Cem Yılmaz’ın Filmine Boykot!

Cem Yılmaz'ı seversin sevmezsin. Acun'u seversin sevmezsin. Demoktratik hakkındır ister boykot eder ister izlersin. Bu konuda hemfikiriz. Lakin şikenin aklanmasına, şikecilerin kurtarılmasına, sana hakettiğin kupanın verilmemesine ön ayak olan şahsiyeti %70 oy oranı ile seçen, mitinge geldiği zaman havaalanında kefenle karşılayan, başkanı bu şahsiyetin mitinglerinden(yani kıçının dibinden) ayrılmayan bir kulübün taraftarının böylesine acınası bir boykot yapmayı düşünmesi bile ne kadar aciz ne kadar beyinsiz bir profile sahip olduklarını gösteriyor. Başkanlarından taraftarlarına kadar her bireyinden mantıksızlık beyinsizlik fışkırıyor. Şu taraftar profili ben Cem Yılmaz'ı boykot edeceğim derse adama gülerler yav :D

...

Hele hele hele hele;

Ekli dosyalar

• asdfasfs.webp
    asdfasfs.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 143
  • 93450.webp
    93450.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 187
  • 1392105460775.webp
    1392105460775.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 116
Cem Yılmaz'ın yeni porşche sine katkıda bulunamam, zaten olmuş sinema 13-14 tl. İllaki internete düşer.

Birbirinizi hedef alan tartışmalardan vazgeçerseniz doğru bir iş yapmış olursunuz.
Sevgiler.

Bizimkilerin boykotu genelde lafta kalıyor, icraata gelince tırt. Adamlar digi'yi iptal ediyok kampanyası düzenleyip, paketini genişletir. filmi izlemiyok kampanyası düzenleyip, manitusunun isteğiyle kıçına takılıp paşa paşa filmi izlemeye gider. O da yetmez sandıkta görüşük der ama oy kullanmaya bile gitmez, gitsede burada sövdüğü adama oy atar. Hadi onu da yapmadı zarfın içine saçma salak bir şey koyup oyu geçersiz atar. Acun şöyle böyle, tv8 izlemeyek der ama alşam oldumu yetenek bizsinizi gözünü kırpmadan izler. Neyse bu böyle uzar gider. Biİmkilerin ve diğerlerinin yapacağı tek şey; birbirlerini ritvitleyip dürtmek, meyil, tivit atmak. Başkada bir şey yapamaz/ yapamayız zaten. Zor gelir..

cem yılmaz ın gösterilerini izlerim ancak filmlerini henüz izlemedim. filmler o kadar da komik gelmiyor. bence sahnede kalsa daha iyi eder. boykota gelince komik buluyorum.

muhabbete gelince her şeyi geçtim Atatürk karşıtlarının ateist kelimesini bilerek ataist olarak kullanmasını anlayamıyorum. Böyle insanlar sonra savundukları kişiler için saygı bekliyorlar. Neyse -1 de iyidir.

Geri
Üst Alt