Cemal Özgörkey: "İmza kampanyasını doğru yaklaşım olarak görmüyorum"

Bende anlayamadım ne olduğunu.Senin cvni görse Sinan ne diyeceğini şaşırır herhalde.

Hairy modun cv si çok mu sağlam diyorsun yani hemşo?. Bilelim de ona göre ayağımızı denk alalım; mod olmak tek başına bir anlam ifade etmiyor zira, en zavallısından ergenlerin de burada mod olabildiğini çok defa gördük maalesef...

Hairy modun cv si çok mu sağlam diyorsun yani hemşo?. Bilelim de ona göre ayağımızı denk alalım; mod olmak tek başına bir anlam ifade etmiyor zira, en zavallısından ergenlerin de burada mod olabildiğini çok defa gördük maalesef...

GSC ye mod olmak ergen bile olsa bir onurdur birisi için.

-Tapatalk-

GSC ye mod olmak ergen bile olsa bir onurdur birisi için.

-Tapatalk-

Bu onuru bahşetmek için fazlaca bonkör davranıldığı kanaatimi paylaşmam gerektiği kanaatindeyim. Forumda barındılması bile, kalitenin temini açısından zararlı olacak kişileri pat diye mod görmek üzücü oluyor...

Kasitli mi yapiyorlar acaba, siyasileri mi ornek aldilar biri cikip vursun veya dovsun diye mi kasitli mi gaz veriyorlar. Sonra magduruz biz gs asigiyiz diye hepten kalan dibini de siyiracklar kulubun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cemal Ozgorkeyin kim oldugunu suradan okuyabilirsiniz , bu egitim , bu CV afedersiniz ama hangimizde var ? Adama laf ediyorsunuz da gulerler yani gorenler , adamin ulastigi noktalara , kalitesine bakin bir de sizin ithamlariniza bakin , kaypak , hain , vb

yazik valla .

Dusuncesine katilmiyorum deyip gecemiyorsunuz

Eğitimi gayet sıradanmış. Okuduğu üniversite ortalamanın altında.

Eğitimi gayet sıradanmış. Okuduğu üniversite ortalamanın altında.

''Dışarıda okuyan biri, ya buralara sığamayacak kadar yüksek potansiyele sahiptir, yahut sınav kazanmaktan aciz olduğu için oralara gitmek zorunda kalmıştır'' ezberinin bir tezahürü olsa gerek...CEO filan da olunca, birincisine yorduğu anlaşılıyor...

Geri
Üst Alt