Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Cem'inde suçu var. Bazı şeylerin kulüb içerisinde kalması gerekirdi..Ama büyük suç servetin.

Cem Sultan yanlış yapıyor.

Bende kendimi koyuyorum yerine. bu zaman kadar a takımda oynamamış biri olarakta içimde tutamazdım. 30 yaşına gelmiş biri olarak onun olgun olması gerekirdi. ama bir kez daha profesyonellikten ne kadar uzak olduğunu gösterdi bize.

Servet kadar Cem in de suçu var. Servet hemen yollanmalı. Cem de 10. köyü nere ise oraya gitsin. Bu forma kutsaldır diyo, taşıyamayacağınız o formayı en iyi şekilde taşıycam diyo. Aylardır sözleşmesini uzatmıyo.

Ulan yeter be. Kimse dur demeyecek mi bu Servet'e.

Bu adamın ben daha hiç bi maçta rakibe diklendiğini görmedim. Gücü Cem'e mi yetiyor?

Adam kart yemeyen bi defans oyuncusu. Aldığın para da azcık hakkım varsa haram olsun.

Derslerim ağır olmasa sırf Servet'i ıslıklamak için Kasımpaşa maçına giderdim.

Olacaklar belli Servet uyarılır Cem para cezası alır sözleşmesi biter gider Servet'de bi sene daha takımı sömürür.

Dur demeyecek miyiz buna?

Kasımpaşa maçı son şansımız olabilir.

Servet kadar Cem in de suçu var. Servet hemen yollanmalı. Cem de 10. köyü nere ise oraya gitsin. Bu forma kutsaldır diyo, taşıyamayacağınız o formayı en iyi şekilde taşıycam diyo. Aylardır sözleşmesini uzatmıyo.

Sana paf takımda aldığın maaşın aynısını verseler sözleşme uzatır mıydın?

Ben Cemi her türlü savunurum abi. Alt Yapımız kötü deniyor bu gibi adamlar ve onu savunanlar olduğu sürece hiç bir zaman düzelmez. Cem zaten haklı. haksızken haklı.

Rijkaard, zamanında bunların hepsini gönderecekti ama yönetim bu futbolcularsız takım olmaz diyerek izin vermedi..Şimdi ise 14. sırada, ruhsuz topçularla dolmuş durumda takım..Geçen sene yapacaktık temizliği ama artık çok geç..Umarım sene sonunda hepsini yollarlar bu tiplerin..

Sana paf takımda aldığın maaşın aynısını verseler sözleşme uzatır mıydın?

Gerçek GS lı paf takımındayken aldığı paraya bakmaz.3-5 kuruş fazla almak için diğer takımlarla transfer görüşmeleri yapmaz. Önüne uzatılan boş kağıda imza atar. E.Çolak, Arda paf takımındayken GS la pazarlık mı yapıyodu?

Gerçek GS lı paf takımındayken aldığı paraya bakmaz.3-5 kuruş fazla almak için diğer takımlarla transfer görüşmeleri yapmaz. Önüne uzatılan boş kağıda imza atar. E.Çolak, Arda paf takımındayken GS la pazarlık mı yapıyodu?

Yav arkadaşım paf takımda 17 yaşında çocuk olur. Bu çocuk 20 yaşına geldi. Onu A takıma çıkaramamız zaten bizim ayıbımız.

şöyle bi durumda var. Arda kaptan olmadan önce 2 milyon euro felan almıyordu ne zaman kaptan oldu maaşı %200 zamlandı.

Yahu şu hemen oyuncuya sallama olaylarına da hastayım. Adama Sodex-Ho versinler karın tokluğuna oynasın o zaman. Emre Çolak ve Arda Turan paf takım seneleri olduğu için pazarlık yapmıyordu. Cem Sultan A takım seviyesine geldi artık, yaşı da öyle 16 filan değil.

Servet'in rezil kepaze bi adam olduğunu zaten biliyorduk.Şaşırmadım yani.

Yabancılara da aynı muameleyi yaptıklarından eminim.Utanmaz herif

Ben zaten Servet Çetin ve Hakan Balta'dan nefret eden biriyim. Sarp'tan bu kadar nefret etmiyorum çünkü adamın yeteneği yok istesede yapamaz. Ama bu ikisi teknik direktöre göre oynuyorlar. Fatih Terim gelip bu ikisi iyi performans gösterdiğin de alkışlıycak mısınız yoksa 2 senedir nerdeydiniz mi diyceksiniz? Lütfen arkadaşlar Kasımpaşa maçında bu ikisini 90 dakika protesto etmeye davet ediyorum. Gelin organize olalım bi konu açalım.

Yahu şu hemen oyuncuya sallama olaylarına da hastayım. Adama Sodex-Ho versinler karın tokluğuna oynasın o zaman. Emre Çolak ve Arda Turan paf takım seneleri olduğu için pazarlık yapmıyordu. Cem Sultan A takım seviyesine geldi artık, yaşı da öyle 16 filan değil.

Bende bunu diyorum adam 20 yaşında. Ama biz istiyoruz ki aylık 2bin liraya oynasın ne olcak.

A takım seviyesine geldi de neden oynamıyo? Hadi Rijkard görmedi, Tugay görmedi, Hagi görmedi, Bülent hoca da mı görmedi. 20 yaşına gelmişsin A takıma yükselemediysen suçu da biraz kendinde arıycan. Bu takımda 2 senedir forvet yok 4 hoca da Cem i alıp oynatmıyo.

A takım seviyesine geldi de neden oynamıyo? Hadi Rijkard görmedi, Tugay görmedi, Hagi görmedi, Bülent hoca da mı görmedi. 20 yaşına gelmişsin A takıma yükselemediysen suçu da biraz kendinde arıycan. Bu takımda 2 senedir forvet yok 4 hoca da Cem i alıp oynatmıyo.

Bilmeden konuşma.

Adam kendini göstermek için daha ne yapsın ? A2 liginde gol kralı oluyor yıllardır. Alt milli takımlara seçiliyor ve gollerini atıyor. Oynatılmamasının suçu teknik ekip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt