Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

servet koktu artık

Cem babasindan hiç dayak yememisse bu babasinin suçudur. Yeseydi Servet'e karsi bu sekilde davranmazdi muhakkak. Ayrica Servet'in bu zamana kadar oynadigi çesitli takimlarda hiçbir takim arkadasiyla birakin kavgayi tartisma haberi bile çikmadi. Bu yüzden zaten önyargili davrandiginiz bu olayda kör gibi Servet'e sallamanin manasi yok.

2008 yılında Arda ile tartıştı.

Şunu unutmayın geri dönüşü olmayacak lafları ediyorsanız o lafları söylemeyeceksiniz. Burdan cem'e posta koyuyorsanız bunun size geri dönüşü de olacak.

Bir çocuk -hem de kendi futbolcumuz dayak yiyecek. Şimdi karşımda olsa bi de ben döverim denilecek. Buyrun klavyeden sinirinizi dökmeyin yaş ile alakası yok..

Bırak abi ne yazarsa yazsın. ona bakarsan servet haklı diyenlerde var onlar daha fazlasını hakediyor :) 3 senedir önündeki orta sahasına pas atmayan sadece sağ ve sol bek'le oynayan stoperi görmüyorlar. teknik direktörünü satıp "son şansı" diyen adamı görmüyorlar. ankaragücü maçında önünden geçen adamı izleyip (rijkaardı cezalandırdı güya) hala bu takımda duran adamı haklı görenler var bu forumda :) onu yazanıda es geçmek lazım.

Rijkaard'ın son şansı - 12 Ağustos 2010 Perşembe 08:31

Cem babasindan hiç dayak yememisse bu babasinin suçudur. Yeseydi Servet'e karsi bu sekilde davranmazdi muhakkak. Ayrica Servet'in bu zamana kadar oynadigi çesitli takimlarda hiçbir takim arkadasiyla birakin kavgayi tartisma haberi bile çikmadi. Bu yüzden zaten önyargili davrandiginiz bu olayda kör gibi Servet'e sallamanin manasi yok.

Bu adamın işi gücü provoke. Forum yönetimine sesleniyorum bu ve bunun gibi 1-2 siteye yakışmayan adam var. Ayıklamayı öneriyorum bunları. Şu an tek amacı insanları tahrik etmek haklının kim olduğunu kendisi de biliyo. Fake mi değil mi o bile belli değil zaten.

Rijkaard'ı sabote ettiler - Sabah

Servet Çetin: Bana güvenilen yerde başarılı olurum - Spor Toto Süper Lig 2010-2011 - Futbol - Eurosport

Florya'da kavga, Star Gazetesi

https://www.internetspor.com/spor/turkcell-super-lig/servetten-elanoya-sinkafli-kufur-22185.html

Şunu unutmayın geri dönüşü olmayacak lafları ediyorsanız o lafları söylemeyeceksiniz. Burdan cem'e posta koyuyorsanız bunun size geri dönüşü de olacak.

Olacak tabi forum burası,ama tartışmayı bilmek lazım.İnsanları sinir edecek mesajlar olmazsa karşı cevapta olmaz,ama illaki 1-2 pürüz çıkıyor.Onlarda ceza bile almıyor.

Bunun tek amacı provokasyon.En sonunda dayanamayıp bri saydırıcak

olan o adama olucak.Bu haktan kişiside ekran karşısında tatmin olucak.

Peki Emrah sağol bilgilendirdiğin için.

Video olayı nedir okuldaydım haberim yok?

Küfür ve tokat falan varmış.

1-Cem antremanda servete sert giriyor,ikili mücadelede formasını falan çekiyor servet yere düşüyor

2-Servette bir pozisyonda cemin ayaklarını yerden kesiyor.Arkasına bakmadan gidiyor..

3-Servet Cem'e küfür etmiş

4-Cem servetin odasına özür dilemek için gitmiş tokat-küfür yemiş..Twitterine yazmış..

Bu adamın işi gücü provoke. Forum yönetimine sesleniyorum bu ve bunun gibi 1-2 siteye yakışmayan adam var. Ayıklamayı öneriyorum bunları. Şu an tek amacı insanları tahrik etmek haklının kim olduğunu kendisi de biliyo. Fake mi değil mi o bile belli değil zaten.

Tahrik etmek gibi bir nedeni niye olsun.Karşıt görüşlere saygıyı öğrenin be kardeşim,çok mu zor !

Servet bile kendini bu kadar iyi savunamazdı,bravo.Ha sırf savunmak için vukuatlarını yok saymışsın orda şok geçirdim zaten.Hiç tartışma çıkarmayan servet.

1-Cem antremanda servete sert giriyor,ikili mücadelede formasını falan çekiyor servet yere düşüyor

2-Servette bir pozisyonda cemin ayaklarını yerden kesiyor.Arkasına bakmadan gidiyor..

3-Servet Cem'e küfür etmiş

4-Cem servetin odasına özür dilemek için gitmiş tokat-küfür yemiş..Twitterine yazmış..

1 ve 2'den zaten haberim vardı la :D

Neyse.Bülent Ünder bu duruma el atacak mı bakalım.

Cem Sultan genç bir aslandır..

Candır..

Servet kardeşi yaşında adama böyle yapmamalıydı ne olursa olsun..

Gençler A takımda böyle müdahaleler yapabilir..Hırs var forma kapmak istiyorlar..Servette yedirememiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt