Cenk Ergün ile Yollar Ayrıldı!

Bir kambursan daha kurtulduk.
Razalet konusunda Dursun kadar olmasada ondan aşağı kalır yanı yok.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

cebe ne kdr indirdi acaba

komik olmayın alınan adamlara yani isimlere cenkmi karar verdi adama isimler söylendi gitti pazarlık yaptı fazla para vermistir o ayrı konu

Tudorun yetersizligini sene basinda whatsapptan acikca yazmis yonetici emekleri icin tesekkur edelim
onu yazan cenk ergüne yoğun pres yapan bayram tutumlu değilmiydi reis.
tudor size yakısmaz ben size dünya çapında hocalar oyuncular getiriyim diye rivadan gelecek paraya çöreklenmek istemişti.

Ben seviyorum bu adamı, bence iyi bir Galatasaraylı. Haldun Üstünel'e yapılan muamele şimdi bu adama da yapılmaya başlandı anlamıyorum. Bu adamlar transferde ne isimleri belirler ne bütçeye karışır. Görüş dersin görüşür, ikna etmek için uğraşır. Kulübün yönetimi zayıfsa zaten elinde hiç koz yok demektir, tamamen emir kuludur bu adamlar.

Başarılı biriydi bence. Tabi Albayrak filan gibi muhteşem futbolcu portföy filan olan, 5-6 dil konuşabilen adamlar varken yer bulamazdı. Yeni düzen böyle.

Tek başına belhandaya verilen bonservis ve yıllığa bakmamız bile başarısız olduğunu gösterir.Böyle bir transferi yapan adamın transferdeki başarısı tamamen tesadüflere kalmıştır.
Tabiki sadece bu adam değil transferde kim yetkiliyse, kimler oyuncuları belirliyorsa hepsi iş bilmezdir.

Belhanda’ya ve Feghouli’ye verilmesine göz yumduğu ücretler facia.

Ndiaye ise transfer başarısıdır. İngiliz kulüplerinin elinden aldık 4 ay sonra 2 katına satıldı.

Geri
Üst Alt