Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.248
- 25.811
- 2.808
şerefsizin önde gideni bizden uzak olsun!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanımca Uzanların tasfiye sürecini pek takip etmemişsiniz. Star gazetesi ve televizyonu Cem Uzan'ın yayın grubuyken Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümetine -ki muhtemelen çoğunu haketmiştir Bay Sıfır- söylediklerini itin önüne koysan yemez. Ki yemedi hükümet. Belki de -hatta muhtemelen- rövanşist duygularla hareket etti.Yok cemaatti yok hükümetti diye diye eveleyip gevelemesine gerek yok Cem Uzan'ın. Soru şu :
Çaldın mı çalmadın mı ? Motorola dahil bir çok firmayı dolandırdın mı dolandırmadın mı ? Vergi kaçırdın mı kaçırmadın mı ?
Hırsız hırsızdır. Onun vereceği istihdam da umut da yerin dibine batsın. Galatasaray'ımız da temiz kalsın.
gerçek olan bu https://twitter.com/CemCUzan
vergi memuru musun bilader ,cem uzan'in caldigini yahut birilerini dolandirdigini kendi gozlerinle gordun mu
neye dayanarak yapiyon bu suclamalari yeani {aydin dogan'a bagli haber kaynaklarina dayanarak de de bi tarafimizla gulelim bari hazir osurugumuz gelmisken}
Sacmalayip duruyor sizde cocuk gibi hemen atlamissiniz. Turkiye yi dolandirmis adamdan ne bekliyorsunuz ?
Burada yazdığınız fikirleri oluşturan verilerin kaçını gözünüzle gördünüz Allah aşkına ? Üslubunuzdan anlaşılıyor ki anlamak için değil cevap vermek için yazmışsınız. Sizin üslubunuzla hareket edip ''sanane, işine bak'' mı demem lazım ?
Neyse. Ben gene de cevap vereyim. Gerek burada yapılan yargılamalarda aldığı 10 küsur yıl hapis cezası gerekse Motorola davasında yurtdışında verilen kararlar malum. Adam dolandırcı. Nasıl Fadıl Akgündüzler, Typlerintemiz olmadığını düşünüyorsam Cem Uzan için de öyle.
senin oradan buradan okuduklarinin getirileri olan dusuncelerin gercekte olan acisindan herhangi bir onem arzetmiyor 1, 2- turkiyenin yargi sistemine olan guvenin de beni sasirtti dogrusu
ayrica belirteyim ki ben cem uzan'i sahsen taniyorum kendisi hakkindaki ithamlarinin da gerceklikten payi yok. motorola davasi hakkinda ne biliyorsun bunu da merak ettim konuyla uzun sure ilgilenen global avukat falan misin da belirli kanilara vardin? davalari yakinen takip ediyor musun? son new york celsesinde ne oldu?