Cenk Ergün ile Yollar Ayrıldı!

Tekmeyi yedi sonunda bakalım bu ne yumurtlayacak

Bu Alemin Tek Kralı

İyi bir profesyoneldi ancak yaptığı transferleri kesinlikle başarılı bulmadım. Kırılgan ve psikolojisi çabuk bozulan oyuncular aldılar hep. Gomis dışında yüksek profilli transfer yapmadılar. Genç wonderkid de almadılar. Verdiğimiz paralar da az değil. Bize daha kılı kırk yaran futbol aklı yüksek piyasa bilen adamlar gerekiyor. Cenk Ergün stajını başka takımlarda yapsın kariyerinde başarılar.

Su herifi yerli Monchi ilan ettiniz burada tüm yaz.

Bana o kadar bütce verilse ben de yaparim bu transferleri. Yillik maaslar facia, Belhanda ve Ndiaye ye ödenen bonservisler faciadan da öte hatta.

İyi bir profesyoneldi ancak yaptığı transferleri kesinlikle başarılı bulmadım. Kırılgan ve psikolojisi çabuk bozulan oyuncular aldılar hep. Gomis dışında yüksek profilli transfer yapmadılar. Genç wonderkid de almadılar. Verdiğimiz paralar da az değil. Bize daha kılı kırk yaran futbol aklı yüksek piyasa bilen adamlar gerekiyor. Cenk Ergün stajını başka takımlarda yapsın kariyerinde başarılar.

Gomis,Fernando,Mariano ve Maicon yüksek profilli.

Bu sezon iyi işler yapti. Sadece f/p olarak Belhanda yeterli degil ve Latovlevici yetersiz. Onun dişinda Mariano, Feghouli, Gomis, Fernando, Maicon, Badou gibi topçular alindi ve hepsi katki sagladi. Yolu açik olsun

Cok iyi yöneticiydi yolu acık olsun

Badouya ödenen 7.5 Milyon gerçekten çok büyük facia ya,sonuçta 16 Milyoncuğa satabildik 6 ay sonra yazıklar olsun

aldigimiz oyuncular iyi ama ödedigimiz rakamlar cok

fazla büyük kayip olmaz bizim icin

Transferlerini ve tavrını başarılı bulduğum bir yöneticiydi.Yolu açık olsun.

Haldun Üstünel'i alalım yerine.

Su herifi yerli Monchi ilan ettiniz burada tüm yaz.

Bana o kadar bütce verilse ben de yaparim bu transferleri. Yillik maaslar facia, Belhanda ve Ndiaye ye ödenen bonservisler faciadan da öte hatta.
Ndiaye neresi fazla yahu 6 ayda kar ettik adamdan, biz almasak ayni civara İngiltere ye giderdi

güzel haber.

12 senedir GS da görev alıyor, kulübün mali yapısını çok iyi biliyor.

buna rağmen onun son döneminde batma noktasına geldik. ne futbolcuların bonservis taksitlerini ödemişler nede aylarca futbolcuların maaşlarını...

böyle profesyonel lazım değil bize.

kredi çek transfer yap sonra bonservis taksitlerini ödeme, maaşları ödeme futbol harici diğer branşlar parasızlıktan sürünsün, uefa ceza vermek için kapıda hazır beklesin birde üstüne sportif direktörüne para ödeyelim yok ya.

Açıkcası çok faydalı bir adam olduğuna inanmıyorum. Yine de emekleri için teşekkür ederiz yolu açık olsun.

30 yaş sınırına gelmiş oyunculara 5+ bonservis 3 küsür maaşı iyi bir şey yapmış gibi medyada pazarladılar. Aldığı yabancıların çoğu Avrupa için son kontratlarını yaptı, birkaç seneye Brezilya, Uzak Doğu ya da Katar'dan falan teklif bekleyeceksin. Benim için Bruma, Telles veya Garry doğru yatırımdır, burada sabah akşam küfür yiyen Jose Rodriguez bile 2 milyon para kazandırdı.

Tudorun yetersizligini sene basinda whatsapptan acikca yazmis yonetici emekleri icin tesekkur edelim

Geri
Üst Alt