Cenk Bu Nasıl Baraj?

Cevap: Cenk bu nasil baraj?

bu fener nasıl takımdır ya ben anlamadım topun başına selçuk geçse c.ronaldo kesiliyo duran top konusunda oldum olası şanslı adamlar hatta hatırlarsanız hoojdonklu zamanlarında yanılmıyorsam servet çetinle luciano leblebi gibi gol atıyolardı

alexin sol ayağı ile vuracağını düşünerek biraz dışarıya almış barajı topu görmek ve köşeyi kapatmak için ama cristin sağ ayakla vurunca ne olduğunu şaşırdı beklemıyordu

Bu faulden önce Aurelio'ya faul var baştan sıkıntılı pozisyon.Ve haberde gördüm Cenk'i duymamışlar barajdakiler herkes adamını aldıgı için kimse baraja geçmemiş.

Daah ilk kurduğunda dedim bu kadar saçma baraj olamaz diye. hem yeri hem oyuncu sayısı çok az.

Sol ayakli alex icin kurulmus bir baraj bence.

Bu faulden önce Aurelio'ya faul var baştan sıkıntılı pozisyon.Ve haberde gördüm Cenk'i duymamışlar barajdakiler herkes adamını aldıgı için kimse baraja geçmemiş.
nasıl duymamışlar yahu öyle şey mi olur barajı nasıl ayarlatmış o zaman?

bir oyuncu kaleciyle konuşur barajdayken kaç kişi olucak diye işaret eder sayı belirlenir akabinde pozisyon alınır

Cevap: Cenk Bu Nasıll Baraj?

Yılın asisti

faul falan yoktu zaten. frikikte saibeli oglu saibeli..

resmen golü çağırmışş çocuk.

Cevap: Cenk Bu Nasıl Baraj?

AcyXzvBCQAIa-B9.png

Alex vuracak sanmış. :)

aklıma niyeyse sabri geliyor.

hangi akla hizmet böyle baraj kurarsın be adam

Bu pozisyon faulse, Aurelio'ya bu pozisyonun başında yapılan hareket 5 kere faul.

hiç baraj kurdurmasa baroni mümkünatı yok gol atamaz barajın öyle yanlış kurulması baroninin işine gelmiş tek baroni değil kim olsa işine gelir hedef belli zor olan işi kolaylaştırmış cenk

Baroni gibi bir oyuncudan bile serbest vurus golu yedirtecek baraj.

Orada Alex'in vuracağını düşünmüş. Falso vermesini engellemek için barajı öyle kurmuş. Düşüncesi cok iyi ama Cristian'ın vuracağını düşünmemiş belli ki.

genç ve çok iyi bi kaleci. olur böle hatalar ... büyük bir tecrübe olmuştur ona hem bu maç hemde kiev maçında oyunu soğutmayıp hemen başlatması ve ardından gelen gol ...

Geri
Üst Alt