Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

A takım seviyesine geldi de neden oynamıyo? Hadi Rijkard görmedi, Tugay görmedi, Hagi görmedi, Bülent hoca da mı görmedi. 20 yaşına gelmişsin A takıma yükselemediysen suçu da biraz kendinde arıycan. Bu takımda 2 senedir forvet yok 4 hoca da Cem i alıp oynatmıyo.

Bu adam paf takımda her sene gol kralı oluyorken A takımda 1 kez bile hazırlık kampına götürülmüyorsa biz paf takımı kapatalım komple. Sen şans ver oynat en azından hazırlık maçında oynat sonra beğenmezsek Cem'e suç bul gitsin de.

Helal olsun Cem, yeni yonetimin ilk icraati bu serveti kapinin onune koymasi olmasi lazim. Kim kovacaksa basimin ustunde yeri var.

benim sınıf arkadaşım cem sultandan bir maçta 5 gol yedi (kartal a2 kalecisi). o yüzden bilmeden izlemeden hiç konuşma. kaldıki adam her sene a2 gol kralı oluyor

A takım seviyesine geldi de neden oynamıyo? Hadi Rijkard görmedi, Tugay görmedi, Hagi görmedi, Bülent hoca da mı görmedi. 20 yaşına gelmişsin A takıma yükselemediysen suçu da biraz kendinde arıycan. Bu takımda 2 senedir forvet yok 4 hoca da Cem i alıp oynatmıyo.

Arda zaten 16 yaşından beri A takımda oynuyor. Hey allahım sen bize sabır ver yahu. Yemin ediyorum Türkiye'de futbolcu olmak çok zor. Sporda "gelişmek" diye birşey vardır. Birşeye çok çalışırsanız o özelliğinizi geliştirirsiniz. Belki Cem 16-17 yaşında yatmıştır son 2 sene çok çalışıp, kendini çok geliştirmiştir de şimdi görüyordur hocaları. Öküzün altında buzağı arıyorsunuz.

@Emre TURUNÇ. adamın belki parası yok kardeşim? Ne demek üç beş kuruşa bakmadan imza atmak? Tabiki öyle olacak ama adamın parası yoksa, sıkıntıları varsa adam ne yapsın? Tabiki alacak para. Boş konuşup insan karalamayın.

Servet'e bak harbiden dövmüş çocuğu.Boşuna demiyorlar abi ayıboğan diye.Ulan Servet yaptığın iş mi?Ama Cem'in yaptığı da doğru değil.Git yüz yüze konuş.Ne diye ele güne deşifre ediyorsun herşeyi.Hey Allah'ım.:o

Servet'e bak harbiden dövmüş çocuğu.Boşuna demiyorlar abi ayıboğan diye.Ulan Servet yaptığın iş mi?Ama Cem'in yaptığı da doğru değil.Git yüz yüze konuş.Ne diye ele güne deşifre ediyorsun herşeyi.Hey Allah'ım.:o

Yüz yüze konuşunca tokatı yemiş işte.

Bazen böyle gerilimler iyidir,takım kendini bulur ama sezon bitmiş.Şimdi konuyu bilmeden de şu haklı şu haksız diyemeyiz.Fazla üstünde durmaya değmez,sonuçta ikisi de kulübümüzün oyuncuları.

Yüz yüze konuşunca tokatı yemiş işte.

Yahu cidden inanmıyorum,inanmak istemiyorum.Florya'da kimse birbirini takmıyor arkadaş.Bu ne iş?Servet'in az bir kredisi kalmıştı gözümde.Ama bu olaydan sonra bu adamın kalmasını istemiyorum arkadaş.

Seçim olsa da biran önce dertler bitse yavaş yavaş...

umarım fake hesaptır. hem Cem'in açıklamaları açısından hemde, A takım oyuncusunun, A2 takım oyuncusunu dövdüğüne inanmak istemiyorum

Al birini vur otekine biri vuruyor adam gibi uyar illa şidet mi gerkli, diğeride öğretmenine şikayet eden çoçuk gibi herşeyi açıklıyor. Seninle aynı formayı gormekten utanıyorum diyor bide ben olucam direk yollarım sen Galatasaray formasından dahamı buyuksun utanıyomus, abin o tutki vurdu git adam gibi konus abi soyle boyle dee eger hala artıstlık yapıyorsa git hocana kaptanına baskanına soyle sonra bıde ustune magdur ayagına yatıyor kısacası Cem Sultan onemlı yetenek olabılır ama onemlı bır ınsan olamama konusunda ılerlıyor Servete gelıncede bugune kadar kımler kımlere vurmus ıtıp kakmıs olabılır ama Servet'inde konusması daha dogru olurdu olayı trajedi yapmaya calısan bence Cem Sultan ve uyarı gerekırse gonderılmesı gerekır Servete uyarı yada para cezası verılebılır.

Al birini vur otekine biri vuruyor adam gibi uyar illa şidet mi gerkli, diğeride öğretmenine şikayet eden çoçuk gibi herşeyi açıklıyor. Seninle aynı formayı gormekten utanıyorum diyor bide ben olucam direk yollarım sen Galatasaray formasından dahamı buyuksun utanıyomus, abin o tutki vurdu git adam gibi konus abi soyle boyle dee eger hala artıstlık yapıyorsa git hocana kaptanına baskanına soyle sonra bıde ustune magdur ayagına yatıyor kısacası Cem Sultan onemlı yetenek olabılır ama onemlı bır ınsan olamama konusunda ılerlıyor Servete gelıncede bugune kadar kımler kımlere vurmus ıtıp kakmıs olabılır ama Servet'inde konusması daha dogru olurdu olayı trajedi yapmaya calısan bence Cem Sultan ve uyarı gerekırse gonderılmesı gerekır Servete uyarı yada para cezası verılebılır.

Vay be.

2006-207 sezonu daha bitmeden kesinlesen Servet transferinden sonra ki yorumum ne ise suanda o'dur. Adnanlar yatacak yeriniz yok.

Cem Sultan ne yapsın? televizyona çıksa medya yavşak gibi dileniyor servet gibilerine, rıdvanından tut öbürüne kadar. taraftara derdini anlatmaytıp ta ne yapacak? ben kendimden on yaş küçüğe abilik ederim, ona el kaldırmam. ona el kaldıran adamda karakter bozukluğu varsa bu çocuk ne yapsın. bu çocuğa destek olun.

Ben size bişey diyim mi? Bizim daha büyük sorunlarımız var. İki tane kendini bilmez, nerde olduğunu bilmez, ne yaptığını bilmez adamın kişisel kavgasını bu kadar kafaya takıp kızdığım için kendime kızıyorum.

Benim sorunum TD kardeşim. Kim gelecek bu takımın başına. Benim en büyük sorunum ve merakım bu. Zaten o hoca belli olsun ben size bırakın bu olayları bu olayların yanından geçen herhangi bir olayın bir daha olup olmaycağını söylerim.

adama pis dokunmus iste, takimin abisi olan heriften tokat yemek, dogal olarak

ben olsam tekme tokat dalip, kovulurdum

adam zar zor tutmus kendini, simdi inette icnden ne geliyorsa yaziyor.

ceme kimse laf atmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt