Cenk Ergün: "Feghouli'nin 2 sezon sonraki çıkış bedeli 10 milyon euro'dur"

Yine celiski var ama, Ndiaye de yok diyor ama KAP bildiriminde var :D

Ndiayenin ki serbest kalma bedeliydi yanlış hatırşamıyorsam. Ayrıca onu belirtmek zorunda olduklarını sanmıyorum. Feg in ise 2 yıl sonra geçerli olmak üzere tek taraflı sözleşme fesih bedeli. Öyle anladım açıklamalardan

Ndiayenin ki serbest kalma bedeliydi yanlış hatırşamıyorsam. Ayrıca onu belirtmek zorunda olduklarını sanmıyorum. Feg in ise 2 yıl sonra geçerli olmak üzere tek taraflı sözleşme fesih bedeli. Öyle anladım açıklamalardan
Ndiaye de boyle yaziyordu;

Oyuncunun, 15.06.2019 tarihinden itibaren 18.000.000 Euro net tutar karşılığında sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı vardır.

Sonucta ikiside fesih maddesi oluyor, parayi yatirip ayrilabiliyor. Ben cozemedim ya neyse.

Bence çıkış maddesi falan yok Ndiayede 18i çat diye açıkladılar

Arkadaşlar çıkış maddesi olsaydı KAP açıklamasında detay düşülürdü sonuçta belgelere göre KAP açıklaması yapılıyor Ndiaye'de mesela 2 sene sonunda 18 m euro gibi bir çıkış maddesi KAP açıklamasında görülmüştü. O yüzden basın gene ortalığı karıştırmak için yaygara koparıyor

@Adem Çakar

Bu Ateş üfleyerek sönmez
VMJ09P.jpg

çok büyük oyuncu maliyetlerimiz var başarı gelmez ise batıcaz yüksek ihtimalle.
Toplam yillik maasta gecen sezonlardan fark yok. Tek fark oyuncu sayimiz. Gecen sezonlarda 40-50 oyuncumuz vardi suanda bu sayi 27-28.
Sampiyonluk/Sampiyonlar ligi gelmese bile sikinti olmayacak.

4.5 m 'a aldığımız adamı 1-2 sezon oynatıp 30 una dayandığında 10m bonservis ile satabilmek harika olurdu ...

Toplam yillik maasta gecen sezonlardan fark yok. Tek fark oyuncu sayimiz. Gecen sezonlarda 40-50 oyuncumuz vardi suanda bu sayi 27-28.
Sampiyonluk/Sampiyonlar ligi gelmese bile sikinti olmayacak.

zaten 300 milyon zarar açıkladık nasıl yani sıkıntı yok yahu?

Yalnız ben canlı dedim harbiden Badou için yok dedi. Dalgınlığına gelmiş olabilir okadar transfer görüşmesi yapıyor :D

Yani ilk sezon bittikden sonra 10 milyonu getirip gidebilirmi yoksa iki sezon bittikden sonra mi gecerli mu 10 milyon

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt