Cengiz Özyalçın

Akgezen dayıyı öne sürdü dursun dayı lincten zor kurtuldu

Hala malca yönetimin zorluğundan konuşuyo malın çocuğu.2 kelimeyi bir araya getirip konuşamıyo.taraftarın dediklerine cevap bile veremedi biliyo çünkü adam doğru konuşuyo.2 gram haysiyetiniz şerefiniz varsa istifa edersiniz diyecem de insanda bunlar olmayınca sizin gibi istifa etmez.

nediyo la bu bunak, eksiklerimizi biliyoruz yan toplar zaafimiz diyor IT!!!!

Haha bunlar suçu birbirinin üstüne atıyor

Galatasaray'ın sorunu yan toplar, bunu herkes görüyor. Ama bana sormayın teknik ekibe sorun dedi.

Ne anlatıyor lan bu dinozor? Şerefsiz haysiyetsiz herif utanmıyor bir de. Her şey çok güzel olacakmış da bilmem neymiş. Şu herifleri gönderemeyen taraftarın da allah belasını versin.

Kerhaneye çevirdiniz takımı bu da pezevengi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iste bu adamlar bu kulübü yönetiyor.

Pardon adamlar ve yönetiyor dedim. Bu serefsiz varliklar kulübün agzina siciyor demek istemistim.

Yemin ediyorum utandım
Herif konuşmayı beceremiyo koskoca Galatasaray kulübünün yöneticilerine bak.

Allah belamızı vermiş

TapaTalK

Tabutta olması gereken herifi 2.başkan yapmışlar puahahahahahahahahha

Yürü git beleş pilav peşinde koş kodumun moruğu. Sana mı kaldı yöneticilik fosil?

diyor ki son dakikada golü ben mi kaçırdım. lan bunak herif k.pasanin forvetini 4 milyon euro verip alan aziz yıldırım mı? adam yetersiz ve gidip bunu GS forveti yapıyorsunuz sonra da golü ben mi kaçırdım diye suçu ona atip kendi buruşuk götünü kurtarıyorsun.

Geri
Üst Alt