga vurmasi ne kadar hataysa, Cem Sultan´in simdi twitter´dan böyle sallamasi da yanlis. Sinirlidir kesinlikle anliyorum, bana da vursalar, bende kendimi kaybederdim hatta odada ne varsa Servet´in kafasina gecirirdim sinirden. Ama basina malzeme vermemesi gerekirdi. Daha da hakli duruma gelirdi Cem. Ama yöneticiler bu olayi kapatmak isteyecegi icin, böyle birsey olmadi gibi yalanlar atacaklari icin Cem´e de hak veriyorum.

Servet,Cem Sultan'a vurduysa ceza almalı...

Cem Sultan olayları dışarı yansıttığı için ceza almalı veya genç olduğu için uyarılmalı...

Gerçi bunları yapacak kim kaldı onuda bilmiyorum.

Yönetim kararı yeni gelecek yönetime bırakır şimdi :)

Vay arkadaş tam bir komedi dükkanı olduk :D

İkisinide hiç vakit geçirmeden kadro dışı bırakcaksın. Servet bu durumda gider. Gitsin.

Ama ben asıl neye uyuz olduğumu söyleyeyim. N

Cem demiş ya onuncu köy var kimse bilmiyo. Ulan gideceksen gidersin onuncu, onbirinci. Ne demek onuncu köy. Tehdit mi ediyosun sen camiayı. Artık gözüme girmesi için çok şeyler yapması lazım çok

Cemin de sözlesmesi bitiyor sanirim, twitter de 10.köyden falan bahsetmis, gidici heralde. Yazik olur.

Dün yapılan antrenmanda Cem Sultan ile Servet Çetin arasında bir tartışma yaşanmış ve iki oyuncu da birbirlerine sert bir şekilde müdahale yaparak tansiyonun bir anda yükselmesine yol açmıştı.

Çıkan tartışmanın ardından özür dilemek için Servet'in yanına giden Cem ,sözde ağabey(!)inden tokat yemiş.Ardından yine olayı kapatmış Cem. Hiç bir şey olmamış gibi çekilmiş. Profil resmine Servet'le olan resmini koymuş.

Fakat ardından başka şeylerde olmuş olacak ki. Cem Sultan twitter hesabından geçirmişte durmuş Servet'e.

kolektif futbolun yazdıgı yazının bir kısmı.. ben de ilk gordugumde sasırmıstım ulan tamam vurmus fln da bi anda nden burda patladı acaba diye.. hani servetin twitterı olsa bişiler yazmıs olsa ona cvp verse tamam da durduk yere yazmaz heralde fln diye aklıma gelmişti.. hatta o yuzden hesap fake olabilir fln yazmıstı futbol_5 ve GSmedia acaba dogru mu diye dusunmustum.. belki de burda yazdıgı gibi vardır bi durum da sonra patlamıstır cocuk?? durduk yere sure gectikten snra neden yazsın ki psikopat mı??

https://*************.blogspot.com/2011/05/cem-sultandrservet-hayvan.html?spref=tw

Yazdıkları talihsiz olabilir ama düşünün bir kere çocuğu bu olayda ne kadar yanlız ve ilgisiz bıraktılarsa böylesine zoruna gitmiş ve bunları yazmış. Sahip çıkan olmalıydı. Helal olsun sana gözümde daha da büyüdün artık başka takıma gitsen bile

dingonun ahiri 2010-2011.. bitsede kurtulsak su son 3 perde..

Galatasaray'dan soguttunuz artik.. :(

ayarı vermiş :D:D Helal :D

biride bunu yazmıs ekşi sözlüğe;

servet'i günahım kadar sevmem. takımdan göndereceğim ilk 5 futbolcudan biri olur herhalde galatasarayıma başkan/teknik direktör olsam. cem'in üslubu yanlış evet, ama büyük ihtimalle olayda haklı çocuk, o da ayrı.

peki ben ona başka bir şey sormak istiyorum. madem o forma kutsal cem, 91 doğumlusun. 17 yaşından beri sigara kullanıyorsun günde en az 1 paket, bazen de 2. böyle mi geçireceksin o kutsal formayı sırtına?

Ünal Aysal bu akşam Lig radyoda..

Yayın sırasında Sorularınızı gönderebilirsiniz..

biride bunu yazmıs ekşi sözlüğe;

servet'i günahım kadar sevmem. takımdan göndereceğim ilk 5 futbolcudan biri olur herhalde galatasarayıma başkan/teknik direktör olsam. cem'in üslubu yanlış evet, ama büyük ihtimalle olayda haklı çocuk, o da ayrı.

peki ben ona başka bir şey sormak istiyorum. madem o forma kutsal cem, 91 doğumlusun. 17 yaşından beri sigara kullanıyorsun günde en az 1 paket, bazen de 2. böyle mi geçireceksin o kutsal formayı sırtına?

Bu ne ya. Doğru mu bu olay?

B*k var twitter'da paylaşacak.

Servetin yaptığı ne kadar yanlışsa Cemin yazdığı mesajlarda okadar yanlış. Bu olayların böyle alenen konuşuluyor olması takımdaki disiplinin nerelerde süründüğün en açık göstergesi. Takım resmen dingonun ağırı olmuş. Servete hizmetlerinden dolayı tşk. edip Avrupada anlaştığı bir takıma bedelsiz gitmesine izin vermek ve Ceminde kulaklarını çekip yaşına bağışlamak en doğrusu olacak gibime geliyor.

Florya'nin dingonun ahirina dondugu servetin de bas dingo oldugu belli.

Servet Arda'yla tartışmıştı ya. Çok iyi hatırlıyorum 'Arda gibi gençler abilerine bu şekilde konuşmamalı, davranmamalı' demişti. Arda'da Servet'ten özür dilemişti daha sonra. O olayda kim haklıydı Arda mı Servet'mi?

Servet Arda'yla tartışmıştı ya. Çok iyi hatırlıyorum 'Arda gibi gençler abilerine bu şekilde konuşmamalı, davranmamalı' demişti. Arda'da Servet'ten özür dilemişti daha sonra. O olayda kim haklıydı Arda mı Servet'mi?

Servet macta Arda´ya bagirmisti, Arda da sert sekilde karsilik vermisti. Arda sonradan, Servet 30 metre depar atip bana bagirmaya baslayinca gururuma dokundu, cevap vermem lazimdi demisti.

aralarindaki gerginlik dün yasanmisti.

bugün tweet atmasi ilginc.

demekki bugün de sorunlar yasadilar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt