Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Cem'in Tweet atmasi iyi olmus. Herkez Servet'in nasil bir insan oldugunu görsün. böyle adamlari bu forma altinda görmek istemiyorum.

Dün küfür yemiş..OLayı kapatmak için profiline servetle birlikte resmini koydu..

Bugün ise bülent hoca git özür dile demiş..Odasına gitmiş..Tokat yemiş..

Hiçbirşey olmaz..Cem Kadro dışı Servet onbirde oynamaya devam eder..Koca medyada arkasında..

Cem'in Tweet atmasi iyi olmus. Herkez Servet'in nasil bir insan oldugunu görsün. böyle adamlari bu forma altinda görmek istemiyorum.

Beyin bedava, karakter bedava degil allahtan.

Dünyada servet gibileri de olmali ki, iyiyi kötülerden ayirtedebilesin.

Cem Sultan bile omuz darbesiyle yikiyor ya ondan siniri Servet'in.

bu florya olayi bile adnan polat ve yönetimin nasil yönetiklerini gösteriyor galatasarayi yeni baskan ve yönetimine allah yardimcisi olsun.

bundan sonra burada Servet'e küfür edenlere ceza verenleri simdiden allah'a havale ediyorum, hakeden'e küfür edeceksin hatta tekme tokat dalacaksin.

Dün küfür yemiş..OLayı kapatmak için profiline servetle birlikte resmini koydu..

Bugün ise bülent hoca git özür dile demiş..Odasına gitmiş..Tokat yemiş..

Hiçbirşey olmaz..Cem Kadro dışı Servet onbirde oynamaya devam eder..Koca medyada arkasında..

Aynen.

Biz taraftar olarak sahip çıkmalıyız.

Valla Servete öyle kufurler ediyorum su an aklınıza gelemez (tabiki ailesine degil) , böyle şeylere en çok sinirlenirim çunku bende yaşatığım buna benzer şeyler , kendini kulubun ağısı sananlar kuçukleri hor göruk kendi imperatorluklarini ilan ederler :mad: Bide bunun Uzerine Servet 11 baslarsa ve Cem kadroya alinmazsa Bulent Underede bi selamim olucak.

Servet,Ayhan bu tarz ahlak nedir bilmeyen futbolcuları temizlememiz lazım acilen.Tamam futbolunu güzel oynamayabilirsin formda değilsindir felan anlarım ama bunun yaptığı resmen ahlaksızlık.Söylenebilecek başka söz yok.Sözün bittiği yerdeyiz!!!

kulübün nasıl dingonun ahırına döndüğünün resmidir.bu takımın tamamı acilen değişmeli servet bu gücü nereden buluyor? kimden alıyor?

OZur dilemye giden cocuga tokat attiysahala kadro disi kalmiyorsa Bulent ve Tugay formayi ayaklarin altina aliyor demektir.

Fatih Terimin neden önemli olduğunu burdan anlayın..Transferden ziyade en önemli sorun Florya !

Caycısından varana kadar değiştirmek lazım..Benitez,Lippi,Van Gaal falan gelse ne yazar..Adam ben nereye geldim..Terim gelecek futbolcuya dayalı düzene son verecek..Şuan Terimlik bir zaman.

Fatih Terimin neden önemli olduğunu burdan anlayın..Transferden ziyade en önemli sorun Florya !

Caycısından varana kadar değiştirmek lazım..Benitez,Lippi,Van Gaal falan gelse ne yazar..Adam ben nereye geldim..Terim gelecek futbolcuya dayalı düzene son verecek..Şuan Terimlik bir zaman.

Çok doğru.

Adnan Polat: ''Galatasaray'da hedefler bitmez, eee yanlış oldu pardon, şampiyonu Galatasaray belirler, eee yine karıştı pardon, tek rakibimiz Fenerbahçe, aaaa bugün kafam karışık, her neyse Elano'dan 10.000€ kâr ettikk....'' dıııt dıııttt pil bitti.

Bu olayda Galatasaray'ın ne kadar aciz ve zavallı durumuna düştüğünü gösteriyor. Takımını birçok defa sabote eden adam, bu defada alt yapı oyuncusunu hırpalıyor küfrediyor ama yinede ses çıkartamıyorlar adama. Çok yazık. Yeni gelecek yönetimden şu durumu düzeltmesini istiyorum öncelikle. Gerisi hikaye.

Valla Servete öyle kufurler ediyorum su an aklınıza gelemez (tabiki ailesine degil) , böyle şeylere en çok sinirlenirim çunku bende yaşatığım buna benzer şeyler , kendini kulubun ağısı sananlar kuçukleri hor göruk kendi imperatorluklarini ilan ederler :mad: Bide bunun Uzerine Servet 11 baslarsa ve Cem kadroya alinmazsa Bulent Underede bi selamim olucak.

benzer olay benimde basima geldi, almanya amatör kümede oynarken, hatta takim kaptaniydi tartistigim kisi, sagolsun o dönemin antrenörü, hem adamin kaptanligini aldi, hem de kadro disi birakti, zaten ertesi sezon da ayrildi takimdan. Almanlar böyle konularda yok agaymis yok büyükmüs hic bakmazlar, kim sucluysa cezasini ceker, Türkiyede tabiki böyle bisey mümkün degil, Servet el üstünde tutulur, garibim Cem'in de yüzüne kimse bakmaz, böyle igrenc bir sistem var Türkiyede iste.

Adnan Polat: ''Galatasaray'da hedefler bitmez, eee yanlış oldu pardon, şampiyonu Galatasaray belirler, eee yine karıştı pardon, tek rakibimiz Fenerbahçe, aaaa bugün kafam karışık, her neyse Elano'dan 10.000€ kâr ettikk....'' dıııt dıııttt pil bitti.

Adnan Polattan sinema tarihine altın harflerle kazınacak bir film daha.Işığı gördüm,Işık vs 3...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt