Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Bilmiyorum kendisi neden imzalamıyor. Futbolcu temsilcisi de yok gözüküyor TFF'de. Babası mı yoksa futbolcu temsilcisi ?

sen akıllı ve bu işleri takıp eden bırsın yazılarınıda takıp edıyorum altyapıyıda ıyı takıp edıyorsun.anıl berklın cem cetın ahmet felan bunların atakıma alınması felan sık sık yazdın.ben sana bır soru sordum ve sen bunun cvbını dogru verdın bılmemene ragmen

galatasaraylı adam o ruhu o renklerı taşıyan adam boş mukaveleye atacak ımzayı once 20 mılyon taraftarın gonlunu kazanacak sonra para

Aynen öyle. Galatasaray altyapisindan daha oynamadan sözlesme sorunu cikaran bir genc cikmadi daha. Cem daha simdiden böyle naz yapiyorsa, ilerde cok is acar basimiza.

Merak ettigim sey Bulent Under denen disiplinci Servet'i neden kadro disi birakmadi?

Bu durumda bile Servet'i savunanlarin Galatasaray'lilikla alakasi yoktur arkadas. Ben kimsenin Galatasarayliligini aslinda sorgulamam ama bu durumda sorgularim, iyi niyetinden suphe ederim.

150bın garantı para maç başı felan fıstık isteniş dıye duydum ama bunu çok ağızdan dolaşa dolaşa duydum yanlış olabılır

150bın garantı para maç başı felan fıstık isteniş dıye duydum ama bunu çok ağızdan dolaşa dolaşa duydum yanlış olabılır

Anıl ne kadar almıştı acaba sözleşme yenilerken ?

Karşılaştırmak için değil meraktan soruyorum ?

Cem'e haklısın demek yanlıştır. Ama Cem'in yanlış yapmasını herkes makul karşılayabilir yani onun bir kredisi vardır yaşından dolayı kendisini ispatlamak istemesinden dolayı. Burada ki tehlike Servet'in davranışıdır. Yaptığı son derece yanlış ve kabul edilemez bir hatadır. Şu dakikadan sonra ona forma verecek olanları lanetliyorum. Bu adam ve türevleri takımdan derhal kovulmalıdır. Cem'in davranışlarıda yanına kar kalmamalı yaptığı sonuçta yanlış bir şey.

emre yobo dün benzer kavga oluyor: dünyanin en büyük hocasi kocaman "kes ulan" diye gürleyip güllük gülistanlik ediyor dünyayi!

bizi antrenmanda ufak olayda twitterlar facebooklar msn´ler cosuyor babam cosuyor!

forumda basinin bu b.k´unuda yiyip yutuyor ve yine kendi adamina karsi tavir aliyor.

biz böyle bittik iste.

Kontrat olayını hatıurlatanlar bel altı yapıyor.

Şimdi bütün yaptıkları doğrudur bu çocuğun.

Yerim sosyal platformunu.Servet denen şey hocasını sabote edecek, takım içinde gruplaşma yapacak, sözde abiler, teknik direktörler uyuyurken, hayatımda babamdan tokat yemedim diyor bu çocuk, servet kim ki bu çocuğa tokat atacak? bana bunun cevabını verin.

Galatasaray yükselecekse bu çocuklar sayesinde yükselecek, servet gibi hainler sayesinde değil.

Halen gelip sosyal platform, kol kırılır bilmemne diyen varsa bir zahmet düşünsün.Yerim sosyal platformunu.Alın size servet.

Cem'e haklısın demek yanlıştır. Ama Cem'in yanlış yapmasını herkes makul karşılayabilir yani onun bir kredisi vardır yaşından dolayı kendisini ispatlamak istemesinden dolayı. Burada ki tehlike Servet'in davranışıdır. Yaptığı son derece yanlış ve kabul edilemez bir hatadır. Şu dakikadan sonra ona forma verecek olanları lanetliyorum. Bu adam ve türevleri takımdan derhal kovulmalıdır. Cem'in davranışlarıda yanına kar kalmamalı yaptığı sonuçta yanlış bir şey.

bak buda bir fikir olabilir yaşından ötürü hoş görülü olunabilir belki ceme.ama ben neden sözleşme imzalamadıpına takıldım

ilk yıl 50000 2.yıl 100000 3.yıl 150000 4.yıl 200000 5.yıl 250000 maç başına ılk yıl 4 2.yıl 5 3.yıl 6 4.yıl 7 5.yıl 8 .ve bu anıla kayserıspor 4 yıllık 2 trılyon garantı ıbb 5 yıllık 1.8 trılyon garantı paran onermesıne ragmen gıtmedı .onunda sozleşmesı bıtıyordu sezon sonu

Helal olsun Anıl'a. Cem gerçekten çok fazla istemiş 150 000 istediyse eğer yıllık. Umarım bir nedeni vardır uzatmamasının.

''Cem olayı medyaya taşıdı yaeeee'' diyen adamlar nedense floryadaki her olayı medyaya taşıyan isimlere, hasanla, hakanla kardeş gibi takılan tiplere bir şey demişti zamanında. Veya Servet Skibbe için ''bu sistemle olmaz'' dediğinde susmustunuz. Rijkaard için ''bu son şansı'' dediğinde yine hepiniz Servet haklı ama yaeee diye konuşuyordunuz. Şimdi mi geldi aklınıza medya?

Cem'in kontrat mevzusunu konuşup Merih'in dediği gibi belden aşağıya vurmayın. Servet değil miydi her yaz dönemi ''para veren çıksa gitcem yaa'' diye öten herif. Onu hiç konuşmadınız, sakat sakat oynuyo aslan yürek diye öttünüz ama burada.

Cem tutumunda sonuna kadar haklıdır. Azıcık düşünüp, geçmişte n'olmuştu diyerek hareket edin. Laflarınız çelişmesin.

Helal olsun Anıl'a. Cem gerçekten çok fazla istemiş 150 000 istediyse eğer yıllık. Umarım bir nedeni vardır uzatmamasının.

iftıra hıc ama hıc sevmem150bın ıstemıs demedım oyle bır soylentı duydum yanlış olabılır bılemem,gunah almak olmaz.ama şu bilinsinki bir adam kenidne futboluna guvenıyorsa atar boş mukaveleye zaten daha sonra o klup mecbur o çocuga basarılı olduktan sonra mılyon dolar vermeye

''Cem olayı medyaya taşıdı yaeeee'' diyen adamlar nedense floryadaki her olayı medyaya taşıyan isimlere, hasanla, hakanla kardeş gibi takılan tiplere bir şey demişti zamanında. Veya Servet Skibbe için ''bu sistemle olmaz'' dediğinde susmustunuz. Rijkaard için ''bu son şansı'' dediğinde yine hepiniz Servet haklı ama yaeee diye konuşuyordunuz. Şimdi mi geldi aklınıza medya?

Cem'in kontrat mevzusunu konuşup Merih'in dediği gibi belden aşağıya vurmayın. Servet değil miydi her yaz dönemi ''para veren çıksa gitcem yaa'' diye öten herif. Onu hiç konuşmadınız, sakat sakat oynuyo aslan yürek diye öttünüz ama burada.

Cem tutumunda sonuna kadar haklıdır. Azıcık düşünüp, geçmişte n'olmuştu diyerek hareket edin. Laflarınız çelişmesin.

cem gs altyapısın oyuncusu unutma, BU KLUPTEN GITSEDE BU KLUBUN SORUMLUKLARINI TASIYCAK VE GS TEMSIL EDECEK.SERVET KIMSENIN UMRUBDA BILE DEGILDIR BU KONUDA

iftıra hıc ama hıc sevmem150bın ıstemıs demedım oyle bır soylentı duydum yanlış olabılır bılemem,gunah almak olmaz.ama şu bilinsinki bir adam kenidne futboluna guvenıyorsa atar boş mukaveleye zaten daha sonra o klup mecbur o çocuga basarılı olduktan sonra mılyon dolar vermeye

Sen konuşabiliyorsan görüş Cem ile aklını başına toplasın o zaman. Taraftarlar olarak arkandayız de :).

Cem Sultan´in Fiziksel Engelli bir Agabeyi varmis.. Adama Para abisinin Tedavisi icin lazim olabilir.. Vereceksin abi Cocuga Parasini.. neymis o Bos Mukaveleye Imza at felan..! Adam 20 Yasina geldi. Avrupa´da 16 yasinda Lig macina cikiyorlar Profesyonel olarak...

Kontrat olayını hatıurlatanlar bel altı yapıyor.

Şimdi bütün yaptıkları doğrudur bu çocuğun.

Yerim sosyal platformunu.Servet denen şey hocasını sabote edecek, takım içinde gruplaşma yapacak, sözde abiler, teknik direktörler uyuyurken, hayatımda babamdan tokat yemedim diyor bu çocuk, servet kim ki bu çocuğa tokat atacak? bana bunun cevabını verin.

Galatasaray yükselecekse bu çocuklar sayesinde yükselecek, servet gibi hainler sayesinde değil.

Halen gelip sosyal platform, kol kırılır bilmemne diyen varsa bir zahmet düşünsün.Yerim sosyal platformunu.Alın size servet.

Cem´e haksiz diyen cok az kisi vardir bu 78 sayfada. Farkli boyutlari var olayin. En büyük hata Servet´in. Insanlik hatasi yapmistir, delikanlilik hatasi yapmistir. Delikanli adam yaslilara, kadinlara, cocuklara vurmaz. Servet özür dilemeye gelen cocuga vuruyor. Daha büyük bir karaktersizlik. Cem sertligi abartmis olabilir, videoyu izledim. Heycandan, oynama isteginden olabilir. O anda Servet´in sinirlenmesi de dogaldir cünkü futbol oynadigim icin bilirim. Birisi bana omuz bile koydugunda adrenalin yükselirdi bende, karsi hamle yapardim hemen :) Olay saha icinde ufak bir tartismayla kapanmaliydi.

Cem Sultan belki gururuna yediremedi, belki de dediginiz gibi derdini anlatacak birisini bulamadi ancak Twitter´dan sallamasi yanlisti. Yapmamasi lazimdi. Gencligine ve anlik sinirine bagliyorum.

Kontrat meselesi ayri bir olay. Bu olayin disinda. Cem´e aylar öncesinden cok tepkiliyim o konuda. Konular acilmisti o zamanda sözlesme yenilemedi diye vs. Bu konuyu ben sahsen tartismam bile. Galatasaray´da altyapi futbolcusu sözlesme konusunda naz ya-pa-maz. Bizde kültür böyle. Hele ki daha 1 mac oynamadan sözlesme konusunda yönetimi baski altina almaya calismak, iste Fenerbahce haberleri cikartmak vs kabul edilemez. Gitsin bakalim Fenerbahce´ye ne olacak? Cem kim Fenerbahce´de oynamak kim? Futbol hayatini bitirmek istiyorsa buyursun gitsin. Gram üzülmem. Ya derhal kendine gelsin sözlesme imzalasin, ya da oynatilmasin. Bu kadar basit.

sen konuşabiliyorsan görüş cem ile aklını başına toplasın o zaman. Taraftarlar olarak arkandayız de :).

valla tanisam konusacam:)kardesim ben cemi tanimam İkİden ikiye benden 10 yas kucuk Çocuk sadce ayni mahalledydik 15-6 yaslarindan sonrada birkac kez tesaduf gordum babasini felan tanirdim az cok muhabbetim vardi okadar

emre yobo dün benzer kavga oluyor: dünyanin en büyük hocasi kocaman "kes ulan" diye gürleyip güllük gülistanlik ediyor dünyayi!

bizi antrenmanda ufak olayda twitterlar facebooklar msn´ler cosuyor babam cosuyor!

forumda basinin bu b.k´unuda yiyip yutuyor ve yine kendi adamina karsi tavir aliyor.

biz böyle bittik iste.

Olay Ufak degil.. Servet kendinden 8-9 Yas Kücügüne Dirsek vuruyor, Sakatlamaya celme atiyor... Kücüklügünü bilip Saygidan kusur etmiiyor Cem ve agzini dahi acmiyor tepki göstermiyor.. Üstelik Söylenenlere göre gidip Ortam yumusasin diye Özür diliyor ve birde Güzel Küfür ve Tokat yiyor...

Bir Genc Deli Kanliya yapilirmi bu..?? Herseyin bir siniri var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt