cengiz ünder

Türkiye liginde yaşayıp bu çocuğu göremeyen bir Scout sistemimiz var.

Ben tvde izlerken gördüm o zaman trt veriyordu maçları. Kendimi övmek icin de yazmıyorum maçı izleyip de görmeyen maldır
bende o zamanlar izleyip yazıyordum ne hikmetse süreklide Altınordu maçları yayınlanıyordu türkiye üzerinde futbolla ilgisi olup denk gelmeyen yoktur, en kötü videosuna denk gelmiştir. Ama işte kimler scout diye geziyor koca bir yazık.

Ben tvde izlerken gördüm o zaman trt veriyordu maçları. Kendimi övmek icin de yazmıyorum maçı izleyip de görmeyen maldır
Son dakikalarda arka direge havadan bi golü vardi sanirim o macini izliyordum genghisin

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

En kısa sürede form tutması gerekiyor ki başlamış bile geçen seneden esintiler sunmaya
:tbr:

Muazzam gol ama Juve savunması da müdahale etmeyi unutmuş resmen. Neyse ritmini bulması bizim için de çok önemli turnuvada en önemli hücum silahımız olacak..

Roma, Cengiz Ünder'in bonservis bedelini 30 milyon euro olarak belirledi. (La Gazetta dello Sport)

Göksel Gümüşdağ: Cengiz Ünder'i Roma'ya 15 milyon euroya sattık. Napoli'ye gitme durumu da var. Oradan da bize para gelecek. (@trtspor)

parası harca harca bitmeyen cengiz bugün iyiydi baya

Fiziği bozmazsa Türk futbol tarihinin en komple oyuncusu olabilir. İşin hücum tarafında yapamadığı iş yok oğlanın, maşallah. Leicester'da oynarken birgün Roma'yla oynar da o şerefsizlerin içinden geçer inşallah.

Bu çocuk ne gibi sakatlıklar yaşadı da ilk 11 oynarken yedek kaldı Roma'da?

müthis bir sut teknigi var. cocuk yetenekle bikere. daha istikrarli olabilirse büyük kariyer yapabilir

Geri
Üst Alt