- 30 Temmuz 2009
- 11.842
- 6.002
- 1.823
Ne sağlam servetin varmış be reis. Tayyip yedi kuruttu bitiremedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim hırsızım iyidir mantığı...Allah ülkemden de Galatasaray'dan da uzak tutsun böylelerini.
Adam fenere de sponsor olmustu zamaninda bohohoho der kacarim.
Söylediğin açıdan bakınca kesinlikle haklısın ama bir tane temiz varmı ? Bu adamı en çok eleştirenlerden biriydim ama Türkiye'nin 4 bir tarafına iş sağlayan yerli kaynaktı, İmar Bankası olayında öyle bir dolap sergilediler ki ne deseler insanlar haklı hatta İMF uzman yollamıştı bu nasıl bir numara öğrenin kimse çözemedi diye ama diğer her konuda gerçekten Ülke adına çalıştılar bugün herşey özelleşip yabancı sermayeye verildi, Ülkede bizim olan ne kaldı ? Bugün Ülkede ki tüm şirketler kirli ama yandaşsan ortaya çıkmıyor, Cemaat kadar zengini varmı bu Ülkede ? ABD-Gülen iş birliği Ülkeyi bu noktaya getirdi, bende senelerce Uzanlara küfür ettim ama iş hayatı ve gerçekleri yavaş yavaş görünce Uzanlar bu Ülke adına bir şanstı sadece İmar Bankası olayı onları bitirdi, yönetim kurulundan istifa edip özel bankayı ortada bırakıp kaçtılar, 700 Milyar $ gösterdikleri mevduat 7 katrilyon çıktı, o gün istifa etmeyip milletin parasını ödeseydiler bu iş buralara zaten gelemezdi, ama dedim yaa bu Ülkedeki en temiz şirketlerden diğerlerinin yanında sütten çıkma ak kaşık, bugün çimento fabrikaları, Çukurova, Telsim, Star, Kral hepsi kimlerin elinde bunu en azından bir Türk idare ediyordu, iş imkanı sağlıyordu, cemaate sadece Telsim ve çimento fabrikalarından yılda 1 milyar $ para aktarılıyor ama bunları kanıtlayamazsan susuyorsun, Uzanlar bugun daha da büyümeyip yok olma noktasına gelmesinin tek sebebi cemaate karşı çıkıp, onları maddi olarak beslememesidir.
Kanımca Uzanların tasfiye sürecini pek takip etmemişsiniz. Star gazetesi ve televizyonu Cem Uzan'ın yayın grubuyken Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümetine -ki muhtemelen çoğunu haketmiştir Bay Sıfır- söylediklerini itin önüne koysan yemez. Ki yemedi hükümet. Belki de -hatta muhtemelen- rövanşist duygularla hareket etti.Yok cemaatti yok hükümetti diye diye eveleyip gevelemesine gerek yok Cem Uzan'ın. Soru şu :
Çaldın mı çalmadın mı ? Motorola dahil bir çok firmayı dolandırdın mı dolandırmadın mı ? Vergi kaçırdın mı kaçırmadın mı ?
Hırsız hırsızdır. Onun vereceği istihdam da umut da yerin dibine batsın. Galatasaray'ımız da temiz kalsın.
Ben adam temiz mi dedim ? Siyasete girmiş gibi oluyoruz ama Erdoğan'ın ve Gülen'in mal varlığına ve gelirlerine bakıp olayı çözümleriz, benim söylemek istediğim hedef Uzan'dı peki niye diğer şirketler çıkarılmıyor ortaya ? Neden diğerleri ararştırılmıyor ? Mesela deniz feneri ? Hepsi hırsız ama biri kanıtlanıyor, suçunun ötesinde cezalandırılıp mal varlığının tamamı yok ediliyor, diğerleri üstü örtülüyor.
Yani Taha soyle hakli, onlarin elini kolunu sallayarak dolasmasi Turkiye yi adaletsiz kilar ama Cem'i daha az hirsiz kilmaz.
Yine de istemsiz bir sempati var. Birisi Cem Uzan'in ultra luks anisi videosunu koysun da izleyelim bir daha
Bakın farklı bakıyoruz mevzuya. Erdoğan gelip GS ile ilgili bu tip açıklama yapsa şimdi onu konuşuyor olurduk. Vergi ve yargının sopa olarak kullanılmış olması veya tek çalanın Cem Uzan'ı masum kılmıyor.
Neyse zaten hem fikiriz aslında. Dediğiniz gibi temiz değil ve Galatasaray'la işi olmamalı.