Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Cem Sultan´in Fiziksel Engelli bir Agabeyi varmis.. Adama Para abisinin Tedavisi icin lazim olabilir.. Vereceksin abi Cocuga Parasini.. neymis o Bos Mukaveleye Imza at felan..! Adam 20 Yasina geldi. Avrupa´da 16 yasinda Lig macina cikiyorlar Profesyonel olarak...

SEN BILIYORMUSUN YILLARDAN BERI GSDAN EN FAZLA MAAŞI ALAN OYUNCU KIM ALTYAIPDA CEM SULTAN,neden bılıyormusun herkes 1.5 alırken cem neden 4 alıyor abısının menenjıt gecırdıgı ıcın zamanında zıhınsel bır engelı var zor tabii ama gs klubude kurumsal bır sıret bır yerde devlet bıle memuruna ozurlu oglu vasa cok cuzzı bır yardım verıyor

valla tanisam konusacam:)kardesim ben cemi tanimam İkİden ikiye benden 10 yas kucuk Çocuk sadce ayni mahalledydik 15-6 yaslarindan sonrada birkac kez tesaduf gordum babasini felan tanirdim az cok muhabbetim vardi okadar

O zaman bu kadar çok bilgiyi nereden buluyorsun :).

he dogru yaptı yani..alper cem neden sözleşme imzalamıyor bana söylesene sende ilgilisini senı tanıyorum epeydır belkı ben bılmıyorumdur bana makul bır acıklama getır kardesım

Konunun sözleşme uzatma olmadığını idrak etmenizi beklerdim.30 yaşındaki insanımsı 20 yaşındaki futbolcunu tokatlayıp küfretsin siz hala sözleşme derdindesiniz.Alemsiniz.

SEN BILIYORMUSUN YILLARDAN BERI GSDAN EN FAZLA MAAŞI ALAN OYUNCU KIM ALTYAIPDA CEM SULTAN,neden bılıyormusun herkes 1.5 alırken cem neden 4 alıyor abısının menenjıt gecırdıgı ıcın zamanında zıhınsel bır engelı var zor tabii ama gs klubude kurumsal bır sıret bır yerde devlet bıle memuruna ozurlu oglu vasa cok cuzzı bır yardım verıyor

Yani Iste Güzel birsey bence... Sonra Cikar Medya Alper Tezcan, Efsaneler vs..vs.. Galatasaray Vefasiz..!!

Ben bu haberi daha yeni senden duyuyorum... Lanet olsun böyle Tarafli Medya´ya.. Ulan azicik sursinida Haber yapsaniza..

O zaman bu kadar çok bilgiyi nereden buluyorsun :).

gs altyapısında su anda oynamayan kac tane oyuncuyu tanıyordum zamanında bu jenerasyondan degıl ama halada gorusurum onlarla sık sık bazısı bank asyada bazısı superlıgde bazısı b kategorısınde ben 13 yıl oynadım futbol

galatasaraylı adam o ruhu o renklerı taşıyan adam boş mukaveleye atacak ımzayı once 20 mılyon taraftarın gonlunu kazanacak sonra para

Bir şirkette çalıştığınızı düşünün.Önce o firmanın müşterilerinin,çalışanlarının gönlünü kazanayım.Parayı sonra düşünürüm mü diyeceksin.Bir futbolcudan tamamen profesyonel ya da tamamen duygusal davranmasını beklemek boş bir hayalden öteye gidemez hiç kusura bakmayın.

Yani Iste Güzel birsey bence... Sonra Cikar Medya Alper Tezcan, Efsaneler vs..vs.. Galatasaray Vefasiz..!!

Ben bu haberi daha yeni senden duyuyorum... Lanet olsun böyle Tarafli Medya´ya.. Ulan azicik sursinida Haber yapsaniza..

boyle ozel seylerın haber olması dogru olurmu arkadasım.bunlar zaten o aılenın yıllardan berı yarasıdır bızde oyle bır zıhnıyet varki kalkar acıtasyon yapıyor bak fakır edebıyatı yapıyor derler mazzallah

Engelli Abisini bahane edip para istemesi daha büyük ayip. Galatasaray camiasi hicbir futbolcusunu o konuda sahipsiz birakmaz. Galatasaray´da oynadigi sürece hertürlü yardimi yaparlar o istedikten sonra. Yeter ki samimiyetini göstersin, kulüple pazarlik yapmasin daha hicbirsey degilken. Camiada hastane sahibi, doktor, is adami, milyarder, hertürlü adam var. Cem sahipsiz kalmaz. Ama daha 1 mac oynamadan problem cikartiyorsa yolu acik olsun. Servet olayinin disinda bu olay. Kontrat konusunda Cem %100 haksiz. Kim ne derse desin. Arda bile pazarlik yapmiyordu ya.

Cüneyt tanman: Cem sultan öçke kontrolü ögrenmesi lazımmış. Servetin yaptigini görmüyorlar galiba. ben görüntüleri gördüğümde şok oldum. Cem sultan az bile demis.

Bir şirkette çalıştığınızı düşünün.Önce o firmanın müşterilerinin,çalışanlarının gönlünü kazanayım.Parayı sonra düşünürüm mü diyeceksin.Bir futbolcudan tamamen profesyonel ya da tamamen duygusal davranmasını beklemek boş bir hayalden öteye gidemez hiç kusura bakmayın.

evet.aynen oyle dıyecem profesyonel dunyanın baslangıcında dahı vefa vardır.ilk işinde sen sebat edeceksın vefa gosterıcen baktın ılerleyen zamanda hakkını alamıyorsun yada baska sebepler var profesyonelce davranabılırsın,ayrılır başka işe başlarsın.futbolda boyle kusura bakma sen gs futbolcusun bu klup sana 9 yasından berı yatırım yapmış belkı ceme şua şuana kadar klup 1trılyondan fazla para harcamıstır eğitimi için.ona sagladıgı sahalar malzemeler deplaman kampları sezon kampları otel masrafları ve en onemlısı tanınıyorsa bır kesım tarafından suanda bu gs sayesınde.kımse galatasarayla adnan polatı adnan sezgını aynı platformda degerlendırmesın.bız gs lıyız adnan polat gs degıldır,buyuk olan gs dır

Cem'e burada dusen susup kulubun gerekeni yapmasini beklemekti.Alex Ferguson soyunma odasinda Beckham'a krampon firlatip basini yardi ,kanlar icinde birakti adamin giki cikmadi ,tek kelime etmedi.Bizim dunku cocuk idmanda hakli veya haksiz bir tokat yedim diye dunyayi ayaga kaldiriyor.

Bu kadar meseleyi ancak daha once Galatasarayi kafasinda bitirmis, baska bir yerden guvence alan biri cikarir, Cem Sultan gibi 20 yasina gelmis ,forma yuzu gorememis siradan birisi degil.Ilerleyen gunlerde olay netlik kazanir.

video önceki sayfalarda varmi bilmiyorum ama yinede ekleyeyim

[video=youtube;R_TAcpnD0_Y]https://www.youtube.com/watch?v=R_TAcpnD0_Y[/video]

00:30 saniye ye dikkat

Sezon sonu Fenerbahceye gidecek galiba, ocak ayinda anlasmislardi?

boyle ozel seylerın haber olması dogru olurmu arkadasım.bunlar zaten o aılenın yıllardan berı yarasıdır bızde oyle bır zıhnıyet varki kalkar acıtasyon yapıyor bak fakır edebıyatı yapıyor derler mazzallah

Ya tabiki bir yandan sende haklisin ama benide anla.. Alper Tezcan´in olayi Özel degilmi..?

Galatasaray´i Vefasiz, Cani gösterip Milletden sogutmak amac...

Eskisehir macinda Kafasina atilan cisim yüzünden o Ufacik cocuk üstünden Galatasaray´i karalamalar...

Sanki yaslanmis Futbolcular ile yollarini tek ayiran Galatasaraymis gibi "efsanelere vefasiz Galatasaray"....

Alper Tezcan olayini herkes biliyor....

Burda amaci anlatmak istiyorum... Birazcik´da Galatasaray´in iyi yönünden bahsetsinler.. Bu Utanilacak bir Olay degil hatta Örnek gösterilmesi gereken bir Olay.. Allah kimsenin basina veremesin ama Hayat sartlari böyle iste.. Herkesin basina gelebilir...

Cem Sultan kendin ile Gurur duy Gocum benim...!!! (Insallah bu Forumu gercekten Takip edip bu yazilanlari okuyorsundur)

git artık şu takımdan bi BAM bide sen defol artık

Engelli Abisini bahane edip para istemesi daha büyük ayip. Galatasaray camiasi hicbir futbolcusunu o konuda sahipsiz birakmaz. Galatasaray´da oynadigi sürece hertürlü yardimi yaparlar o istedikten sonra. Yeter ki samimiyetini göstersin, kulüple pazarlik yapmasin daha hicbirsey degilken. Camiada hastane sahibi, doktor, is adami, milyarder, hertürlü adam var. Cem sahipsiz kalmaz. Ama daha 1 mac oynamadan problem cikartiyorsa yolu acik olsun. Servet olayinin disinda bu olay. Kontrat konusunda Cem %100 haksiz. Kim ne derse desin. Arda bile pazarlik yapmiyordu ya.

aynen.arda tapmıyor derken tek kalemde boşmukavele ımzaladı neden bılıyormuusnİyetenegını bılıyordu arda ,ben sımdı olmasada 6 ay sonra para kazanacam bende yetenek var nasıl olsa dıyordu

video önceki sayfalarda varmi bilmiyorum ama yinede ekleyeyim

[video=youtube;R_TAcpnD0_Y]https://www.youtube.com/watch?v=R_TAcpnD0_Y[/video]

00:30 saniye ye dikkat

Yuh. Resmen vurmak icin dalmis. Vay ayi vay. Cok kötü dalmis cok

Ya tabiki bir yandan sende haklisin ama benide anla.. Alper Tezcan´in olayi Özel degilmi..?

Galatasaray´i Vefasiz, Cani gösterip Milletden sogutmak amac...

Eskisehir macinda Kafasina atilan cisim yüzünden o Ufacik cocuk üstünden Galatasaray´i karalamalar...

Sanki yaslanmis Futbolcular ile yollarini tek ayiran Galatasaraymis gibi "efsanelere vefasiz Galatasaray"....

Alper Tezcan olayini herkes biliyor....

Burda amaci anlatmak istiyorum... Birazcik´da Galatasaray´in iyi yönünden bahsetsinler.. Bu Utanilacak bir Olay degil hatta Örnek gösterilmesi gereken bir Olay.. Allah kimsenin basina veremesin ama Hayat sartlari böyle iste.. Herkesin basina gelebilir...

Cem Sultan kendin ile Gurur duy Gocum benim...!!! (Insallah bu Forumu gercekten Takip edip bu yazilanlari okuyorsundur)

alper tezcan olayıyla ne alaksı var cem in anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt