Cem Yılmaz’ın Filmine Boykot!

Konunun saçma sapan noktalara cekilecegini ongorup sanat bölümünden cafeye alınmasını rica etmiştim neyse ki. Akp ve Fatih Terim de dedigimize gore birazdan da herşey Israil oyunu muhabbetine bağlayıp kapanışı yaparız.

Uye profilinin bu kadar basitlesmesi utanç verici tabi.

-Tapatalk-

Cem Yılmaz'ın filmini boykot etmeyince adalete fener yak kampanyasını desteklemiş mi oluyoruz ? Bu ne saçma bir mantıktır, siz gidin colayı boykot edip fanta için.

Televizyonu da açmayalım :D
Kim ne tarafta derdi de kalmaz.

ben tv de izlemiyorum , cem yılmaz için de ölüp bitmem , filmini izlemezsem pek birşey kaçıracağımı sanmıyorum ama çanakkale filmini izleyeceğim.

Cem Yilmazi komik bulmayan bir tek benmiyim?

Saçma bir kampanya bence. Gitmek isteyen gider zaten. Ben şahsen Cem Yılmaz'ın filmlerini beğenmiyorum. Gitme şansım olsa da gitmem yani. Ama hakkını verelim, adam stand up'çı olarak bir numara. Ama filmleri bir kereden fazla izlenmeyecek filmler. Yani zamanla unutulup gidecek hepsi. Haa bir de sanatçının da bu tür toplara girmemesi gerek bence. Bana göre sanatçı aşırı fanatik olmamalı. Olsa bile bunu belli etmemeli.

Cem yılmaz, hani fenerin 1 milyon kart kampanyasına destek verse, yada kombine alsa, yada fbtv'ye röportaj verse bişey demem düşünmem kızmam gayet doğal karşılarım.
Lakin ortada, ayşe tatile çıksın, tarla yeşllendi buğday başak saldı, bursada taş ocağında çalışan işçiler, para dolu poşetler, bir sürü tapeler, defalarca yrgılanıp mahkum olmalar, 58. maddeyi değiştirmeler, şikeli maçlarda yenilen goller varken uefa, uefa tahkimi, cas, ağır ceza yargıtay hepsi mahkum etmişken defalarca onamışken bir daha yargılanalım diye tutturması angut.comdakiler bile değil direk aziz yıldırımın paralı köpekleri 12 numara seviyesinde olduğunu, bize adam takliti yapan bir şaklaban olduğunu deşifre etti.
Beşpara etmez filmleride gevezeliğide onun olsun umrumda değil gerek yüzünü gördüm. Bir insan adam olmadıktan sonra sanatçıda olamaz.

Ayrıca ben bu reklamı harbiden "Aziz'e Don Al" reklamı zannediyordum lan. :D

Zaten bir halt becerebildiği yok. Dini imanı para olmuş. Küfürsüz güldürmeyi öğrensin önce gitsin Kemal Sunal - Şener Şen filmleri izlesin biraz. Nejat Uygur izlesin..

Filmlerini hiç izlemedim ama stand up showlarını beğenere izledim. Belki dünyanın en iyisi o konuda.
En son cem yılmaz fundamental dvd sini izledim .
Neten indire bilirsiniz :D

Bu fenere adalet yakalım konusu rezilik tabiki ama o ayrı bu ayrı.

filmleri saçma, kendisi komik degil.

simdik millet beni unutmasin diye fenevlere yalakalik yapiyor

Acun'un kanalında yayınlanan beleş Premier Lig maçlarınıda boykot ediyor musunuz?

umrum degil izlerim hatta 2-3 kere giderim ki vatadaşlık görevimi yerine getiriym.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisini ve sanatını severim. Bu filmini de izleyeceğim.

Tapa

Emek hırsızlığını savunduğuna göre korsan izlemek kendisi için sorun olmayacaktır.

Sen kendinle çelişiyon Acun izleme diyon Cem Yılmaz'a gitme diyon RTE şikeyi aklıyor en büyük desteği o yapıyor ona laf yok :D Acun ile Cem Yılmaz'ı izleyenleride eleştiremezsin bence .

caner kankam o senin görüşün..benimkide benim görüşüm.
o şahıslar ile rte.bir araya getirmen sadece fenerli olmaları.
ayrıca bir şeyi çok merak ediyorum.onların kaç sitesi var oralarda galatasarayımızın muhabbeti adı geçiyormu acaba?

saygılar

Milette her fenerliyi botkot edelim geyiğine giriyor hemen heralde beyniniz almıyor.Mesele fenerli olması değil, utanmadan sıkılmadan şikeyi savunması.Neymiş adelete fener yakmış.Bunun bir bedeli olmalı.

cem yılmazı sevmem ama şahan gibi bir zırzopla karşılaştırılamaz bile.

Geri
Üst Alt