cengiz ünder

Arkadaslar farkettiniz mi Cengiz Under Tottiye cok benziyor

GettyImages-822783694.webpfb782fed461dace1b36258c643a0b22a--football.webp cengiz_under_roma_nin_efnase_kaptani_totti_ile_bulustu_h55014_0977e.webp

Ünderrated bir futbolcu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Roma izin verirse devre arasinda kiralayalim, hem bizim icin hem cengiz icin iyi olur, yoksa az mac oynaya oynaya baya geri gider, ozguvenini kaybeder, salih ucan gibi olmasin

Bu adamı oynatacakları yok cidden, hiçbir şekilde şans vermiyor. Devre arası 1.5 yıllık kiralama müthiş olur. Zaten sol kanat kan ağlıyor.

avrupadaki en mal takım roma,cengizde gidip gidebilecegi en mal en looser takıma gitti

Perotti ve Shaarawy'nin her mac cok iyi bir performans gostermesiyle birlikte oynama sansi bulmuyor.

Perotti'de Sharaawy'de Cengiz'den klas futbolcular kimse inkar etmesin bunu

Adamlar bir İtalyan takımı için çok positif oynuyorlar, neden en mal takım dediğini anlamadım doğrusu.

yahu ne oynaması benim avrupada gördügüm en looser en mal takım bunlar hemde acık ara,her yıl milyonlarca euro para harcıyorlar ortada ne sampiyonluk ne kupa hibisey yok

daha gecen seneye kadar averaj takımıydı bunlar aynen tinerciler gibi

forma rengi dısında ben romayla ilgili güzel bisey hatırlamıyorum

birde totti gibi sözde büyük futbolcuların kariyerini cürüttükleri kücük bir kulüp.

yahu ne oynaması benim avrupada gördügüm en looser en mal takım bunlar hemde acık ara,her yıl milyonlarca euro para harcıyorlar ortada ne sampiyonluk ne kupa hibisey yok

daha gecen seneye kadar averaj takımıydı bunlar aynen tinerciler gibi

forma rengi dısında ben romayla ilgili güzel bisey hatırlamıyorum

birde totti gibi sözde büyük futbolcuların kariyerini cürüttükleri kücük bir kulüp.
Sen kazanimlar üzerinden bakiyorsun.
Bilmiyorum, Roma hic bir zaman iddiali bir takim olmadi.
Ben bu aksam ve yine Ingiltere´de oynanan macta, bir Italyan takimi olarak oynadiklari oyunu begendim.

ula gsde zor girer 11e, bu efso romadamı kadroya gircek k 5-10 dakka ligte ara sıra oynatılıyo,gerson-elşavari-florenzi-perotti var adamlarda kanat nereye oynuyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
2Jr06q.jpg

Helal olsun sana transfer döneminde kiralık olarak az istemedik ama böylesi daha hayırlı olmuş Cengiz için futbolunla gündeme gelmeye devam et.

Geri
Üst Alt