Cem Uzan: ''Galatasaray'a ciddi anlamda parasal destek sağlayacağım''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seçkin HASSELİ

10 Numara!
Cem UZAN: Galatasaray'a ciddi anlamda destek olacağım. - YouTube

cem uzan fatih terim icin agladi Galatasaray 2013 - YouTube

Amk'nın haberine görede Başkan izin vermemiş, bir forvet almak istiyormuş.

Bu adam siyasete girmese, Fettulah Gülen'i zamanında besleyip, bu kadar büyümese şimdi, Galatasaray'ın başında ve takım Dünya'nın en zengin klüplerinden biri olurdu, bi röportajında duymuştum ama bulamadım, siyasete girmeseydim, Galatasaray için uğraşacaktım tarzı demişti.

Son düzenleme:
Sponsorluk adı altında şöyle yıllık 50-60 milyon € at büyük başkan :asd22:

Galatasaray'a yapabileceği en büyük iyilik takımdaki tüm oyuncuların (sneijder-muslera ve birkaç isim dışında) sözleşme fesih tazminatlarını ödemek olur, en önemlisi Selçuk-Burak-Hamit gibi yıllık 10-15 trilyon kazanıp takıma hiç bir katkı vermeyen aksine zarar veren isimler.

Sponsorluk adı altında şöyle yıllık 50-60 milyon € at büyük başkan :asd22:

Babası çok zeki adamdı bunlar batırdı ortalığı eğer İmar Bankası olayı olmasa ve Özal yada Demirel siyasette olsa hala Türkiye'nin en büyük grubu ve zenginidiler, herşeyi oğulları batırdı yanlış işler yaparak. Bence hala kenarda bir 100-200 milyar $ civarı parası var.

Zengin olupta bir klübe karşılıksız destek olanı Uzan dışında görmedim. Transfer yapabilir Uzan. Jardel transferini yaptı ama satılırken pay aldı mı bilmiyorum. Hele hele bizim zengin Dinazorlar üfürdümü mangalda kül bırakmazlar. Albayrak, Dürüst, Yalman, Aysal vs. hepsi sorsan bunlar ölürler klüp için. Ama icraata geldimi alacaklarına Şahin vereceklerine Karga olurlar.

GT-I9300 Tapatalk

ne olduğunu neci olduğunu anlayamadığım adamların biri de cem uzan

Tansu ÇİLLER çukurunu kazdı(Özellikle elektrik sektöründe), Fettullah GÜLEN'de o çuvara gömdü UZAN'ları eskiden bari herşey Türklerin elindedi, Şimdi Uzan'lar, Koç grubu, Sabancı piyasada yok, olanlarda öyle var yani etkin değil, GÜLEN ABD'lilere sattırdı herşeyi, oysaki Uzan'ların tek yolsuzluğu İmar Bankası'dı diğer şirketleri inceleseler yanlarında sütten çıkmış ak kaşık kalırdı ama Cemaati onlar beslerken, Uzan'lar ezmeye kalktı ve sonuç ortada.

Cem UZAN: Galatasaray'a ciddi anlamda destek olacağım. - YouTube

cem uzan fatih terim icin agladi Galatasaray 2013 - YouTube

Amk'nın haberine görede Başkan izin vermemiş, bir gorvet almak istiyormuş.

Bu adam siyasete girmese, Fettulah Gülen'i zamanında besleyip, bu kadar büyümese şimdi, Galatasaray'ın başında ve takım Dünya'nın en zengin klüplerinden biri olurdu, bi röportajında duymuştum ama bulamadım, siyasete girmeseydim, Galatasaray için uğraşacaktım tarzı demişti.

Nee gofret mi almak istiyormuş?

Galatasaray'da hep atıp tutuyor gelen gidenler, bu adam bari boşa atmıyor, zamanında yaptığı destekte ortada.

2001 Yazındaki seçimler dönüm nktası oldu ,
Ateş Ünal Erzen kaybetmeseydi O'nun arkasındaki gölge Cem Uzan olacaktı , ileridede başkanlığa gelecekti ,
Mehmet Cansun da çok iyi başkanlaık yapmıştır bana göre efsanedir ama Ateş bey seçilseydi bugün herşey çok çok farklı olabilirdi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt