cem uzan

banka içine banka kurmuş,motorolaya pandik atmış adam bu başbakan olsa tüm dünyayı emerdik.

Alkışlarla yaşıyorum yorumu:DD

cem uzan da abdürrahim gibi fanatik gelirse soyucağını sanmam bizi hatta el altından para aktarabilir gerçi maddi durumu nasıl bilmiyorum

Bizim kongre Cem Uzan gibi birini hayatta başkan seçmez ama sponsorluk vs. gibi bir yöntemle bize para aktarmasına karşı çıkmam doğrusu..

aysal'dan sonra terim yada dürüst gelir yada terim dürüst'ün yönetiminde yer alır

başkanlık mı saçmalamayın :D

olmazda öyle bi saçmalık olursa adnan polatı bile ararsınız

Cem uzanın bu konuşmasını unutmuyorum :)))

'Mazot 1 TL olacak' sloganı ve benzerleri internette espri konusu yapıldı. Cem Uzan bile, 'Açıkçası ben en çok 'iktidara gelirsek hamilelik 3 aya inecek' esprisini seviyorum. Esprisiz siyaset olur mu?' dedi.

Cem uzanın bu konuşmasını unutmuyorum :)))

'Mazot 1 TL olacak' sloganı ve benzerleri internette espri konusu yapıldı. Cem Uzan bile, 'Açıkçası ben en çok 'iktidara gelirsek hamilelik 3 aya inecek' esprisini seviyorum. Esprisiz siyaset olur mu?' dedi.

Bu iyiymis ya :asd:

Cem uzan çok koyu bi Galatasaraylıdır Babası Kemal uzanın ali sami yen stadının yapımında emeği geçmiştir

KEske bizim baskanimiz olsa...Hem iyi insan, iyi Galatasarayli, hemde cok para var. Bomba Transfeler yapardi. Ama Mümkün degil sanirim, RTE ona 20 yillik ceza falan vermis, Türkiye'ye gelmez kolay kolay

kepez davasını kazanacagı ne malum? sanmıyorum oyle bısey olacagını turkıyeye gelemez bıdaha ama buyuk galatasaraylı orası ayrı

Nez: "Cem Uzan beni çiftliğine kapattı!" / Magazin Haberleri

cem-uzan-%C4%B1n-liseden-beri-ayn%C4%B1-g%C3%B6mle%C4%9Fi-giymesi_105105.jpg

Reis..

Tepesi atarsa Messiyi bile alırdı büyük baskan. Ah ulan ahh.

Gelemedik Paris'e.Sarı saçlım mavi gözlüm.

Geri
Üst Alt