Cenk Ergün İstifa Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabul etmemek ne lan? Edeceksin hem de seve seve edeceksin. Bu kulubun sahibi biziz, siz degil.

Kolpadan istifa etmiş bide tatil yapıyomuş

Paşamız o transferi boz bu transfere milyonlar saç taraftarı çıldırt derken yoruldu tabi

Bu adamın istifası kabul edilmez ise Dursun'un şampiyonluk yolumuzda en büyük engel olduğunun %100 ispatıdır.

Zaten büyük çabalıyor takıma engel olmak için.

Bu adam istifa ettikten sonra ne güzel bir aile ortamı da oluştu. Şimdi gereksiz mobbingleriyle, güç gösterileriyle bütün ortamın içine edecek.

bunun elinde karaborsa faciasından büyük rezillikler var heralde. bu kadar vasıfsız, beceriksiz, etkisiz herifin arkasında lisenin altın çocuğu da olsa durulmaz.

istifası kabul edilmiş

ALLAH RAZI OLSUN

Bende diyordum bu macar salamına Cenk yokken kim yıllık 2.5 milyon € maaş verdi?

Sözleşme şartları direkt Cenk Ergün gitmedi diye bağırıyordu. Meğer harbi gitmemiş :red:

Bende diyordum bu macar salamına Cenk yokken kim yıllık 2.5 milyon € maaş verdi?

Sözleşme şartları direkt Cenk Ergün gitmedi diye bağırıyordu. Meğer harbi gitmemiş :red:

Son güne kadar kalması için sular yoklandı. Eğer bu sabah Dursun Özbek'in sözlerinden sonra kendisi hakkında yorumlar biraz olumlu olsaydı bence bir şekilde kalması sağlanırdı. Galatasaray'a yolu bir daha düşmez umarım.

Tamam bende onu demeye çalışıyorum. Yeni gitmiş, macara sözleşmeyi bu yapmıştır.

Geri gelecek gibi 😁

Yakında geri gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt