Cengiz Özyalçın

İstifa ediyormus 1 2 gün içinde. Dursun kongre sonrası git demiş.

isveçte yakalandı kameralara
hala yaşıyormuş

6.jpg

Gücenmece yok sonuçta herkes yaşlanacak, yaşlı insanlara saygım büyüktür ama geleceği böyle yaşı ilerlemiş ama vizyonu da dar kişilerle inşa etmenin imkanı yok. Bu adam kimdir, ne yapmıştır ki 2.başkan olmuştur gerçekten bunlar sorgulanacak şeyler.

Tam bir transfer canbazı , yaşına bakmadan tek tek tüm transferlerle ilgilenip o şehir benim bu ülke senin evliyabus çelebus misali uçuyor , menajerleri ikna etmek için gecesini gündüzüne katıyor ; demek isterdik.

Gücenmece yok sonuçta herkes yaşlanacak, yaşlı insanlara saygım büyüktür ama geleceği böyle yaşı ilerlemiş ama vizyonu da dar kişilerle inşa etmenin imkanı yok. Bu adam kimdir, ne yapmıştır ki 2.başkan olmuştur gerçekten bunlar sorgulanacak şeyler.
vasfini şu mesajimda belirtmiştim yıllar önce

sporcularımızın dişlerini çekip sağlıklı gülümsemelere sebep olacak bir KURT

ancak yonetimde isler iyi gitmeyince gorevinden sapti BOZKURT CENGİZ

Futbolcu oldugunu bilmiyordum. Adam Metin Oktay'la, Turgay Şeren'le, Suat Mamat'la oynamış.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam ne işe yarıyor yahu istifa et git kardeşim, mehmed helvacı gibi kendini hain ilan etme pahasına GS yi kurtar bari..

Nevzat Dindar@nevzatdindar

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Cengiz Özyalçın’ın veda yemeğindeydik.. Vahap Tanrıverdi ve Ural Aküzüm de gecede Özyalçın’ı yalnız bırakmadılar..

DSKD6gjWkAMdUZg.jpg

İyi adamdı. En sıkıntılı dönemimizde tek başına yükü sırtlandı adam. En azından niyeti iyiydi.

Geri
Üst Alt