- 19 Mart 2014
- 29.959
- 31.296
- 2.718
Bülent Timurlenkin tespitleri Recep boş yapma savunma şu keli bananerde kanıt gssözlük kullanıcısı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bülent Timurlenkin tespitleri Recep boş yapma savunma şu keli bananerde kanıt gssözlük kullanıcısı mı
Transfermarkt verilerine göre şirket yaklaşık 1.450 oyuncuyu temsil ediyor (toplam piyasa değeri ~2,5 milyar €). Liste çok uzun, sürekli değişiyor ve yüzlerce sayfaya yayılmış durumda.Bülent Timurlenkin tespitleri Recep boş yapma savunma şu keli bana
Evet bu listedeki en bize çaktı işte boş yapmaTransfermarkt verilerine göre şirket yaklaşık 1.450 oyuncuyu temsil ediyor (toplam piyasa değeri ~2,5 milyar €). Liste çok uzun, sürekli değişiyor ve yüzlerce sayfaya yayılmış durumda.
Ayrıca nhaga biz geldikten sonra o şirkete katıldı. Biz gidip o şirkette diye almadık
bülent tamamen varsayım üzerinden sallamış bi tutarlılıgı yok
daha yüzlerce böyle futbolcusu var ferdi kadıoglu falanda bu şirketle.
- Federico Valverde (Real Madrid)
- Johan Manzambi
- Donyell Malen
- Crysencio Summerville
- Tino Livramento
- Christos Tzolis
- Ilya Zabarnyi
- Lewis Hall
- Ferdi Kadıoğlu (Brighton – Türk milli)
- Curtis Jones
- Kiernan Dewsbury-Hall
- Malo Gusto
- Harvey Barnes
- Weston McKennie
- Josh King
- Kristoffer Ajer
- Antonee Robinson
- Brenden Aaronson
- Jhon Lucumí
- Lesley Ugochukwu
- Alejandro Grimaldo
- Lutsharel Geertruida
- Borja Sainz
- Cher Ndour
- Matthis Abline
topcularımıza hakaret etme, bana yazarkende üslubuna dikkat et bundan sonra uzaEvet bu listedeki en bize çaktı işte boş yapma
Fatih Terim her geldiğinde ilk işi, bu beyefendiyi kovalıyorduCenk Ergün: "Ne adı geçen oyuncularla ne Galatasaray’ın gündemindeki oyuncularla alakam var. Kulübün mevcut yönetimi ve futbol şubesi var. Benim nasıl bir dahlim olabilir? Ne benden böyle bir talep ne de benim isteğim var." (HT Spor)