Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Olayın kontrat ile ne alakası var.Demekki servetin kontratını yenilemeyen oyuncuya dalmam isyonu mu var. Yok böyle birşey.Birde çıkıp Galatasaralılık duruşu diye laf ederler, servet mi biliyor bu duruşu, Cem Sultan a destek olmalıyız tıpkı Arda Turan ın forma muhabbetinde olduğu gibi.Bir pankart, bir tezahurat, bir organizasyon ile bu yapılmalı ve servet'in kapı önüne konulması sağlanmalı.

alper tezcan olayıyla ne alaksı var cem in anlamadım

Abi.. Örnek veriyorum yani alakasi yok.. Böyle Olaylari Kullanip Galatasaray´i eziyorlar azicik Cem olayini da Galatasaray lehine bi gösterseler.. Alt yapida kimse kimseye bukadar Para vermiyor Türkiyede.. O acidan..

Cem'e burada dusen susup kulubun gerekeni yapmasini beklemekti.Alex Ferguson soyunma odasinda Beckham'a krampon firlatip basini yardi ,kanlar icinde birakti adamin giki cikmadi ,tek kelime etmedi.Bizim dunku cocuk idmanda hakli veya haksiz bir tokat yedim diye dunyayi ayaga kaldiriyor.

Bu kadar meseleyi ancak daha once Galatasarayi kafasinda bitirmis, baska bir yerden guvence alan biri cikarir, Cem Sultan gibi 20 yasina gelmis ,forma yuzu gorememis siradan birisi degil.Ilerleyen gunlerde olay netlik kazanir.

Biri Ferguson,diğeri kendini futbol üstadı ve adam sanan kütük Servet.Ayrıca özür dilemeye gittiği yerde tokat yiyen genç bir futbolcu.Konuyu farklı yerlere çekmeyin.Oynayıp oynamamasıyla ne alakası var.Mesele hiçbir zaman tek taraflı çıkmaz.Servet gibilerinin genç bir futbolcuyu geçtim insanı tokatlama hakkını nerde bulduğudur.Florya'nın ağası tavırı takınması,Tugay kerimoğlu'na "bunları tepemize çıkardınız" deme hakkını kendinde bulmasıdır.

Gari gibi agliyor ya resmen ... ayni 12 yasindakiler gibi facebookda yaziyor... Simdi Cem...bunun ne geregi vardi? :)

Haaaaaayyyytt beaaaa... Aslanim benim.. Hemen Ilk Mesajinda Ates etti :) Taraftar´da hakli Arkadas bikti usandi.. Yeter artik Kurtarin bizi sunlardan :)

aynen renkdaş ama hakediyolar takımı karıştıranların başındada servet war ... bu forum sitelerini birleştirme fikri cok güzel düsünülmüş bir şey bende aslantepe.biz üyesiydim orası kapandı gerçekten burası güzel bi siteymiş

Olayın kontrat ile ne alakası var.Demekki servetin kontratını yenilemeyen oyuncuya dalmam isyonu mu var. Yok böyle birşey.Birde çıkıp Galatasaralılık duruşu diye laf ederler, servet mi biliyor bu duruşu, Cem Sultan a destek olmalıyız tıpkı Arda Turan ın forma muhabbetinde olduğu gibi.Bir pankart, bir tezahurat, bir organizasyon ile bu yapılmalı ve servet'in kapı önüne konulması sağlanmalı.

Merih sözlesme olayi bu konunun disinda zaten. Karisik tartismalar oluyor. Bu olay farkli biliyoruz. Video´yu izledim simdi, Servet resmen Cem´i harcamak icin dalmis. Ama sözlesme konusunda Cem haksiz. Kim ne derse desin. Ayri konular

Yahu adama tokat atmış neyini savunuyorsunuz.Cem'in ne yapması gerekirdi?Susup oturması mı?

Polat döneminde ne zaman adalet sağlanmış ki bu konuda sağlanacak.Yeni yönetim gelir sözleşmesini imzalar.

ikisininde savunulacak bir yeri yok

benim yetkim olsa bavullarini ellerine veririm

Şuanda kulüp içinde Servet'i mort edecek adam yok. Ünder desen anca Pino'ya ahkam keser, Tanman desen, Hakan Balta'yı çok beğeniyorum diyen bir adam.

Onun iiçin burda görev taraftara düşüyor. Madem yeni yönetimin gelip birşeyler yapmasını bekleyemiyeceğiz, olay tazeyken Servet'e öyle bir protesto yapılsın ki giyemesin bir daha o formayı.

coluk cocuga tokat atiyor, "abilik'" yapmasi gereken kro

utanmasa tekme tokat dalacak herife

Yuh. Resmen vurmak icin dalmis. Vay ayi vay. Cok kötü dalmis cok

adami resmen sakatamak icin dizine giriyor.

arkadan da sesler geliyor: "aha bu sefer vurdu" ve "bu sefer harbiden vurdu"...

ne assaglik bir insanmissin be servet. bu yaptigin hareketten sonra aslinda senin dizini kirmak lazim. adamin ekmek teknesi ile oynuyorsun.

adnan polat carlos'a harekat yapti diye satti keita'yi. hani nerdesin?? kendi öz evladini sakatlamak icin elinden geleni yapiyor adam. senin umurunda bile degil!

ayrica sabri nebicim kaptan ya...insan bir laf söyler...ünder'e yaziklar olsun "foul, foul, foul" oldugunu biz de görüyoruz...insan bir ceki düzen verir adamlara.

bugüne kadar neden kimsenin teklif götürmedigi de belli oluyor. kim gelirse gelsin, bu adamlar olmasinlar lütfen!

tüm kadro ve teknik ekip kökten temizlenmeli. yoksa düzelmez bu takim. acik, secik ve net!

aynen renkdaş ama hakediyolar takımı karıştıranların başındada servet war ... bu forum sitelerini birleştirme fikri cok güzel düsünülmüş bir şey bende aslantepe.biz üyesiydim orası kapandı gerçekten burası güzel bi siteymiş

Bu Forumun büyük bir Kismi zaaten Galatasaray´da Servet, BAM, Zan Aydin, Balta, Aykut gibi Futbolculari istemiyor.. 2-3 yildir böyle.. Yeni degil anliyacagin.. 80% Rijkaard destekcisi diyebilirim :)

Bu Forumun büyük bir Kismi zaaten Galatasaray´da Servet, BAM, Zan Aydin, Balta, Aykut gibi Futbolculari istemiyor.. 2-3 yildir böyle.. Yeni degil anliyacagin.. 80% Rijkaard destekcisi diyebilirim :)

Anladım renkdaş inş bizim isteklerimizide yönemtim görürde kurtulruuz bunlardan yoksa gidisat cok kötü :(

K.Paşa maçında büyük protesto olmalı bu adama(lafın gelişi) karşı.Pankartlar filan hazırlanmalı.Ekşide okudum bunu biraz önce, gayet güzel olur.

``Lakabım ayıboğan ama sen bana kısaca ayı de``

:asd:

ikisininde savunulacak bir yeri yok

benim yetkim olsa bavullarini ellerine veririm

Serdar abi.. Birisi Genc, Cocuk hata yapabilir.. Okadar hemen kolay olmamali..

Ben sana söyle analatayim...

Düsün bi Cem senin Oglun..

Oglun Yillar sonra ilk defa A Takima yükseldi ve önünde bir Sans...

Kendisini Kanitlamak istiyor ve baya hirsli..

Servete yaptigi Faulü gördün....

Servet ona vuruyor...

Sonra bir Pozisyonda yine vuruyor dirsegi ile...

Sonra bir Pozisyonda Cem Sultan Parcasinin arasindan geciriyor diye birde Celme atiyor...

Ve Senin Oglu Saygisindan agzini bile acmiyor....

Antreman sonu ona tavsiyede bulunuyor Takim arkadaslari git büyügünden özür dile olay yumusasin..

Oglun gidiyor ve Servet ona önce bi Güzel Küfür ediyor ve Tokat atiyor...

20 Yasinda bir Cocuk´dan ne beklersin..??

Cem bir Genc´dir hata yapabilir.. Servetin yaptigi resmen bir ayiptir..!!

Adam devre arasi Fenerle anlasti sozlesme uzatmadi.Caner kaptan Arda ile kavga etti gitti.Buda diger kaptan Servet ile kavga edip gidiyor.Tum bu laflar Fenerli taraftarlarin gozunu girebilmek icin,gittiginde kolay kabullensinler diye.Seyredin bakin neler olacak ilerleyen gunlerde.Resmen bizans oyunu ceviriyorlar.

Adam devre arasi Fenerle anlasti sozlesme uzatmadi.Caner kaptan Arda ile kavga etti gitti.Buda diger kaptan Servet ile kavga edip gidiyor.Tum bu laflar Fenerli taraftarlarin gozunu girebilmek icin,gittiginde kolay kabullensinler diye.Seyredin bakin neler olacak ilerleyen gunlerde.Resmen bizans oyunu ceviriyorlar.

gazeteden okduğuna inanıp, servet'i aklamaya çalışma.Bitti servet bu dakikadan sonra. Bitttttttttttttti.

K.Paşa maçında büyük protesto olmalı bu adama(lafın gelişi) karşı.Pankartlar filan hazırlanmalı.Ekşide okudum bunu biraz önce, gayet güzel olur.

``Lakabım ayıboğan ama sen bana kısaca ayı de``

:asd:

90 dk. küfür edilmeli bu cirkef insana ve diger rusuzlara. isterlerse stadi kapatsinlar. kaybedecek neyimiz varki ?

firsat bu firsat bence...icimizdeki kin'i dökmemiz lazim bu macta. bir daha böyle firsat bulamayiz.

seneye ayni ruhsuzlari görmek istemiyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt