Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Servet bu olaydan sonra kovulmalidir, Cem´e de 1 hafta süre verilmelidir. Sözlesmeyi uzatti uzatti, yoksa o da kovulmalidir.

Servet bu olaydan sonra kovulmalidir, Cem´e de 1 hafta süre verilmelidir. Sözlesmeyi uzatti uzatti, yoksa o da kovulmalidir.

takima ömrünü vermis bir insani ve hic a takimda firsat bulmamis bir insani kovmak bukadar kolay olmamali

kovulmasi gereken tonca insan var. en son ona sira gelir bence.

Servet son zamanlarda çok bozdu.Öyle bir bozdu ki yani önünü alamadılar.Bozdu,bozdu,bozdu artık bozmaz dedik yine bozdu yani öyle böyle bozmadı..

Adam devre arasi Fenerle anlasti sozlesme uzatmadi.Caner kaptan Arda ile kavga etti gitti.Buda diger kaptan Servet ile kavga edip gidiyor.Tum bu laflar Fenerli taraftarlarin gozunu girebilmek icin,gittiginde kolay kabullensinler diye.Seyredin bakin neler olacak ilerleyen gunlerde.Resmen bizans oyunu ceviriyorlar.

Bunlar hep Amerika'nın oyunları zaten.;);););););)

Serveti bugüne kadar hep savundum ama bu olayın mantıklı açıklaması olamaz

Abi.. Örnek veriyorum yani alakasi yok.. Böyle Olaylari Kullanip Galatasaray´i eziyorlar azicik Cem olayini da Galatasaray lehine bi gösterseler.. Alt yapida kimse kimseye bukadar Para vermiyor Türkiyede.. O acidan..

anladım pardon yanlış anladım sanırım ben,şimdı anladım

Serdar abi.. Birisi Genc, Cocuk hata yapabilir.. Okadar hemen kolay olmamali..

Ben sana söyle analatayim...

Düsün bi Cem senin Oglun..

Oglun Yillar sonra ilk defa A Takima yükseldi ve önünde bir Sans...

Kendisini Kanitlamak istiyor ve baya hirsli..

Servete yaptigi Faulü gördün....

Servet ona vuruyor...

Sonra bir Pozisyonda yine vuruyor dirsegi ile...

Sonra bir Pozisyonda Cem Sultan Parcasinin arasindan geciriyor diye birde Celme atiyor...

Ve Senin Oglu Saygisindan agzini bile acmiyor....

Antreman sonu ona tavsiyede bulunuyor Takim arkadaslari git büyügünden özür dile olay yumusasin..

Oglun gidiyor ve Servet ona önce bi Güzel Küfür ediyor ve Tokat atiyor...

20 Yasinda bir Cocuk´dan ne beklersin..??

Cem bir Genc´dir hata yapabilir.. Servetin yaptigi resmen bir ayiptir..!!

genclere ayri yaslilara ayri kurali hosuma gitmiyor

disiplinin yasi olmaz

sonucta ikiside boyle sacma sapan birsey yapmayacak zekaya sahip

bence boyle

cezada standard olmazsa basina is alirsin

Adam devre arasi Fenerle anlasti sozlesme uzatmadi.Caner kaptan Arda ile kavga etti gitti.Buda diger kaptan Servet ile kavga edip gidiyor.Tum bu laflar Fenerli taraftarlarin gozunu girebilmek icin,gittiginde kolay kabullensinler diye.Seyredin bakin neler olacak ilerleyen gunlerde.Resmen bizans oyunu ceviriyorlar.

CemSultan40Cem Sultan

ıstedığınız kadar vurun dusurun ben yıne kalkıcam o Taşıyamadığız kutsal formayı en iyi şekilde taşıcam yazıklar olsun sıze

Lutfen gokay

şunu da anlamıyorum, niye kol kırılıp yel içinde kalsın, bu çocuk bugün konuşmasa ben servetin yaptığı ahlaksızlığı, attığı tokadı nasıl öğrenirdim, basın desen savunur, rıdvanı desen savunur servet, bugün gaztede aramızda anlaştık, bunlar olağan şeyler diye yalan söyleyen servetin ertesi gün kendisine özür dilemeye gelen çocuğu tokatladığını nerden öğrenebilirdik?

şunu da anlamıyorum, niye kol kırılıp yel içinde kalsın, bu çocuk bugün konuşmasa ben servetin yaptığı ahlaksızlığı, attığı tokadı nasıl öğrenirdim, basın desen savunur, rıdvanı desen savunur servet, bugün gaztede aramızda anlaştık, bunlar olağan şeyler diye yalan söyleyen servetin ertesi gün kendisine özür dilemeye gelen çocuğu tokatladığını nerden öğrenebilirdik?

o zaman helvaciya kizmaya hakki yok kimsenin:)

mantik bu ise

oyüzden helal olsun cem sultana. yanlış tabiki ama serveti daha iyi tanımamızı sağladı.

takima ömrünü vermis bir insani ve hic a takimda firsat bulmamis bir insani kovmak bukadar kolay olmamali

Hepimiz kalmasini istiyoruz Cem´in zaten. Ama o da aklini basina alsin, pazarlik yapmasin kulüple. Kabul edilecek birsey degil. Altyapidan cikan futbolcular geleneksel olarak para konusmaz. Bu hep böyle olmustur. Tugay, Bülent, Arda ve diger efsanelerin hepsi bos mukaveleye imza atmislardir hep. Galatasaray herzaman haklarini vermistir. Arda bos mukaveleye imza attigi halde 2 Milyon´dan fazla kazaniyor bizde. Cem haksiz o konuda

Takımın ağabeyleri pozisyonunda dolaşan kişilerin de bu pozisyon olduğunda ne b.k yemeye mal gibi izlediklerini merak ediyorum? 1 kişi de müdahele etsin arkadaş. Arda'yı da göremedim orada kaptan olarak müdahale etmeli kesinlikle.

Servet de haklı. Herif, hocasının taktiğini beğenmiyor birşey diyen yok, arkadaşına küfür ediyor birşey diyen yok, hocanın son şansı diyor birşey diyen yok, oynatılmayınca, karizmam çiziliyor deyip hocasına atar yapıyor yine karışan yok. Adam meydanı o kadar boş bulmuş ki bugün bu hareketi rahatlıkla yapıyor. Burdan Adnanların kulağını bir kez daha çınlatmak istiyorum. Servet'e o egosunun altında beş kuruş etmeyecek bir adam olduğunun verilecek tepkilerle kendisine hatırlatılmasını istiyorum.

Sen kimsin lan Servet seni Galatasaray var etti, burda İzmir'de Göztepe'de oynadığın vakitleri de biliyoruz. Götünde tenekeyle gittin.

ibrahim üzülmez bütün beşiktaş camiasının taptığı bir isim değilmiydi? adamı bir tokat attı diye gönderdiler? üstelik toraman ile yapılan kavgasında karşılıklı olarak suçlu olmalarına rağmen. kimse çıkıp birşey diyemedi,ama servet için bugün cem kim lan, sözleşmesini zaten yenilemiyor, falan diye laflar ederseniz büyük çelişkiye düşersiniz.O cem ki bu altyapının tozunu yutmuş, yememiş, içmemiş bunun hayalini kurmuş, tam başardım derken önüne bir ayı çıkmış ve bütün hayallerini yok etmek istercesine bir tokat atmış. üstelik o ayıdan taraftarın yüzde 90ı nefret ediyor. Bu dakikadan sonra yapacağız, o ayıyı ormanına göndereceğiz, bu kadar basit.

Hepimiz kalmasini istiyoruz Cem´in zaten. Ama o da aklini basina alsin, pazarlik yapmasin kulüple. Kabul edilecek birsey degil. Altyapidan cikan futbolcular geleneksel olarak para konusmaz. Bu hep böyle olmustur. Tugay, Bülent, Arda ve diger efsanelerin hepsi bos mukaveleye imza atmislardir hep. Galatasaray herzaman haklarini vermistir. Arda bos mukaveleye imza attigi halde 2 Milyon´dan fazla kazaniyor bizde. Cem haksiz o konuda

ya kardeşim arda geldi 18 yaşında sana. cem gelmiş 21 yaşına nerdeyse alt yapısı felan yok bu işin artık. 21 yaşındaki adama sen alt yapı oyuncusu diyemezsin

Bu olayda ikiside suçlu.Fenerde aynı olay oldu hemen barıştılar.Bizimkiler birbirini yiyor.Cem sultanda tam artist,havalanmış genç imajı var.Onunda suçsuz olduğuna kesinlikle inanmıyorum.Hatta buraya yazıyorum batuhan vol. 2 olur

ya kardeşim arda geldi 18 yaşında sana. cem gelmiş 21 yaşına nerdeyse alt yapısı felan yok bu işin artık. 21 yaşındaki adama sen alt yapı oyuncusu diyemezsin

O zaman su soru sorulur dogal olarak. Arda kendini 18 yasinda gösterebiliyorsa, sen niye 21 yasina kadar gösteremedin? Daha 1 mac bile oynamadi ve simdi oynama firsati yakalayacak iste. Sabretsin biraz.

Servet takıma ömrünü vermedi,takımı batırdı.Son hamleyi de yaptı dün ve bugün.Artık değil futbolcu olmayı,hiçbir şekilde bu kulüp içinde hiçbir zaman barınamaz.Yetti yaptıkları.Bir söz vardır "yaptıklarım yapacaklarımın teminatınır" diye.Servet'in son 1 yılını gördük.Daha fazlasını kaldırmaz taraftar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt