Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Ben size bişey diyim mi? Bizim daha büyük sorunlarımız var. İki tane kendini bilmez, nerde olduğunu bilmez, ne yaptığını bilmez adamın kişisel kavgasını bu kadar kafaya takıp kızdığım için kendime kızıyorum.

Benim sorunum TD kardeşim. Kim gelecek bu takımın başına. Benim en büyük sorunum ve merakım bu. Zaten o hoca belli olsun ben size bırakın bu olayları bu olayların yanından geçen herhangi bir olayın bir daha olup olmaycağını söylerim.

Su anda sorunumuz TD fln degil, sorunumuz Florya ve içindekiler.

Ne TDler geldi geçti son 3-4 senedir hiç bi bkda degismedi.

umarım fake hesaptır. Cem'in konuşmasından dolayı değil, A takım oyuncusunun, A2 takım oyuncusunu dövdüğüne inanmak istemiyorum

Altı ustu bir tokat atmıs sankı linc etti magdur ayagına yatıyor abılerı tabıı uyarıcak gerektıgınde bagırıcakta bı tokat attı dıye herkez Servet'i idam sehbasına oturtmus Cem Sultan gidicik Arda abısıne soleycek baskanına hocasına soleycek medyaya konusup magdur ayagına yatmaycak ne demek Servetle aynı formayı gıydıgımden utanıyorum bu soz yuzunden dırek yollarım bunu, Arda Caner'e caktı gecen sene bırak caylak oyuncuyu takım arkadasına sonra barıstı olay bu kadar olur. Herseyı otucekse bole hemen bı hakarette ufak bı tokatta olayı yayıcaksa Fatıh Terım gelınce ne yapıcak merak edıyorum Leeds macında Emrenın yerıne o olsaymıs demekkı aksamı Fatıh Terım benı saha ıcınde herkez gordu dovdu dermıs bıde su cocuga arka cıkılıyor ısterse Turklıyenın en ıyısı olsun benım gozumde Cem Sultan bıtmıstır insallahta gonderılır.

Servet bu takımın üç senesini aldı, sorun cem falan değil, sorun bu karakter yoksunu adamların burada cirit atması.

Altı ustu bir tokat atmıs sankı linc etti magdur ayagına yatıyor abılerı tabıı uyarıcak gerektıgınde bagırıcakta bı tokat attı dıye herkez Servet'i idam sehbasına oturtmus Cem Sultan gidicik Arda abısıne soleycek baskanına hocasına soleycek medyaya konusup magdur ayagına yatmaycak ne demek Servetle aynı formayı gıydıgımden utanıyorum bu soz yuzunden dırek yollarım bunu, Arda Caner'e caktı gecen sene bırak caylak oyuncuyu takım arkadasına sonra barıstı olay bu kadar olur. Herseyı otucekse bole hemen bı hakarette ufak bı tokatta olayı yayıcaksa Fatıh Terım gelınce ne yapıcak merak edıyorum Leeds macında Emrenın yerıne o olsaymıs demekkı aksamı Fatıh Terım benı saha ıcınde herkez gordu dovdu dermıs bıde su cocuga arka cıkılıyor ısterse Turklıyenın en ıyısı olsun benım gozumde Cem Sultan bıtmıstır insallahta gonderılır.

Servet bu takımın çöpçüsü olmaması gereken adam, kim tokat atıyor, servet'i, haklı görülecek bir yanı yok. savunmayın şu herifi.

uzatıldı bence konuşurlar olur biter.problem bitmez içlerinde kalır ama en azından adam gibi durmasını bilirler takımda.

Su anda sorunumuz TD fln degil, sorunumuz Florya ve içindekiler.

Ne TDler geldi geçti son 3-4 senedir hiç bi bkda degismedi.

İşte bende sorun Florya olduğu için TD lazım diyorum ya.

Kim var 3-4 senedir. 70 yaşındaki Kalli'mi, Cevat Güler'mi, iyilik meleği Rıjkaard'mı, ne yaptığı bilinmez ama gideceği belli olan Hagi'mi, sene sonu olmayacak olan Ünder'mi. Bunların hepsinin başı Adnan'lar mı?

Getirirsin Fatih Terim'i biz en son ne zaman bu kadar iğrenç bir topik açtığımızı unuturuz.

Bu kadar basit

Servet'i sokakta görsem, ağız burun dalarım. İki senedir yollatamadı kimse herifi.

Al birini vur otekine biri vuruyor adam gibi uyar illa şidet mi gerkli, diğeride öğretmenine şikayet eden çoçuk gibi herşeyi açıklıyor. Seninle aynı formayı gormekten utanıyorum diyor bide ben olucam direk yollarım sen Galatasaray formasından dahamı buyuksun utanıyomus, abin o tutki vurdu git adam gibi konus abi soyle boyle dee eger hala artıstlık yapıyorsa git hocana kaptanına baskanına soyle sonra bıde ustune magdur ayagına yatıyor kısacası Cem Sultan onemlı yetenek olabılır ama onemlı bır ınsan olamama konusunda ılerlıyor Servete gelıncede bugune kadar kımler kımlere vurmus ıtıp kakmıs olabılır ama Servet'inde konusması daha dogru olurdu olayı trajedi yapmaya calısan bence Cem Sultan ve uyarı gerekırse gonderılmesı gerekır Servete uyarı yada para cezası verılebılır.

Bunu yapa yapa adam kendini kulübün sahibi görüyor.Şeyimde değil Galatsaray,Galatasaraylılık,forma,gelenekler diyor.Her haltı yerim diyor,nasılsa hoca 50 defa uyardığı halde topla ileri doğru çıkınca aptal taraftarlardan alkışı alıyorum,suratıma maskeyi takınca taraftarın gözüne giriyorum diyor.

Aman yabancı sınırı varken,yerli sıkıntısı varken servet kalsın diye diye bu hale geldik.Kalitesini tartışırsın servetin senin fikrindir der geçerim ama adamlığını kulübe verdiği maddi,manevi zararı tartışmam bile.

Onun bu formayı giydiği her maç,kulübe hakarettir.

Arkadaşlar herkes avatarını benim avatar gibi yapabilirmi? Protesto edelim.

İşte bende sorun Florya olduğu için TD lazım diyorum ya.

Kim var 3-4 senedir. 70 yaşındaki Kalli'mi, Cevat Güler'mi, iyilik meleği Rıjkaard'mı, ne yaptığı bilinmez ama gideceği belli olan Hagi'mi, sene sonu olmayacak olan Ünder'mi. Bunların hepsinin başı Adnan'lar mı?

Getirirsin Fatih Terim'i biz en son ne zaman bu kadar iğrenç bir topik açtığımızı unuturuz.

Bu kadar basit

Disiplinden bahsediyorsak Kalli>Terim

+Terim geldimi bu Servet denen lavugun gitmeyecege ne malum?

Bu adam milli takimdada banko degilmiydi?

Servet bu takımın üç senesini aldı, sorun cem falan değil, sorun bu karakter yoksunu adamların burada cirit atması.

Kardeşim gidin Servet'e sorun ne ler oldu bu takıma 4 senedir diyin. Size anlatacakları kitap olur. Arda'ya sorun, Kewell!a, BAros'a sorun.

Milletin artık burasına kadar gelmiş. İş çığrından çıkmış. Ben kimseyi suçlamıyorum. Tek suçlu Adnan Polat'tır.

servet yeri gelince teknik direktörü de beğenmiyor.maçta cem inş mükemmel oynarda görürler cem in nası topçu olduğunu

Disiplinden bahsediyorsak Kalli>Terim

+Terim geldimi bu Servet denen lavugun gitmeyecege ne malum?

Yahu kardeşim disiplin var, askeri düzen var. Kalli Hakan Şükür'ü çocuklarını bir saatliğine kampa aldı diye kadro dışı bıraktı. Bırakacaksın bu işleri. Sonra takım onu iplemedi bile. Yalan mı? O olaydan sonra takım düşüşe geçti. İstifa etmese şampiyon olamıyorduk. Bırakın bu klişe olmuş lafları Kalli>Terim'miş.

Disiplin değil ayrıca benim anlatmak istediğim. Komple herşey. Herşeyden sorumlu olmak. Eğer sadece disiplinle olsaydı bu işler Magath her sene CL şampiyonu olurdu. Disiplinli olacaksın ama bşr baba şefkatiyle de okşayacaksın futbolcunu

Bu takima ben artik Galatasarayli olmayan adam istemiyorum arkadas. profesyonelmis, ekmek parasiymis filan gecin bunlari. adam gibi bu renkler icin kaninin son damlasini verecek, saclarini dökecek adam istiyorum ben. Servet, Balta gibi parali askerleri 5 yildizli futbolcu olsa dahi karsi yakaya birakirim. Hep adnan sezgin denen memur zihniyetli adam yüzünden oldu bunlar. aslanlar gibi Galatasarayli Gökhan Gönül'ü alacagina gitti bu rezilleri topladi takima. adamlar top oynayacagina onun bunun altini oymakla mesguller. yaziklar olsun hepinize.

Cem Galatasaray'ın evladı, peki servet kimdir?

Servet bu takımın çöpçüsü olmaması gereken adam, kim tokat atıyor, servet'i, haklı görülecek bir yanı yok. savunmayın şu herifi.

Gecen sene Arda Canere attı niye kımse cıkıp Arda gıtsın Ardayı gorunce agız burun dalıcam demıyor, Servet'in oyununu begenmıyorum gıtsın dee sankı adam 3 senedır adam dovuyor bende Servetın performansını begenmıyorum ama bu konuyla onu nıye alakalandırıyosun o zamansa Fatih Terimde argo kufurlu konusuyor arada Fatih Terim'de takımdan uzaklastırılmalı agız burun dalalım gecıceksınız bunları bunu Servet yapıyor diye bunlar oluyor Fatıh hoca, Hagi, Kaptan Bulent, H.****r yapsa abılık yapıyor olur buyugu yapıyor oluyor yada kımse konusmuyor susuyor Cem Sultan gıdıp Kaptanı Ardayla konusmus mu ? Hocasıyla ? Baskanıyla ? onlarla konuscak herkeze yaymaycak Burası Galatasaray burda kımsenın afrası tafrası cekılmez hele bu yasta kı tehtıd eder gıbı futbolu bırakırım aynı formayı gıymekten utanıyorum denen bı cocugun hıc cekılmez gıdıcek sıkayet edıcek yetkılılerıne Cuneyt tanman abısıne oda cezasını verıcek Servetın boyle magdur ayaklarına yatıp medyaya oynamaycak.

Ne içtiysen bende istiyorum demem lazım ama sağlam kafa iyidir diye düşünüyorum. Linç etmiş olsa nolacak abi büyüğü severde döverde mi diyecektin? Cem'in yaptığını bende doğru bulmuyorum başından beri söylüyorum yanlış yaptı böyle olmaması lazımdı fakat çok geç bunun için Cem'e 2 ceza veriyorsan Servet'e 10 vereceksin. Tugay'a gidip çok şımartıyorsunuz bunları ayakları çekip çocuk ''özür dilemeye'' geldiği halde tokat atıyorsan sen o şanlı formayı hiç ama hiç haketmiyorsun demektir! Ne büyüğün küçüğe saygısı var ne küçüğün büyüğe hadi Cem'in gençliğine verdik ne yapacağını bilememiş dolmuş çocuk onun için genç yapmış bir hata der geçer herkes ama Servet için? Kazık kadar adam olmuşsun Galatasaray değerlerini benimseyememiş karakterini düzeltememişsen hiç birşeye yaramıyorsundur! Örnek Üzülmez Toraman'a yumruk attı ne yaptı beşiktaş? Hemde Üzülmez gibi bir adam senelerini beşiktaşa adamış bir adamın hemen kesti biletini. Servet kim ki? Cem de demiş kimki Servet kim veriyor ona bu hakkı? Hala Galatasaray klübü futbolcusu olması bana dokunuyor!

Saatlerdir kafama takıyorum, küçük sorun diye bakmamak lazım. Bu çocuğun sözleşmesi bitiyor. Şimdi bu olay üzerine, sözleşme yenileyebiliyorsan yenile, tutabiliyorsan tut bu çocuğu takımda. Yahu bu çocuk değerli bir çocuk. 20 yaşında. 15 sene boyunca forvet sorunu yaşamaz Galatasaray futbol takımı, kazanmak lazım bu futbolcuyu. Fenerbahçeye gittiğinde, Cem Sultan'ın yetersiz olduğunu düşünenler, yeni genç Semih'i milli takımda zaferden zafere koşarken gördüğünde ''ah uh'' edecekler, o yüzden ön yargılı olmayıp, taraftar olarak sahip çıkmamız lazım. Umarım haziranda sözleşmesi yenilenir ve kazanırız bu gencimizi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt