Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

ikiside hemen kadro disi birakilmali

Diğer mevzulardan sizinde tam haberiniz olduğunu düşünmüyorum ben.Olanlar olmuş Cem kardeşimiz özür dilemeye gitmiş ertesi günü,Servet'te öküz ya durup dururken vurmuş.Olayları bilmeden konuşmamak lazım.Resmen Servet'i bitirdiniz,bitireceksiniz.Olayları anlamadan bu isyan neden ?

Servet'in çok önceden bitmesi gerekiyordu,patlama noktası bu oldu.Gençleri tepelerine çıkarıyormuş Tugay Kerimoğlu,yüz veriyormuş.Kendi kalaslığından haberi yok tabi.Sen adam mısın,futbolcu musun diye sormalı biri Servet'e.

ikiside hemen kadro disi birakilmali

Biri 20 yasında bir genç... Diğeri artık bir şans daha verilemeyecek kadar kredisini tüketmiş milli bir futbolcu ve yaşıda olgun olması gereken bir seviyede...Bence Cem'in kulağını çekersin Servet'e de yolu gösterirsin...

Neymiş efendim en iyi türk stopermiş...Banane kardeşim yaa...15. olmuşuz onunla beraber Semih Kaya'da olsa pek farketmezmiş gibime geliyor..

İkili arasında antrenmanda tartışma oluyor. Servet cem'e küfür ediyor. Sonra bülent ündür cem'e odasına git özür dile diyor.

Sonra cem odasına gidince tokat + küfür yiyor.. Servet haklı ozaman dimi. Boş boş mesaj atıp duruyosunuz ya bugüne kadar profesyonellik adına ne yapmış bu adam. insan olmadığınıda gösterdi sonunda

Servet zaten bitmişdi.

Cem Twitterde herşeyi yazmış..Babamdan bile fiske yemedim diye yazmış.

Cem twitter'de hiçbirşey yazmamış,siz onun dediklerini kanıt olarak aldınız.Ama tartışmalarda karşı tarafı da dinlemek vardır.Olayları bilmek lazım.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım mümkünse.

Ben hiçbir Fenerbahçe maçında Servet'in bu kadar sert futbol oynadığını görmedim..Gören var mı arkadaşlar? Fenerbahçe maçlarında rezil futbol oynuyor..

Servet'in birkaç vukuatı daha vardı..Arda ve Rijkaard ilede tartışmışdı..Tabi onlara tokat atamamışdı..

Bu hesap fake muhtemelen.

Bu kadar kötü Türkçe'si olduğunu düşünmüyorum.

aefqsdkmjfmqf Servet hakli diyenler var, bu düsünce oldugu surece bizden bir b0k olmaz. Herif'in kavga ettigi kufur ettigi adam kalmadigi klüpte biz daha uyalim anasina satim

Servet ne pahasına olursa olsun yollanmalı

Cem babasindan hiç dayak yememisse bu babasinin suçudur. Yeseydi Servet'e karsi bu sekilde davranmazdi muhakkak. Ayrica Servet'in bu zamana kadar oynadigi çesitli takimlarda hiçbir takim arkadasiyla birakin kavgayi tartisma haberi bile çikmadi. Bu yüzden zaten önyargili davrandiginiz bu olayda kör gibi Servet'e sallamanin manasi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt