Cem Yılmaz’ın Filmine Boykot!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
cemy%C4%B1lmaz.jpg

Bordo-Mavili taraftarlar, Fenerbahçe’nin, ‘Adalete Fener Yak’ kampanyası çektiği filmde rol alan Cem Yılmaz’ın 2 ekimde vizyona girecek filmini seyretmeyecek.

Trabzonsporlular, Cem Yılmaz’ı protesto etmek için kampanya başlattı. 3 Temmuz sürecinde, Fenerbahçe’yle mücadeleye girişen Karadeniz ekibinin taraftarları, Cem Yılmaz’a cephe aldı. Fenerbahçe’nin yeniden yargılanma için başlattığı ‘Adalete Fener Yak’ kampanyası için çekilen reklam filminde rol alan Cem Yılmaz, Bordo-Mavililer’in tepkisini çekmişti. Trabzonlular, şimdi Cem Yılmaz’dan rövanşı beyaz perdede almak için kampanya başlattı.

Galatasaray'lılarda destek veriyor

Cem Yılmaz’ın 2 Ekim’de vizyona girecek yeni filmi, ‘Pek Yakında’yı izlememek için kampanya başlatan Trabzonsporlular, ‘Cem Yılmaz’ı izleme, izlettirme’ sloganıyla örgütleniyor. Bordo-Mavili taraftarlar Cem Yılmaz’ın yanı sıra Adalete Fener Yak kampanyasında rol alan bütün sanatçılara tepki göstermiş, “Siz sadece bir camiaya ait olmamalısınız” diye tavır koşmuştu. Boykota G.Saraylılar da destek veriyor. Boykot çerçevesinde filmin, Trabzon’daki sinemalarda gösterime sokulmaması bile tartışılıyor.

:)
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

En büyük desteği verenleri seçimlerde ödüllendiriyorlar, Cem Yılmaz' a mı atar yapıyorlarmış! :)

bu boykotlar genelde ise yaramıyor

yine iyi gise yapar

hiç bir filmine bakmadım.bir şeyde kaybetmedim.
zaten hiç bir zaman tutmadım,şaklabanın teki..
biz ezelden ebede şabancıyız..

cem yılmazı sevmezdim, şimdi sevmemek için bir nedenim daha oldu :)

Deniz Seki'ye de adalet yakalım mı Cem barzosu?

Onun da hakkındaki karar Yargıtay'dan onaylanmıştı, üstelik sanatçı camiasından arkadaşın...

Bu cok yanlis bir yaklasim Abdullah abi. Adam sanat uretiyor, kendi fikri uzerinden sanatina saldirmak manasiz. Benim de en sevdigim aktorlerin basinda J. Stewart geliyor. Adam bombardiman pilotu ve koyu sagci. Ama sanati muhtesem.

Acikcasi sunun konusulmasi bile bence komik. Adam kararin haksiz oldugunu dusunuyorsa dusunuyordur. Her uzlasamadigimiza camur atacaksak ohooo.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Filmleri bir boka benzemiyor zaten.

eminim en cok bizim taraftar izliyodur bu adamın filmlerini de,cok elestirilen acunun kanalı tv8'i de

Geri
Üst Alt