Cem Yılmaz’ın Filmine Boykot!

eminim en cok bizim taraftar izliyodur bu adamın filmlerini de,cok elestirilen acunun kanalı tv8'i de
Sen avrupaya giden bütün Galatasaray lı futbolcuları ayart sen 1 milyon üye kampanyasına destek ver yalakanın teki ol fnerli ol ben senin kanalını izliyiğim ha vallaha kim ne derse desin senin ideolojin Galatasaraysa hersey Galatasaray içindir.

saçma mantık...benim babam da feneri destekliyo, ne yani ben seni boykot ediyorum sözünü dinlemiyorum mu diyeyim..he eğer ben filmlerini izleyip para veriyorsam o da o parayı fenere bağışlıyosa ancak o zaman boykot ederim

saçma mantık...benim babam da feneri destekliyo, ne yani ben seni boykot ediyorum sözünü dinlemiyorum mu diyeyim..he eğer ben filmlerini izleyip para veriyorsam o da o parayı fenere bağışlıyosa ancak o zaman boykot ederim
Yiğit renkdasim bu adam gidip loca alıp 1 milyon dolar mı ? Ne vermedimi klubüne hep kazandığı paralar sayesinde ben izleyene kızmam ama bende izlemem benim görüşüm bu.

Cem' in her filmine gittim hatta bazılarına bir kaç kez gittim, 2 defa gösterisine gititm, seviyordum, espiri düzeyini beğeniyorum ayrıca öyle şaklaban falanda değil

ama bu sefer gitmeyeceğim çünkü; herkes gibi oda çok değişti, daha bir havalı, daha çok artık üstten bakıyor insanlara istediği kadar kaliteli olsun ama adamlığını unutmasın

ha takım düzeyinde bakınca olaya o zaman etrafınızda bütün fenerlilere küsmeniz lazım, patronunuz mesela fenerliyse istifa etmeniz lazım vs. bu olaylar saçma

parasını şikebahçeye harcarken senide yanına çağırsın ozaman.
sen hala anlamadınmı?adam alenen fenere destek kampanyası yapıyor sense ....
sen şabanmısın?

Cem' in her filmine gittim hatta bazılarına bir kaç kez gittim, 2 defa gösterisine gititm, seviyordum, espiri düzeyini beğeniyorum ayrıca öyle şaklaban falanda değil

ama bu sefer gitmeyeceğim çünkü; herkes gibi oda çok değişti, daha bir havalı, daha çok artık üstten bakıyor insanlara istediği kadar kaliteli olsun ama adamlığını unutmasın

ha takım düzeyinde bakınca olaya o zaman etrafınızda bütün fenerlilere küsmeniz lazım, patronunuz mesela fenerliyse istifa etmeniz lazım vs. bu olaylar saçma

mutlu sen saçmalamıssın..saplantıların var herhalde!!!!!!!!!
adam alenen fener forması ile pozlanmışş.
sen hangi alemdesin kuzum...

mutlu sen saçmalamıssın..saplantıların var herhalde!!!!!!!!!
adam alenen fener forması ile pozlanmışş.
sen hangi alemdesin kuzum...

seninle aynı alemde değiliz kuzum o kesin

RTE var profilinde sen hangi alemdesin fenerliyi profil yapıyorsun ha kuzum ?

Recep+TE.jpg

O kadar gereksiz bir şey ki.

renktaşlarım haklı olabilirsiniz ama bağışla loca almak arasında fark var fenerlilerin de örneğin gsli ve tt arenadan kombine aldığı için kenan doğulu'yu dinlememesi gibi bişey,bu anlayışla biyere varamayız demek istedim,sizin görüşünüze de saygı duyarım...isteyen izlemez

Cem Yılmaz ağır jb geçer

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu ünlüler ya çok fanatik ya çok cahil ya da bu işten para alıyorlar..Nitekim "Adalete Fener Yak" kampanyasına destek vermek aklı başında birinin yapacağı normal bir iş değil, fanatizmin/cahilliğin/rantçılığın doruk noktası..

Adam sanatçı diye bir takım tutamayacak mı? Evet şike davasında Trobzon'un kupası çalınmıştır.Ama bu olaydan sorumlu tutulabilecek daha başka insanlar var diye düşünüyorum.İlk başta Trabzon yönetimi olmak üzere.

Geri
Üst Alt