Cenk Akyol İmzayı Attı!

Yazıklar olsum diyenler imza atsa bu sefer de "yazıklar olsun 1.6 milyon çok para" derlerdi. Yeni yabancı kuralı gelmeseydi gitmesi kötü olurdu ama kapatırız o açığı. 2-3 numara rotasyonumuz iyi

tapatalk reyiz

Ben cenke dedim takımda sevdiğim 2-3 isimden birisiydi başka formayla görmek istemezdim

Tamam Serkan, tamam üzüldük bitti o_O.

@Serkan Şakrak

94EFBAC30E178FE4FFA9F25B8942854B.jpg

Sadece 3 puanda haber var. Pek güvenilir değiller.

Ama gerçekse 2 sene sonra Ermal gibi gezer artık doğuş veya banvitte.

yerli rotasyonu olarak elimizde kim var bizim ender-furkan-sinan-kerem. bence bir oyuncu daha yeterli olacaktır. bunun için cenk'e 1.6 vereceğimize. ege arar'a şans verelim, furkan korkmaz'ı alalım. bu çocuk hiç bir türkün atmadığı kadar iyi şut atıyor. al sana 6 kişilik yerli rotasyonu. 6 tane de yabancı ile yürür gideriz.

arroyo,pocius, aradori,micov,erceg,jawai. pota altı zayıf gibi duruyor ama yapacak bir şey yok. keşke erceg yerine printezis olsa. jawai yerine de sakatlık problemi olmayan biri.

Cenk ilk olarak 2007/08 sezonunda Efes'te düşünülmediği için bize kiralanmıstı. Bize ilk gelişinde takımın Eurocup'ta yarı finale kalmasına katkı yaptı ve bu cıkısıyla yeniden Efes'e döndü. Bu sefer Ergin Ataman yönetiminde ki Efes'te takım şampiyon olmasına rağmen fazla süre bulamadı ve İtalya'ya Avellino'ya gitti. Orda iyi gecirdiği bir sezonun ardından bu sefer Perasovic yönetimindeki Efes'e döndü ve ilk yılı Perasovic, 2.yılı Sarıca-Zouros olmak üzere sadece isim bazında değil takım halinde 2 kötü sezon gecirdiler. Efes, Zouros ile yola devam etmeyip Cenk'in arasının kötü olduğu Oktay Mahmuti ile anlaşınca Cenk'e yeniden Galatasaray kucak actı ve ilk yıl cok iyi bir sezon gecirdi. Takımın müthiş bir dominasyonla elde ettiği lig şampiyonluğunda büyük katkıda bulundu. İkinci sezonda final serisini cok iyi gecirmesine rağmen genel sezonda Efes günlerini aratmayacak bir performans gösterdi. Buna rağmen sadece iyi oynadığı final serisi icin serbest kaldığı yazın coğunu istediği ücreti alamadığından hicbir kulüp bulamadan gecirdi. Şimdi ise ilk profesyonel sözleşmeye imza attığı günden bu yana neredeyse tek bi iyi sezon gecirmediği Anadolu Efes formasına döndüğü yönünde haberler cıkıyor. Eğer doğruysa bir elinde fazladan kazanacağı 300 k parası, diğer elinde arkadaslarına uzatmak üzere bulundurduğu havlusu ve benchte oturacağı koltuk ile bütün sezon boyunca başarılar diliyorum. Kendisine en kötü zamanda kucak acan bu taraftar ve camiaya karsı hissettiği vefa borcu bu kadarmıs. Kendisini bir daha bu forma altında görmemek dileğiyle, yolu acık olsun.

Bizden böyle ayrılıp mutlu olan biri daha görmedim. Sonu Ermal gibi olur. Seneye Aliağa'da falan görebiliriz.

Biz bir yolunu buluruz yabancı sınırının eskisi gibi bulmamasından dolayı ama kendisi için çok iyi olmaz Efes'e gitmesi. Severdim kendisini. Bence kalmalıydı.

Geri
Üst Alt