Cengiz Ünder 15 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

yanı goruse saygı duyarımda romadan sonra sürekli geriye gitti romada ilk dönemde top alan basan giden takım oyunu oynayan cengizle alakası yok aynı milli takımdaki gibi top ayagıma gelsın sola cekip vurayım modunda
en iyi yerli oyuncu tartışmam bile calhanogludur
cengiz ise fayda acısından bizim keremden geri bence sebebi takım oyununa katkısı yok
Çalhanoğlu daha iyi Orkun falan da daha iyi ama hücumcu değiller bence

Zaten defoları yok falan demedim €15m ise manyakça ama en iyi hücumcu mu evet öyle bence

Kerem falan çok daha zararlı bir herif bence takıma

Çalhanoğlu daha iyi Orkun falan da daha iyi ama hücumcu değiller bence

Zaten defoları yok falan demedim €15m ise manyakça ama en iyi hücumcu mu evet öyle bence

Kerem falan çok daha zararlı bir herif bence takıma
yanı cengizin son halini biraz izledigim icin 15 akıl almax para max 5 milyon ederdi
niye cengiz diye direttiler yerli icin anlamadım
misal salih özcanı alsalar hemde ihtiyacları oln bölge
kanada da zenci koyabilirlerdi
cengiz bireysel bir oyuncu bana göre kereme kıyasla

15 milyona inanmamıştım ama hakketen vermişler 15 milyonu. vallahi mal bunlar. lan o kadar paraya öküz alırdık öküzzz.

neyse zaten fayda sağlayamayacak. ilk günden kaşı gözü patlatmış zaten. sezonu tamamlayamaz. 15-20 maç kafadan kaçırır.

marsilya fena doladı bunlara :D :D

ligde yine bikaç orta keser,etkili olurda bitmiş bu ya.fizik tukenmiş daha cok bence

yanı goruse saygı duyarımda romadan sonra sürekli geriye gitti romada ilk dönemde top alan basan giden takım oyunu oynayan cengizle alakası yok aynı milli takımdaki gibi top ayagıma gelsın sola cekip vurayım modunda
en iyi yerli oyuncu tartışmam bile calhanogludur
cengiz ise fayda acısından bizim keremden geri bence sebebi takım oyununa katkısı yok
Sakatlik bitirdi onu

1 metre önündeki adama pas atamıyor bu tarihin en büyük kazıgı. kolay kolay çıkmaz. 15 milyon bonservise erden başkanım messiyi zorlardı

Gotleri tutusuyor medya bile bonservisinin konusunu açacaklar diye Cengiz in adini bile ağızlarına almiyor. Biz 15m luk Zaniolo çekince 3 ay konuşulmuştu. o kadar para verilen adamin sirkteki gostericiler gibi ipte bile yürümesi gerektiğini falan söylüyordu hiyarlar. İsler yolunda gittiği icin kafayı kuma gömdüler ama faturasi kol gibi en az 2 yönetime etki eder

Zaha icin gülüyorlardi zaha nerde diye 15 milyon verdikleri herif her an saatli bomba gibi patliyacak birisi. Gidip bu herife 15 milyon ne diye ödediler hala aklim almiyor, bunun kadar irfan da oynardi oynuyor da zaten.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sakatlanmasi haric kendisi kaliteli bir Turk futbolcudur fakat bu paralari asla etmez

Yabanci kisitlamasi sebebiyle boyle futbolculara milyon eurolar gomuyo Turk takimlari goruldugu uzere bos yere. Marsilya da durumun farkinda oldugu icin gecirdikce gecirdi. Yabanci siniri olmasa 4m euroya bitecek transferdi. Kaybeden yine Turk futbolu oldu.

Kendisine gecmis olsun diliyorum, Milli Takimda basarili suyun oteki tarafinda basarisiz bir kariyeri olur umarim bundan sonra da

1695004537627.webp

Tek bir yorum yapmali..

Ve de noktayi koymali..

Lastik don gibi uzatmamali..!

Biz box to box , dikey futbol, sahte 9 gibi laflari hic bilmeyiz..!

Bu laflari duymak istiyorsaniz gunde 10-15 saat bilgisayar oynayan, anne babasinin eteginin dibinde ve hayaller aleminde bir hic olarak yasayan sosyal medya ucubulerine bolca rastlarsiniz..Oraya gideceksiniz..

Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in sol arka adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiğini açıkladı.

Geri
Üst Alt