GSCimbom
Cem Uzan Başlığı
Berkan Yıldırım

Cem Uzan Başlığı Sayfa 5

Berkan Yıldırım ·

Cevap
204
Okunma
19,3K
Sayfa
5/11
Seçim olunca illa ki düzgün adaylar çıkacak , elini taşın altına koyan olur Ünal Aysal gibi ama bu adama güven olmaz. Tek bildiği twitterdan şov yapmak. Başkan olursam Zlatan'ı getiririmmiş önce ülkeye gelsin

ne alaka yav. 15-20 yıl önce twitter mı vardı her anında yanındaydı Galatasaray'ın çıkarıp 20 milyon vermesi bir kenara.

ülkeye gelememe sebebi wanna-be sultan'ın kaprisleri yoksa kişisel bir tavrı değil ki..o güçten düşünce gelir. 1-2 yıla falan.

ne alaka yav. 15-20 yıl önce twitter mı vardı her anında yanındaydı Galatasaray'ın çıkarıp 20 milyon vermesi bir kenara.

ülkeye gelememe sebebi wanna-be sultan'ın kaprisleri yoksa kişisel bir tavrı değil ki..o güçten düşünce gelir. 1-2 yıla falan.

Evet dolandırdığı 20 milyon euroyu. Ben ülkeye gelmesinin yasak olduğunu biliyorum ?

Yasak işte de sebebi az bıyıklı eleman.

Nazı kaprisi geçmemeye başlayınca engel olamaz. Düşer kararlar bir bir.

Neyse herkes bu kadar destekliyorsa bir bildiğiniz vardır. Ülkeye girebilirse Galatasaray'a Türkiye'ye bir yararı olacaksa gelsin. Ama siz gelsin bize para versin kara para olsa da olur tarzı düşünüyorsanız tartışmaya gerek yok zaten.

Ben bu seneki açıklamalarını da kendi reklamını yapma olarak görüyorum. Madem parası var Galatasaray'a Zlatan'ı getiririm diyor yönetimle görüşüp getirseydi taraftarlık öyle olur onun dediği gibi değil. Dursun da getiricem yapıcam edicem diyordu.

Zaten 4 5 yıl başkan olması imkansız 50 yaşına gelince mi getirecek Zlatan'ı.

Neyse herkes bu kadar destekliyorsa bir bildiğiniz vardır. Ülkeye girebilirse Galatasaray'a Türkiye'ye bir yararı olacaksa gelsin. Ama siz gelsin bize para versin kara para olsa da olur tarzı düşünüyorsanız tartışmaya gerek yok zaten.

Ben bu seneki açıklamalarını da kendi reklamını yapma olarak görüyorum. Madem parası var Galatasaray'a Zlatan'ı getiririm diyor yönetimle görüşüp getirseydi taraftarlık öyle olur onun dediği gibi değil. Dursun da getiricem yapıcam edicem diyordu.

Ben teklif ettim yönetim korktu dedi kendisi. Kamuoyunu biraz takip edelim, arastiralim lütfen. Maalesef Türk insani hic arastirmadan etmeden yorumlarda bulunuyor.

Ben teklif ettim yönetim korktu dedi kendisi. Kamuoyunu biraz takip edelim, arastiralim lütfen. Maalesef Türk insani hic arastirmadan etmeden yorumlarda bulunuyor.

Yönetim neyden korkacak ya :D

-Size para vereyim takıma yıldız alın
+Yok biz yıldız almaktan para almaktan korkuyoruz.

Ayrıca gündemi takip etmesem yukarıdakileri yazabilir miydim ? Cem Uzan'ın saçma bir cümlesini duymadık diye g0ndeni takip etmiyor mu olduk ? Yanlış anlamayın yönetimi savunan yok da yalancıyı yüceltmek neden ?

28 milyon dolar harcadigi jardeli,liseliler 6 milyon dolar ve 3 tane cope gondermisti bi sene sonra.Hala neden Zlatan'ı alsin ki ? Baskan olmadan icraat yapmaz artik o salakligi yapti bi kere,liseliler zengin oldu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kulubumuz cem uzanin 31 malzemesi olacak bir mecra olmayacaktir

cok parasi varsa yasadigi yerde bir kac takim satin alip deneyler yapabilir

aysaldan cem uzandan falan hayir gelecegine inanan renktaslar dustukleri gulunc durumdan ivediliknen kurtulmalidir

kulubumuz cem uzanin 31 malzemesi olacak bir mecra olmayacaktir

cok parasi varsa yasadigi yerde bir kac takim satin alip deneyler yapabilir

aysaldan cem uzandan falan hayir gelecegine inanan renktaslar dustukleri gulunc durumdan ivediliknen kurtulmalidir
39 yaşında divan kurulu üyesi olamaz renktaş yaş sekmesini +70 olarak düzeltelim lütfen.

Geri
Üst Alt