Cenk Ergün: "Ndiaye Fenerbahçe'ye gidebilir"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Cenk Ergün şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'nin Badou Ndiaye'ye ilgisi var. Fenerbahçe'den Ndiaye'ye bir teklif ulaştı. Ndiaye, Fenerbahçe'ye transfer olmak için düşünüyor. Ndiaye ile konuştum. Ndiaye, Fenerbahçe'nin bir opsiyon olduğunu fakat bu durumun şu anda erken olduğunu söyledi. Ndiaye, Fenerbahçe'ye transfer olabilir. Şu anda bu transfer için kesin ifadeler kullanamam ama olma ihtimali var"

Ajansspor.com

kimi alirsaniz alin
iflah olmayacaksiniz
ali kocun iflasi fenerin sampion olmasindan daha yakin....

Daha gecen ayni aciklamayi yapmamis miydi bu hiyar

Cenk gene cenesini acmis dirdir konusuyor.

Biride cikip yaptigin sozlesmelern a622 be herif demedi.

Bizim eski Galatasaraylı yöneticiler filan niye polyana modunda. Böyle bir hepsi objektif, tarafsız takılıyor. Ben eski bir fb li yöneticinin bizim ile alakalı böyle transfer haberi verdiğini hatırlamıyorum. Şimdi bu önermiştir de git fb ye filan diye.

Bu sezon şampiyonluk için favorim Fenerbahçe bir kanat Moses diğer kanat Rodrigues ortalarında Kruse forvette Vedat Muriqi defansta Kolarov Fejsa orta sahada Emre Melezoğlu ve Ndiaye ufff dream team ya resmen rüya takım

Aziz başgan zamanında Fatih Terim’e de teklif yapmıştı, vizyon başgan da o noktaya doğru gidiyor.

Cenk komisyon mu alıyor Rodrigues ve Ndiaye'den?

Yolu açık olsun... Çok istikrarsız bir oyuncu. İyi oynadığı zaman izlemek bir zevk. Ama sıkıntısı disiplinsiz oluşu ve pozisyonunu çok kaybetmesi.

Maçlar sırasında sürekli alanını boşaltıp saçma sapan yerlere prese gitmesine veya çok ileri çıkıp geri bölgesine koşmamasına sinir oluyordum.

Ender maçlarda alanını boşaltmayıp disiplinli oynadığında orta alanın çehresini değiştirecek kapasitesi vardı. Geçen yıl belki bir kaç maçta böyle oynamıştır en fazla.

30luk fernandoya 6 bas
30luk maicona 8 bas
28luk belhandaya 9 bas
30luk marianoya 5 bas
28lik feghouliye 4 bas

yilliklarinada 3-4 bas

vizyonunu s ergün :D

16ya kitlemistik demi bu ndiayeyi?

Iyi kitlemisiz valla.

Ben tutar dedim ama yok vasat adam

Sende git Fenere bu adamlardan çok getiririm size hepsine de 3-4 milyon veririz birsurude opsiyon koyariz sonrada bana transfer sihirbazı dersiniz ...

oldu olacak gomis i de alın da tam olsun sktmın vizyonsuz şerefsizleri

Lan olm az biraz da bize gelenlerden haber ver tüm takımı yolladın

Geri
Üst Alt